Nu undrar ni säkert om jag kom fram eller inte OCH det gjorde jag! Jag borde få pris för att jag tar mig fram här helt själv med oklar kollektivtrafik hahah.
Aja! Nu är jag i alla fall tillbaka i Antwerpen..
Jag hade det så bra hemma! Fick träffa hela min familj och min Leo 😍! Dom gav mig verkligen en boost som jag kommer ha i två veckor till då jag åker hem igen. Jag har påsklov i två och en halv vecka! 😍 förstår ni min lycka? Träffa familjen, vänner och göra det jag älskar mest, köra gokart!
Sen så klippte jag ÄNTLIGEN mitt hår. Det var så slitet och fult och nu äntligen känns det fräscht och fint.
LOVE IT.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är äntligen fredag och för mig innebär det ATT JAG SKA HEM!!! Hem till Sverige igen! Jag har längtat så mycket! Jag har saknat min familj så mycket och min lilla baby Leo❤ (det är en katt for your information haha no kids yet)
Åhhh ni anar inte hur glad jag är idag!!!! Fast jag stannar bara tills på måndag...

Just nu sitter jag på tåget till flygplatsen i Bryssel...hoppas jag haha tågen här ger inte så mycket information om vart dom ska...so fingers crossed att jag kommer fram rätt haha.

Likes

Comments

Halloooo alla fina!
I Tisdags så fick jag vara nagelmodell åt den underbaraste personen Ivanna. Hon kontaktade mig på Facebook för några månader sen när jag bodde i Sverige, men jag kunde inte göra naglar då eftersom att hon bor här i Antwerpen.

Jag är så Happy över resultatet! Färgen på Mona naglar och formen är G O A L S . Jag fick pröva att ha både långa och korta naglar..och när jag säger långa så menar jag det! Åt lunch med dom långa naglarna och DAMN dom levde sitt egna liv. Haha jag visste inte om jag höll i min macka eller inte..eller om jag höll på att tappa den haha! KAOS.

Åh juste! Vi åkte till Nederländerna för att fixa naglarna eftersom att hon går en kurs där! Så coolt!

Likes

Comments

Språket här är ganska ganska likt svenskan på något konstigt sätt. Vi har jätte många ord som låter som svenska men med typ en annan betoning på vissa bokstäver! Så mind fuck ibland!
Vår lärare i klassen pratar bara flamländska med oss, som är så bra, och jag trodde helt ärligt att jag inte skulle förstå ett skit! MEN det gör jag! Känner mig så bra och duktig haha 👸🏽
Jag har träffat en jätte härlig och go tjej från Thailand! Hon är rolig och bakar himmelskt goda bakverk! Nomnomnom..så mycket goals! Hon och jag team workar så mycket så att vi får dom bästa betygen i klassen 👸🏽👌🏽
Men jag tror det här är typ början på det värsta...vi har börjat med grammatiken här och den är KAOS. Man vet ibland inte varför man stavar det så, inte ens läraren! Det är flamländska svara hon när det inte går att säga varför det är så haha..

Wish me good luck typ! 😂

Likes

Comments

Nu har jag bott här i lite mer än en månad och jag älskar det! Själva atmosfären och människorna känns gladare och trevligare än i Stockholm för att vara helt ärlig... Alla här ler mer och går inte runt och kollar på mobilerna som ganska många kan göra där hemma. Jag har träffat många nya människor här och har till och med hunnit fira någon slags karneval med jätte dålig musik haha! Musiken dom spelade hela helgen då det var karneval var liksom dansbands musik och kända låtar dom gjort om till sitt egna språk. Mina öron efter den helgen haha....men det var en kul grej. Det ända man gjorde var att dricka och dricka och dricka..så man mådde ju som man förtjänade varje morgon om jag säger så haha. Man var också tvungen att vara utklädd till något också, så jag och Ruben klädde ut oss till olika saker varje dag. På fredagen ,då det börja, var det Harry Potter tema om jag inte minns fel sen dom andra två dagarna var det bara random. Om jag visste att man skulle klä ut sig skulle jag ha gått all in. Men men det finns ett nästa år också. Då jävlar haha


shoutout till hans ungdomshus lol..och jag har ingen aning vad man var utklädd till...typ hippie bonde eller något haha!

Jag bjuder på den här lökiga bilden på Ruben och mig.

Likes

Comments

Hejsan nu var det ett långt tag sen jag skrev här...igen...Men nu har jag lite saker att berätta! Varning för ett långt inlägg..

För ungefär ett och ett halvt år sen (om inte mer) gjorde jag och min dåvarande kille ,Ruben, slut. Vi kunde inte leva med distansen mellan oss...1500km ifrån varandra. Han i Belgien och jag i Sverige. Sommaren 2016 så skrev jag tillbaka till han (för han hade skrivit till mig och jag hade ignorerat.) och så pratade vi ut om allt som hände då vi gjorde slut. Efter det så började vi prata mer och mer och ja...tillslut så blev vi tillsammans igen. Men distansen var fortfarande ett problem och att åka fram och tillbaka och bara se varandra varannan månad i några dagar var inte an option..så vi pratade lite om hur vi skulle göra eftersom att han pluggade och jag jobbade. Han kunde inte direkt hoppa av skolan och flytta till Sverige, så vi började kolla hur det skulle va om jag flyttade till Belgien och började plugga här, för plugga var verkligen något jag ville göra...även om att jag älskade att jobba.

Vi hittade ett Universitet i Belgien för det jag vill plugga till men dom hade ett krav och det var att man skulle minst ha pluggat flamländska, som är deras språk i Belgien, i ett år. Så vi kollade runt efter en ''SFI'' kurs som jag kunde ta och vi hittade en MEN vi visste inte när kursen skulle börja så vi trodde att vi, i alla fall, skulle få leva med distansen i något år eller så. Jag åkte lite fram och tillbaka till Belgien på olika möten och tillslut fick vi veta när kursen skulle börja och det var den sista Januari det här året!!! och när jag sist åkte till sista mötet här i Belgien gällande språkkursen var någon gång i oktober tror jag!! Efter det gick allt så fort. jag hittade en liten studentlägenhet i Antwerpen där Ruben pluggar, jag sa upp mig från jobbet och jag började spara pengar till mitt nya liv!?!!! sen helt plötsligt var dagen inne! Min flytt till Belgien. 27e Januari flyttade jag. Vi slapp distansen och vi kunde nu vara med varandra. ÄNTLIGEN. Efter alla åren kan vi nu äntligen starta upp vårt liv tillsammans. ÄR DET INTE SJUKT!?

(Tänker skriva lite mer i ett till inlägg om hur jag har det och hur mitt rum ser ut osv!)

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme i Miami. AND I AM SO FUCKING HAPPY! Jag hatar att sitta still i evigheter och speciellt när man inte har något att göra. Men ÄNTLIGEN! nu ska vi hem och sova och sen imorgon ska vi äventyra någonstans!
Tänker skryta lite nu...klockan är 23 här och det är 25 grader varmt 🌚

Mina fina syskon <3

Likes

Comments

Idag åker jag och min familj till Miami! Jag är så äckligt taggad. Vi ska först mellanlanda i London och sedan någon annanstans i USA och sen Miami.
Jag ska köpa så mycket skor och smink! Ska vaska mina pengar jag har sparat haha!

Bild från Spanien.

Likes

Comments

Helgen som precis var måste ha varit den bästa helgen på EVIGHETER!
I fredags var jag ute med mina två bästa kompisar och våra syskon. Det var skit kul att släppa loss och bara köra på. Vi hängde på hällströms först där vi förade sen drog vi vidare till Göta källare och festade. Sen skulle vi till Marquise men vi gick lite vilse i stan så vi äventyrade istället!
Dagen efter så åkte jag till Uppsala för tävling. Tävlingen gick as bra! Jag slutade på en 9e plats av 20 tror jag det var!
Det har gått skit dåligt på mina andra tävlingar men nu äntligen med ett annat chassi så gick det sjukt bra!
+ att det var sjukt bra väder hela helgen!!!

Likes

Comments

Idag mina kära vänner är en jävligt bra dag. Solen skiner, en ny bild är upp på min insta och TRE likes from Yellow Claw!!!!!!! Kan ni förstå min lycka! Typ goals när man lägger upp något som har med dom att göra haha!! Kommer leva på den här lyckan ett bra tag framöver haha!!

Likes

Comments

Instagram