Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon.

Visst är det underbart när man inte kan sova.. Sömnproblem är en större del av min vardag men oftast brukar det vara att ja har svårt att somna på kvällen, men ibland vaknar ja runt 4 och kan inte somna om. Detta hände idag så nu ligger ja i sängen och kollar på tv med två snarkande hundar bredvid mig.

// Andrea

Likes

Comments

Ni kommer antagligen få läsa en del om hundarna därför tänkte ja presentera dom lite kort.

Zeb: Pitbull, Rednose på 5 år (en riktig mes)

Qila: Amstaff, brindle på 4 år

Båda är lika glada och snälla, dom äter bara barn haha.
Nä skämt å sido dom är så kärleksfulla och goa båda två, absolut inga kamphundar som många kanske skulle vilja kalla dom!

// A

Qila till vänster Zeb till höger

Likes

Comments

Hej! Jag är en tjej på 22 år ska fylla 23 som kommer från Göteborg men köpte i höstas hus uppe i Stenungsund. Jag spenderade mina 3 år på gymnasiet att utbilda mig till lastbilschaufför så detta är vad jag jobbar med. Förutom jobb så älskar jag att träna, vara i stallet eller ute i naturen med mina hundar. Jag är även en av dom som efter första tatueringen inte kunde sluta så de har jag några stycken.
För tillfället är ja sjukskriven så detta ger mig möjligheten att spendera ännu mer tid i stallet, på gymmet eller ute i skogen.
Jag har en sambo som jag självklart också spenderar tid med.
Här på bloggen kommer ja dela med mig av bl.a. Min vardag, inspiration och motivation till träning tatueringar hundar och mycket mer.

Detta var lite om mig mer får ni veta inom kort!

// A

Likes

Comments