Först och främst vill jag säga att detta inlägget är inget uppmärksamhets inlägg utan bara mina åsikter och tankar. jag har även gjort ett metoo inlägg för en tid sen så ingen skit tack!

Nu börjar det helt allvarligt gå till överdrift med #metoo visst det är jätte tråkigt att det är så mycket skit som det är men tyvärr säga att det börjar gå för långt nu när dom prostituerade har börjat oxå jag menar det är ju deras val och dom får ju faktiskt pengar för det.. känns nästan lite som att så fort det är nåt så hashtagar man #metoo.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det finns en person jag verkligen vill hylla och det är min kära pojkvän och bästa vän! finns ingen som är så rak och ärlig som han är. Även om vi inte har känt varandra mer än 2,5 månad så känns det som vi har känt varandra i flera år, han är min andra halva helt enkelt. R har lärt mig så otroligt mycket under dessa månader som att stå upp för mig själv och inte ta massa skit, utan honom hade jag aldrig klarat det och kan lita på honom till 1000. Är bara så otroligt glad att jag har honom i mitt liv.

Nu tycker jag ni ska kommentera detta inlägg om en person du vill hylla!

Likes

Comments

Nu har bloggen fått ett nytt namn då jag känner att det är dax för nåt lite mer coolare och personligare namn.

Likes

Comments

Ni anar inte hur skönt det va att köra cardio blandat med armar och ben. har även fått i mig lite mellis bestående av kvarg. ska hoppa in i duschen snart och sen åka iväg och handla lite grejer inför bakningen ikväll.

Likes

Comments

God morgon alla underbara hur är det med er idag? med mig är det bara bra är även ledig idag med vilket är super skönt nu när jag går på mitt helgs pass imorgon.

Frukosten är serverad framför stranger things, brukar inte kolla serier men har verkligen fastnat för denna och den rekommenderas om ni inte sätt den! Tänkte även jag skulle ut o springa lite senare och även ta tag i våran lägenhet och städa lite.

Likes

Comments

Medans killen är på after work med jobbet passar jag på att ha en lite egen tid med skön musik, spa, frukt och film så skönt verkligen att bara sätta upp håret i en slarvig bulle och slänga av sig dagens outfit och dra på sig den vit blommiga kimonon, ta bort dagens smink och sen lägga en ansiktsmask och smörja in kroppen i livets brun utan sol. Hur har er onsdag varit?


Likes

Comments

Tycker det är dax för en frågestund och svarar på allt så fråga på bara! frågestunden avslutas på söndag.

Likes

Comments

God morgon alla underbara! sovit gott? Det har jag gjort iallafall. Har tyvärr inte blivit så mkt bloggat dom senaste dagarna men det bror på lite personliga grejer så kommer va hemma från jobbet nu ett par dagar vilket jag kan behöva och samla energi igen. hur som helst så åkte jag hem till mamma en sväng igår för att fixa lite med min ögonsten och fick äntligen upp dekalen i framrutan och lampor under sätena och säger bara en sak bilen vart ännu fetare nu men fetare kommer den bli när jag sänkt den, skaffat mörkgråa fälgar, satt dit vindavisare, ny grill och bytt ut alla lampor i fram asså tänk er va fet den kommer bli!! nog pratat om min svarta fara. Ska snart bege mig ut på en löpartur i denna frostiga morgon men måste säga att det finns inget bättre än att springa på morgonen, nån som håller med?

Likes

Comments

Finns det nåt bättre än att sätta sig på ett fik och jobba? tror knappast det. hade jag kunnat hade jag valt det alla dagar i veckan om jag kunde det.

ska dricka upp min latte sen shoppa det sista sen åka hem och fixa mig inför kvällens planering, vad ska ni göra ikväll?


Likes

Comments

Nouw Magazine