Nu är vi äntligen framme i Miami. AND I AM SO FUCKING HAPPY! Jag hatar att sitta still i evigheter och speciellt när man inte har något att göra. Men ÄNTLIGEN! nu ska vi hem och sova och sen imorgon ska vi äventyra någonstans!
Tänker skryta lite nu...klockan är 23 här och det är 25 grader varmt 🌚

Mina fina syskon <3

Likes

Comments

Idag åker jag och min familj till Miami! Jag är så äckligt taggad. Vi ska först mellanlanda i London och sedan någon annanstans i USA och sen Miami.
Jag ska köpa så mycket skor och smink! Ska vaska mina pengar jag har sparat haha!

Bild från Spanien.

Likes

Comments

Helgen som precis var måste ha varit den bästa helgen på EVIGHETER!
I fredags var jag ute med mina två bästa kompisar och våra syskon. Det var skit kul att släppa loss och bara köra på. Vi hängde på hällströms först där vi förade sen drog vi vidare till Göta källare och festade. Sen skulle vi till Marquise men vi gick lite vilse i stan så vi äventyrade istället!
Dagen efter så åkte jag till Uppsala för tävling. Tävlingen gick as bra! Jag slutade på en 9e plats av 20 tror jag det var!
Det har gått skit dåligt på mina andra tävlingar men nu äntligen med ett annat chassi så gick det sjukt bra!
+ att det var sjukt bra väder hela helgen!!!

Likes

Comments

Idag mina kära vänner är en jävligt bra dag. Solen skiner, en ny bild är upp på min insta och TRE likes from Yellow Claw!!!!!!! Kan ni förstå min lycka! Typ goals när man lägger upp något som har med dom att göra haha!! Kommer leva på den här lyckan ett bra tag framöver haha!!

Likes

Comments

I några veckor nu har jag prövat en helt fantastisk mudmask! Jag brukar inte gilla mud masks för att Jag inte tycker dom rengör ansiktet lika bra som en peeling mask MEN denna mud mask är helt AMAZING! Den gör verkligen rent alla porer och lämnar ansiktet soft like a baby bum! I love it och jag rekommenderar er alla att pröva den! Jag har mycket mindre finnar och mindre röda märken on my face😏
Thank you god for this product 🙌🏽

För mer info kontakta mig ;)

Likes

Comments

I lördags så gick den andra tävlingen i Rotax Max Challenge serien. Tävlingen gick inte som förväntat. De vi trodde var felet på min kart visa sig inte vara felet alls. Det är något som inte får motorn att ge full styrka.
Det är alltid något på tävlingarna som går åt helvete...ugh det är så drygt att det aldrig ska gå bra. Men vad ska man göra...sen så i finalen så fick jag slut på bromsar och körde rätt ut bland däcken som finns vid sidan om i hög fart.
Jag gjorde inte illa mig så värst mycket tack och lov haha! Är väll lite öm här och var men vem bryr sig 😂

Likes

Comments

Idag var legit bästa dagen i mitt liv! Kände mig som ett litet barn igen haha! Har väntat och väntat på ett paket och idag när jag kolla posten så hade jag fått en sån där lapp om att jag måste hämta ett paket <333333
FICK ÄNTLIGEN HEM MIN BLOOD FOR MERCY KEPS! Wohoooo! Jag sprang legit ut från bilen och skutta fram till kassan för att hämta kepsen! Materiell lycka delux!

Det står Blood for Mercy inuti kepsen och Blood där bak på kepsen hohoh! Leo hårade ner kepsen på två sekunder....fml 

Likes

Comments

En sak som ni inte vet är att jag ÄNTLIGEN har tagit körkort! Jag tog det för ca en månad sen hoho.
Efter hundra år är det äntligen klart! Det är rena friheten att ha körkort! Jag slipper vänta på tågen och bussarna som alltid är försenade osv! Så jäkla skönt! Man kan åka när som helst liksom och inte två timmar innan😅
Nu måste jag bara skaffa mig en fräsch bil.

Likes

Comments

Tävlingen i lördags gick käpprätt åt helvete. Min motor hade ingen ork och jag hamnade tvär sist. Jag avslutade inte tävlingen helt på grund av det men nu vet vi vad felet var i alla fall så det känns skönt! Nu är jag redo för lite revansch 👽


(Jag har så mycket att skriva om här som har hänt under perioden jag inte bloggat hoho! Vet inte vart jag ska börja!)

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev här i bloggen. Mycket har hänt sen sist, både bra och dåliga grejer men sånt ska man skita i!

Idag drar första tävlingen igång för i år och jag är så taggad samtidigt som jag är så rädd. Idag har det även gått ett år sen jag stukade handleden. Jag är så rädd att något ska hända igen. Det här är den enda banan jag känner så här för..men förhoppningsvis så kommer det säkert gå bra hehe! Ni får hålla tummarna för mig :')

Bilden är tagen i Spanien för en månad sen när jag och mina kusiner var på träningsläger. Älskade den banan!!! Take me back!
(shoutout till min duktiga kusin på bilden i gokarten bakom min)

Likes

Comments

Instagram