Header

Mina smycken jag gör var från början bara en rolig grej som idag har gått så mycket bättre äv vad jag någonsin kunnat tro! Allt handlar om att våga..
jag tänkte en kväll när jag satt och gjorde lite änglar att jag kunde skicka till lite butiker och se om det var något dom skulle kunna tänka sig sälja. Jag kunde ju inte få mer än ett nej, detta ledde till att en av Sveriges största hästbutiker svarade ja och la en beställning på 1000 stycken och idag sitter jag med min 4:e beställning på 1300 💪🏻😃

#egenföretagare #smycken #smyckestillverkning

​/ A 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen började med utsläpp av all hästar och göra alla grejer i stallet för att sen snabb slänga mig iväg till gymmet. Träningen gick lite tungt men så är det väl när man varit sjuk och inte hunnit gymma på 2 veckor, det var skönt att få det gjort iallafall. Efter det så löshoppade jag och en kompis våra hästar och även mina systrars söta lilla Shettis Otto. Sen gick jag in för att äta lite lunch och göra änglar ( mina smycken ) har nämligen en beställning på 1300 änglar. Sen fick det bli en promenad med hundarna och en liten powernap på soffan 🙈 kvällen avslutas nu i soffan lika rastlös som vanligt..

#dagbok #rastlös

​/ A 

Likes

Comments

Är en tjej på 23 år med 2 hundar och 2 hästar. Jag bor på en gård utanför Göteborg med min mamma pappa systrar och pojkvän i en lägenhet ovanför stallet. Jag driver mitt egna företag sen knappt 1 år tillbaka, där jag bl.a. Kör lastbil, designar mina egna smycken och utbildar mig inom Microblading ( ögonbrynstatuering) & healing. Utöver jobb så tränar jag en del och lägger såklart mycket tid på mina djur. Denna blogg är mestadels en dagbok för mig själv men självklart roligt om andra vill läsa.

På instagram och Facebook kan ni följa BrowsbyAKS & DesignbyAKS där ni kan ta del av mitt företag.


#microblading #egenföretagare #design

​/ A 

Likes

Comments