Jag hatar att känna mig ensam, men jag börjar bli van. Jag behöver någon som orkar lyssna på allt mitt tjafs, som orkar diskutera helt onödiga saker och som vill ligga uppe hela natten och prata om livet. Jag saknar att ha någon att dela allting med, jag saknar att ha någon jag kan berätta allt för. Jag behöver någon jag känner mig trygg med, som jag kan luta mig emot och som orkar torka mina tårar som rinner alldeles för ofta. Det är tungt just nu, väldigt tungt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Skola, jobb, sömn, mat, och träning. Livet blir fan inte mycket roligare än så. Denna vecka har varit ganska skön ändå, varit med om värre. Imorgon är det ännu en ny vecka son börjar, men som kommer bestå av exakt samma saker som varenda vecka gör. Behöver lov, helst lov hela livet. Men innan en ny vecka börjar ska jag göra min favorit sysselsättning, sova. Det finns fan inget bättre.

Likes

Comments

Dagen började med sovmorgon, älskar verkligen när man kan ta det lugnt istället för att stressa runt. Dagen i skolan var ändå helt okej, ingenting speciellt som hände. Sen jag kom hem har jag bara njutit av att sluppit plugga, tills nu då jag insåg att jag faktiskt inte alls har en vecka utan plugg.
Enda motivationen just nu är lite roligheter i helgen. Det behövs verkligen i detta höstmörker, någonting som lyser upp livet lite. Men nu ska jag försöka komma igång med en liten uppgift så jag slipper så mycket plugg imorgon.
Finaste solnedgången i Zakynthos!!!

Likes

Comments

Varför ger jag detta med blogg ett sjunde försök? För att jag kan, för att jag älskar att skriva men har ingenstans att göra det. Nu har jag, och det ska jag ta vara på. Jag är ingen rolig person att läsa om, jag gör inte jätte roliga saker. Men jag är människa, jag har tankar känslor och bekymmer. Det om något är intressant. Välkomna, till mitt sjunde försök angående bloggandet.

Likes

Comments