Igår åkte jag och fixade naglarna hos min favorit nagel tjej, Ivana. Älskar att åka dit för att fixa naglarna och prata svenska..!! Så skönt att känna sig lite som hemma här i Belgien!

Så här blev resultatet😍 Älskar dom!
(Mina händer blev lite brunare av den här färgen också hihi Goals)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså...i fucked up så hårt! I söndags förra veckan så hade vi det finaste vädret och det var så varmt och skönt. Eftersom att det var fint satte jag mig ute i trädgården till Rubens föräldrar och solade hela morgonen och hela dagen...jag trodde inte solen skulle vara stark så jag brände sönder mig själv. Jag trodde solen skulle vara som solen hemma i Sverige but no. Jag har gått runt röd som en räka hela veckan men nu när det lagt sig lite är det brunt och fint hihi! Nästa gång blir det med solkräm eller vad det heter..

Likes

Comments

Min helg har hittills varit den bästa här! Jag åkte till gokart banan i Genk för att kolla på en tävling och sen blev det fotboll med Rubens mamma Sabine och Eurovison.
Jag saknar verkligen gokarten. Mitt hjärta gråter inombords när jag ser att mina kusiner tävlar och tränar medan jag är ca 1500km ifrån min kart. Fml. Men snart har jag sommarlov och kommer vara hemma i tre månader!! Längtar så in åt helvete!
Fotbollen igår va bra. Genk vann med 2-1 mot något konstigt lag med ett konstigt namn 😂
OCH VAD TYCKER NI OM ATT PORTUGAL VANN??? Fattar inte hur låten kunde vinna helt ärligt???

Likes

Comments

Jag var på gymmet precis och tränade ben och rumpa. I mitten av mitt pass så ser jag en liten jävel som sitter och glor på mig så jag slänger bitch blickar till han och fortsätter sen mitt pass. När jag gör ''Leg Curl'' så går snubben och ställer sig bakom ett hörn in till ett annat rum och glor på mig igen, fast med bättre sikt så att säga.... Jag såg att han kolla på mig och han såg att jag kolla på han så han gick iväg in till det där rummet han stod vid och gick sen tillbaka till andra sidan lokalen. Jag gick vidare och började göra några andra övningar och han följde efter mig...han tränade seriöst hela kroppen för att han följde efter mig. Jävla äckel. Istället för att fokusera på min träning så var jag tvungen att kolla så att han inte kolla på mig. Inte för att vara rasist men ni kan ju tänka er var han kom ifrån....

Vad gör man ens i en sån här situation?? visst man kan säga till men jag kan inte så mycket flamländska än för att stå och skälla ut han och han kan antagligen inte engelska... och sen om man säger till dom som jobbar så kommer dom inte göra så mycket åt saken än att säga till han...tror jag...

Jag får göra om passet imorgon för jag drog hem.

ps jag hade heller inte på mig kläder som skulle kunnat förföra han eller vad man säger. Sen så spelar det ingen jävla roll heller för man ska kunna på sig vad man vill utan att sånt här skit ska hända.

Likes

Comments

Ni vet när man planerar in en nap på 30 min? Mm det gjorde jag men vaknade 4 timmar senare...vaknade halv 7 på kvällen. Men det var så skönt och behövligt. Efter min "lilla" nap så små handlade jag mat och frukt och sen blev det New girl, ansiktsmask och en långdusch. Hade en tjejkväll själv..haha så ensamt 😂😭

Likes

Comments

I söndags var jag iväg till Ivana och var nagelmodell igen! Hon är så himla duktig! Hon gjorde först långa tävlingsnaglar och sen korta hon ner dom en bit och måla dom rosa med lite glitter! En jätte gullig färg tycker jag!
Jag är så nöjd! Och det bästa är att akrylen inte lossnar lika fort som den gjorde där jag gjorde naglarna förr!!

Likes

Comments

Här har ni min lilla lya! Nystädat och fint. Den är liten men så mysig! 😍 Jag älskar den! Men jag skulle vilja ha en soffa istället för en fåtölj...men det kommer väll i framtiden när man kanske hittat något lite större!
Min säng är min favorit plats haha! Det är så mysigt att ligga där på kvällarna med ledlampan på 👌🏽😍
Ni kanske undrar nu vart jag lagar mat och det gör jag i byggnadens gemensamma kök.
Hela den här byggnaden ser helt seriöst ut som femstjärnigt hotell! Så i min smak!

Likes

Comments

Tjenare! Nu var det ett litet tag sen jag skrev. Jag är nu tillbaka i Belgien och har även fått mitt betyg i flamländska från första kursen!!! Jag fick 94/100!!! HUR SJUKT ÄR INTE DET??? Jag är jävligt stolt över mitt betyg! Trodde aldrig att jag skulle få ett sånt här högt betyg! Nu har andra kursen startat och jag är så taggad på att få ett ännu högre betyg hihi...jag kan ju i alla fall försöka haha..

Saknar mitt lite längre hår och mitt gamla rum där hemma 😭 blid från nyår 🎉

Likes

Comments

För att tänka på annat så träffade jag Johanna i torsdags. Som vanligt var det skit kul! Vi åt på en god restaurang vid Kungsträdgården och planerade en resa till Kreta! Sen gick vi runt lite i Åhléns (tackar alla gudar att inget hände när vi var där) och sen for vi vidare till Mall of Scandinavia för lite shopping.

Likes

Comments

Igår hände något jag ALDRIG trodde skulle hända här..terrordåd. Jag fick, genom vänner, veta att något allvarligt hänt i Stockholm innan jag hann se det själv på nyheterna.
Den paniken som uppstod när jag såg vänners Snapchat stories och forfarande inte kunde fatta vad som pågick. Dom var fast i kaoset.
Sån jävla hemsk dag! Telefonlinjen var nere och jag fick inte tag på min pappa som brukar jobba i stan, farmor ringde och var orolig och mamma som jobbade i ett köpcenter fick evakuera.
Jag är så jävla lycklig att alla i min familj och mina vänner är oskadda. Jag kan inte va mer tacksam än så här. Bara tanken av att tänka på alla som blev skadade och miste en kär är helt sjukt. Jag finner inga ord.
Jag är glad att jag var hemma i Stockholm och inte i Antwerpen för jag skulle seriöst ta första bästa flyg hem i ren panik!
Jag har aldrig gråtit så här mycket på länge!...och jag var inte ens där...jag hamnade i chock och panikade. Jag kan bara tänka på alla som befann sig på plats.

(Jag vill passa på att tacka mig själv för att jag var ute och sprang utan varma kläder och fick feber idag när jag skulle in till stan.)

Likes

Comments

Instagram