(Sponset innlegg)

Har dere hørt om Fuelbox? En boks med flere kort, som kan begi deg ut på samtale emner du kanskje aldri trodde du ville pratet om. Fuelbox består av ulike bokser med ulike temaer, derav ulike kategorier. Av de forskjellige boksene får man blant annet for Par, Barn, Familie, Venner, Ungdom, Eldre og Jobb-relatert.

Vi har fått lov til å teste ut Fuelbox Par, og Barn. Og det har skapt mange gode samtaler. Samtaler om temaer vi aldri har snakket om tidligere, og i tillegg var det gøy å se at Linus også svarte mye på spørsmålene. God kommunikasjon er viktig, uansett om det er i et forhold, en familie eller venner. Derfor er disse boksene geniale på nettopp det.

Fuelbox kan brukes overalt, hvor som helst. Hva med å dra opp noen kort sammens med din bedre halvdel på en date? Eller en sen kveld etter ungene er lagt, det kan skape spennende temaer. Stille spørsmål til barna, la de være med på en god samtale og gode temaer, det er viktig. Kanskje dette er nøkkelen på bedre kommunikasjon både hos Par, Familie, Venner osv? Vi har hatt god nytte av disse allerede, og jeg kan med hånden på hjerte si at dette er en perfekt gave nå som det nærmer seg jul! Hva med til en som har alt? Dette er noe de garantert ikke har i heimen, og ville syns hadde vært en fin gave og få.

Hver kategori gir flere spennende spørsmål. Her brukte vi kanskje 4-5 kort iløpet av en kveld, som ga oss lange og gode samtaler om emner vi kanskje ikke har snakket om på flere år, eller aldri snakket om.

http://www.fuelbox.no
#reklame

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

(Sponset innlegg)

Et fantastisk julegavetips til dere som har menn i livet deres som barberer seg. Veldig mye i dagens samfunn skal gå så fort, men når det kommer til barbering så er det bedre å bruke litt tid. Mannen min fikk et sett fra Barbershop og meg og det falt virkelig i smak. Huden hans har aldri vært så myk og perfekt barbert, og han bruker nesten mer tid på badet nå enn meg.

Settet er i to deler. Den ene delen er barberhøvelen, også kjent som en safety razor, og en pakke med hudprodukter. Barberhøvelen og kosten er et barbersett fra Mühle. Her får man en barberhøvel som er helt suveren og perfekt for de som ønsker å begynne med denne type barbering. Kosten er med grevlinghår, utrolig deilig mot huden. Pakken med hudprodukter er fra Proraso Gino, og her får man med en krem til å bruke før barbering, en barberingskrem og en aftershave krem. Settet er med eukalyptus og mentol, og er virkelig friskt og godt.

Første steg er denne kremen, som man tar på før barbering. Denne gir huden fuktighet, og gjør hårene myke. Noe som gjør det lettere å barbere.

Neste steg fukter du kosten, tar så på barberkrem, skummer opp kremen og tar det på huden.

Lurer du på hva du skal gi til mannen din, så er dette absolutt noe å sjekke ut. Barbershop har et bredt utvalg innenfor barbering, men også skjeggpleie til de med mer skjeggvekst.

http://www.barbershop.no

#reklame

Likes

Comments

(Sponset innlegg)

Jeg har vært så heldig og få testet ut 3 ulike ansiktsmasker fra http://www.eleven.no.
Dette er 3 helt fantastiske masker, som jeg absolutt anbefaler til hver enkelt av dere! Jeg har prøvd mange ansiktsmasker, men ingen har gitt noe godt resultat, helt til jeg oppdaget disse. Tror jeg aldri har vært så ren, glatt og blank i huden noensinne etter jeg fikk teste disse. Den ene bobler/skummer mens man har den på, den andre er leire og man kjenner ansiktet blir stivt tilslutt, og den siste var den jeg likte best! Den jeg virkelig følte jeg fikk babyhud av!

Dette er 3 anstiktsmasker som står opptil forventningene sine! De beste jeg har prøvd noengang. Jeg vil virkelig anbefale dem til alle. Man får en helt ny hud etterpå! Alle disse produktene får du selfølgelig hos http://www.eleven.no.
Linkene til hver enkelt:
- https://eleven.no/skin79-pore-bubble-cleansing-mask
- https://eleven.no/skin79-hawaiian-mud-sheet-mask
-
https://eleven.no/holika-holika-baby-pet-magic-mask-sheet-panda(Innlegget, og produktene er sponset av http://www.eleven.no.)

Likes

Comments

(Sponset innlegg)
Nå nærmer julen seg med stormskritt, og du har kanskje begynt å tenke på hva du skal gi til din kjære til jul? Eller kanskje barna dine? Venninen din, eller din mor? Eller kanskje du ikke engang vet hva du skal gi i til den som har alt?

Jeg har satt sammen noen bilder av noen produkter i hver sin kategori som jeg mener kan være en god gave. De fleste liker å pynte seg, enten med en stilig klokke eller et fint smykke. Til og med barna syns det er stas å kunne ta på seg en klokke, i freshe farger. Her kommer noen julegavetips du ikke kan gå glipp av, linkene til produktene ligger rett under teksten.

Et flott julegavetips til din kjære mann, kjæreste eller kanskje pappa.
Det som er så fint med disse tipsene, er at de også kan brukes sammen, eller hver for seg. Dette er produkter som kan brukes både til hverdags men også til mer fint. Klokken fra Swiss Military Hanowa, er en lekker klokke som går til alle anledninger. Den er classy, men stilig på en og samme tid. Armbåndet fra Tom Hope er et lekkert armbånd i taklegarn, og flettet tau med et anker i sterlingsølv belagt med svart platina. Dette armbåndet kan man bruke både til hverdags og til mer fin antrekk, og den skiller seg litt ut med det stilige ankeret. Og til slutt, den maskuline sorte ringen i stål, med sølvfarget midtstripe. Alle disse flotte produktene kan brukes hver for seg, eller matches sammen med.

- http://bjorklund.no/produkter/klokker/stor/swiss-military-06-5161.2.04.001.07
- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/ringer/ring-i-staal-afr10024.64

-
http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/andre-smykker/tom-hope-bracelet-southern-3-x-tm0090

Flott julegavetips til sønnen din, nevøen eller kanskje tantebarn.
Til barn generelt, er det alltid så mye fine farger og det kan brukes til alt. Her er noen flotte produkter til gutt. Det nydelige armbåndet fra Pia&Per, med motorsykkel charm som henger på. Det kan også graveres, for å gjøre det enda mer personlig. Dette er for eksempel også en flott gave til dåpsbarnet. Samme med halskjedet, i samme serien fra Pia&Per. Det er matchende til armbåndet, og er også en perfekt dåpsgave. Armbåndet og smykke er begge i sølv. Blå, stilig klokke fra merket Club. Den er populær, og har datovisning på seg så det er lett å huske hvilken dato det er. Klokken har blå skinnreim samt blå detaljer rundt urkassen. Tydelig blå urskive, også med visere som lyser i mørket, så det er lett å se tallene. I tillegg er klokken 100 m vanntett, så den kan bades med!

- http://bjorklund.no/produkter/klokker/liten/club-ow65168p-ba

- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/halssmykker/motorsykkel-anh.-blaa-sort-770512
-
http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/armbaand/id-armbaand-m-motorsykkel-775512

Perfekte julegavetips til datteren din, kusinen eller kanskje tantebarnet.
Til jente, er det jo alltid så mye fint å velge mellom. Og de fleste jenter elsker såklart rosa! Derfor ble valget lett da jeg skulle finne julegavetips til jenter! Det nydelige armbåndet med sommerfugler på, er så fint med det matchende smykke. Det er såklart i rosa! Smykket og armbåndet kan også være en knallfin gave til dåpsbarnet. Club barneklokke til jente med behagelig plastreim. Klokken har urkasse i rustfritt stål, med hvit urskive, svarte visere og rosa timemarkører. Klokken har også lys, og vannresistens. En skikkelig jenteklokke, til en rosaglad jente. Og det fineste av alt, er at alt kan brukes sammen eller det kan brukes hver for seg.

- http://bjorklund.no/produkter/klokker/liten/club-xn47104f-r

- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/halssmykker/anheng-sommerfugl-rosa-32701
-
http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/armbaand/charms-armbaand-sommerfugl-32501

Glitrende smykker, perfekt julegavetips til venninen din.
For noen delikate produkter, sier jeg bare! Alle jenter, eller damer i alle aldre må vel innrømme at glitrende smykker som nesten ser ut som diamanter er utrolig fint? Mockberg klokken er en stilfull og tidløs klokke, i sølvfarget stål! Den har et luksuriøst utseendet over seg, og ikke minst et stilrent utseendet. En klokke som passer til hverdags og til mer fint. Den har 30 m vannresistens. Rhodinert sølvkjede fra MAGI. Dette elegante smykket er spekket med glitrende Cubic Zirkonia stener. Et nydelig halssmykke til den som elsker glitter og stas! Den har kjedelengde på 42 cm. Matchende øredobber i sølv, med glitrende cubic zirkonia som står i stil med halssmykke. En perfekt match!

- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/halssmykker/smykke-i-soelv-ksp80563w
- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/oerepynt/oerepynt-i-soelv-kse80354

-
http://bjorklund.no/produkter/klokker/medium/mockberg-mo1602

Julegavetips til din mor, mamma eller kanskje bestemor.
Gull er fantastisk, og det finnes vel en gull-elsker i oss alle. Dette er perfekte gaver til en mamma, eller kanskje en bestemor?
Denne klokken i rosegull er fra anerkjente Skagen Denmark, som er kjent for deres rene og smakfulle design. Kombinert med sin dedikasjon til kvalitet og lav pris, er Skagen godt på vei til å bli en moderne klassiker. Klokken er vannbeskyttet mot 30 m. En vannbeskyttet klokke er ment å tåle normal hverdagsbruk, men ikke ha den på når du bader, dusjer eller lignenende. Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd. En utrolig smakfull klokke på alle måter! Dette fantastiske smykket og øredobbene fra merket ByBiehl - Beautiful World som det står for, er et halssmykke i forgylt sølv. Og den er Inspirert av verden, som er kjennemerket på alle produktene dems. Et fantastisk merke, som forøvrig også kommer i sølv. Smykket er i lengde 45 cm.

- https://www.bjorklund.no/skagen-watch-496020
- https://www.bjorklund.no/beautiful-world-necklace-45cm-540252
-
https://www.bjorklund.no/beautiful-world-earrings-gol-534212

Julegavetips for den aktive eller treningsglade.
Har du en i familien som er treningsglad? eller aktiv generelt? SMA Aktivitetsbånd er isåfall en super gave til en som er aktiv, enten på hverdagsbasis eller treningsbasis. SMA Aktivitetsbånd måler din aktivitet gjennom dagen og holder deg oppdatert både på din aktivitet fysisk og kontakter ute. Armbåndene trenger lite lading og gir deg god indikator på ditt aktivitetsnivå.
Klokkens funksjoner:
- Måling av søvn
- Aktivitetsmåler skritt og km
- Kaloriforbruk
- Pulsmåler
- Varsling av innkommende anrop
- SMS, e-post og sosiale medier varsling (Facebook, Twitter, Instagram.. med mer)
- Selvutløser til f.eks "selfies"
- 8 alarmer
- Ineffektivitetsmåler

SMA klokken synkroniseres enkelt med din mobiltelefon og sosiale nettverk, og gir deg oversikten du trenger i hverdagen.
SMA klokken finnes i 4 ulike design.
- https://www.bjorklund.no/catalogsearch/result/?q=sma

Dette er julegavetips som jeg selv har funnet på Bjørklund sine sider. Selve innlegget er sponset av Bjørklund, men alle tipsene er mine egne meninger.

Håper dette var nyttige tips og få med seg nå midt i julehandelen! Jeg håper dere likte julegavetipsene jeg kom med! Og alle tipsene, finner du selfølgelig på Bjørklund sine sider.
Ønsker deg og dine en riktig God jul!

Likes

Comments

Føler dagene flyr avgårde fortere enn noensinne. Etter jeg ble mamma til 2, så føler jeg bare at tiden raser forbi. At alt jeg skulle fått gjort, aldri ble gjort. Heldigvis har jeg fått ferdig julegave handling, samt tatt julekort bilder som snart skal bestilles opp og leveres. Det har vært litt forsinkelse med det også, siden mannen jobber frilans og siden det er han som redigerer og ordner med bildene - da han er fotografen så tar det litt ekstra tid. Men han har fått frist av meg til å få de ferdig innen onsdag! Så da får vi se da!

Oppi all julemas, jobb og styr er det godt å koble av tankene litt og bare nyte barna våre. Ingenting gjør meg mer lykkelig enn det de gjør. Alle smilene, latteren, og de gode gullkorna gjør dagen lysere uansett! Er så takknemlig for å være mammaen dems. Nå, i skrivende stund er begge ungene urolige og gråter annenhver gang her, så da skal jeg ta kvelden. Ønsker dere alle en riktig god natt, så skal jeg få prøvd å blogget litt imorgen også!

(Inneholder sponsede produkter på bildene.)

Likes

Comments

Vi snakket mye om hva slags sykkel vi ønsket å gi til Linus, allerede da han var liten. Det finnes jo så mye å velge mellom idag! Man kan få sykler til barn med støttehjul, trehjulssykler eller balansesykler. Valget falt fort veldig lett når vi hørte om balansesykkel. For da vi leste om at overgangen fra en balansesykkel til vanlig sykkel var veldig lett iforhold til hva støttehjul ville vært. Valget vårt falt da på FirstBIKE balansesykkel.

Syklene kommer i ulike farger og modeller. Du har blant annet FirstBIKE Basic, som er mer egnet til barnehagebruk, og inne. Du har også FirstBIKE Cross, som er mer egnet til off road, gress, grus eller løst underlag. Eller så har du FirstBIKE Limited, som for øvrig er den vi har, den har Shwalbe Big Apple dekk, som gir maksimal grep på alle underlag. Eller så har du den siste som er FirstBIKE Street, som er mer egnet seg til områder med betong, stein eller fast underlag. Du får alle syklene i de fleste farger, og syklene skiller seg veldig utifra andre balansesykler syns jeg. Sykkelen er lett å bære, både for liten og stor. Sykkelen er lett å styre, og man kan justere setet slik man ønsker det.

FirstBIKE er en kvalitetssykkel, som er egnet for barn i alderen 2-5 år. Sykkelen er kun 3,5 kg og har funksjoner som gjør at barna får selvtillit og balanse mens de raser av gårde. Sykkelen kan senkes med senkesett for barn under 2 år.

​Andre egenskaper som gjør sykkelen er unik er at den har håndbrems med trommelbrems bak, den har kompositt ramme, sikrere håndtak, begrenset styring, skjermer, refleks, sadelsete, ikke minst dekk alternativer og forseglede hjullagre. Alt i alt er dette en trygg og lett sykkel! 

Og ikke minst, det finnes en hel del utstyr til sykkelen! Det finnes kurver til å feste frampå sykkelen, den er fin til å ha kosebamsen oppi, smokken eller drikkeflaska kanskje. Det er også ringeklokker i forskjellige design, her kan man mixe og matche slik man ønsker! Og sist, men ikke minst, man kan faktisk bruke sykkelen året rundt - fordi, man kan kjøpe ski som man fester på sykkelen ved å ta av hjulene. Dermed kan den faktisk brukes når det er snø, hvor genialt er ikke det?

Her brukes sykkelen flittig, og det har den blitt gjort siden han var 1,5 år gammel. Han vil ta med seg sykkelen sin hvor enn han går, og det er veldig gøy! Det som er fordel med en balansesykkel, kontra en sykkel med støttehjul, er det at overgangen til vanlig sykkel blir mye lettere. Fordi balansen har han allerede på plass, og tråkkingen vil nok gå smud. Derfor anbefaler jeg alle balansesykkel fremfor sykkel med støttehjul - dette er min erfaring og min mening.

Gjerne ta dere en titt på hjemmesiden dems, og les mer om syklene. Perfekt julegave til barna, eller kanskje bursdagsgave?
https://firstbike.no/(OBS: Han brukte hjelm, men akkurat på bildene er den av når vi tok bildene. For her stoppet vi og tok en pause da vi var i skogen. Jeg sier ifra på forhånd, i og med at det er så mange der ute som må peke med pekefingeren så fort de ser noe er feil, derfor sier jeg ifra på forhånd!)

(Innlegget er ikke sponset, men produktet er sponset. Innlegget er basert på mine erfaringer og meninger.)
#sponset

Likes

Comments

Tenk at det er over 6 måneder siden fødselen med Mateo. Da man nesten hadde gått 9 måneder med vidunderet i magen, som man hadde fått et knyttet bånd til alt. Tiden etter sykehuset, hvor man plutselig var blitt tobarns mor, gikk overaskende bra! Både vi og storebror tok det veldig bra ved den nye tilværelsen. Livet med små er ikke en dans på roser alltid, men man glemmer tilslutt våken nettene, eller alle de gangene det var tannfrembrudd, eller da ungene slo seg vrang midt i butikken. Det er tøft i situasjonen der og da, men så fort det er over er det glemt.

(Bildet er tatt 17.mai)

Livet som tobarns mor er fantastisk! Jeg kunne ikke vært foruten. Tenk at disse to er mine, tenk at disse har jeg skapt. Det er tøft å være mamma, det er det for alle. Men det er så mye mer fantastisk enn det er noe annet, så de stundene det er tøft glemmes som oftest. Nå har jeg vært tobarns mamma i over 6 mnd, og det føles rett og slett nesten ikke annerledes enn det var fra før. De er blitt som perlevenner allerede. De leker sammen, tuller og ler. Det er så fantastisk å se den søsken kjærligheten mellom dem. Jeg er så glad jeg har dem, og ikke minst så glad de har hverandre. Jeg gleder meg til tiden fremover, og til å se de vokse opp.

Jeg har alltid ønsket meg mange barn. Jeg har alltid sagt jeg skal hvertfall ha to, men jeg har alltid hatt en drøm om tre. Vi ønsker oss iallefall et barn til, for å gjøre familien vår komplett. Når det blir, vil tiden vise. Men jeg ønsker de forsåvidt tett, da jeg har god erfaring med det fra før. Og hvem vet, kanskje det blir flere barn med årene, vi får se. Men en til, er iallefall høyt ønsket. Ingenting vi planlegger her og nå, men om et par år kanskje.

Hvor mange barn har du? Har du lyst på fler? Hvorfor/Hvorfor ikke?

Likes

Comments

Nå nærmer julen seg for fullt, og jeg har allerede fått ferdig alle julegaver, julekortbilder, og adventsgaver. Nå gjenstår kun julevasken og bestilling av julekort. Julen er virkelig en tid jeg elsker, og som jeg setter så uendelig stor pris på. Det er en tid, hvor man skal være sammen som en familie. En tid som alltid har vært magisk for meg, og som jeg ønsker å gjøre magisk for mine barn. Jeg ønsker at barna skal tro på julenissen, og at det skal være en spenning rundt det. For julen er barnas tid.


La barna ha fantasi om å tro på nissen, slik vi gjorde som barn. Her skal Linus få lov å tegne tegning til julenissen, som vi skal sende til julenissen. Og vi skal ha rampestrekene klare som julenissen finner på, slik at Linus tror på det. Jeg føler og tror det er veldig viktig for barn og ha den fantastien. Og tro på noe som gjør dem glad, og noe som gir dem spenning.

Gleder meg sånn til vi kan begynne å pynte til jul! Er det fler som gleder seg til jul?

Likes

Comments

Før helgen bestemte vi oss for at vi ville bygge seng til Linus. Vi fikk derfor sponset materiale fra Byggmakker til nettopp dette. Et innlegg om hvordan vi laget sengen med bilder vil komme senere.

Da sengen var ferdig var det bare å innrede!
Vi ønsket at rommet skulle få skikkelig guttepreg over seg, og da var det bare topp at vi tok Batman! Det var en meget fornøyd gutt som sov i ny seng i helgen.

Han har sovet så godt i ny seng, noe vi er veldig glad for!

Likes

Comments

For et par dager siden dro vi til skogen for å knipse noen bilder av begge guttene.
Vi synes bildene ble eventyriske og fine, og attpå til hadde de på seg herlige klær fra et norskt design.

Gullkorn Design er et klesmerke for barn i alderen 9 mnd til 8 år.
De har nettopp kommet ut med høst kolleksjonen sin, og dermed måtte vi ut å knipse noen bilder.
Anorakken er i fargen grå, ved navnet Oliven. En fantastisk farge i virkeligheten!

Det er en anorakk med glidelås på de ene under armen, og foran. Den har en vannsøyle på 10 000mm, luftehull i armhulene, avtagbar hette (fuskepels), refleks detaljer både foran og bak, og det er en helårs modell, som tåler en Norsk vår og høst. I tillegg til denne flotte anorakken er denne fantastiske luen.

Gullkorn Design er et flott klesmerke, og alltid så gjennomført og fint.
De har ikke bare ytterklær, de har også mye flotte inneklær til barn.
Jeg vil anbefale dere å ta en titt på nettsiden dems, for flere nyheter å se på.
http://www.Gullkorndesign.no


"PS: Klærne er sponset, men innlegget er ikke sponset.
Jeg har kun ønsket å skrive noen ord om dette merket fordi jeg ville anbefale andre. "

Likes

Comments