Header
View tracker

Allmänt, Vardag

Wow, badrummet luktade ju i dagar efter denna badbomben, haha.

Wow, vilken sjuk skrivtorka jag har. Satt med detta inlägget öppet i 30 minuter och kom inte på något relevant alls att skriva. De senaste veckorna har varit ganska ansträngande och om jag ska vara helt ärlig så är jag trött nu i efterhand, därav mitt dåliga bloggande. Det blir bättring, det kan jag lova!

Likes

Comments

View tracker

Resa, Throwback

Bilder ifrån Öland.

Tvärs över hela landet med en stor vagn. Det blev en ganska spännande sommar helt ärligt. Väldigt annorlunda jämfört med vad jag brukar hitta på men gud så roligt. Lugnt och utan mobil till större delen vilket var riktigt skönt. Vi kuskade omkring i Sverige och jag fick möjligheten att upptäcka massor av häftiga grejer. Bläsinge hamn var en stor favorit och dit hoppas jag verkligen att vi åker igen.

Likes

Comments

View tracker

Collage, Inspo, Kläder & Skor, Wanties

Jeans med brodyr, patches, lagningar och lappar på. Helt såld på de två paren ovanför. Osäker på om jag skulle kunna få ihop en snygg outfit med de dock.

Blusar med volanger, mesh, spets, brodyr, av silke och "triangelformade". Får absolut inte glömma trumpet-ärmarna som gör sig bra både själva och under stickat. Båtringade tröjor är också en stor favorit som passar bra till chokers enligt mig. Gärna pastellrosa toppar, nästintill nude/beige.

Röda jackor. Stort yes. Gärna pälsjackor.

Slip ons med detaljer. Älskar kontrasten mellan det svarta och den vita texten. Jättesmarta skor för att klä ner en outfit. Gråa skor är även det något jag starkt tycker om. Klack och lite längre, supersnyggt. Mocka är en stor favorit när det kommer till material.

Likes

Comments

Vardag, Snapchat, Veckan i bilder

Ansiktsmask (wow, snygg) // Nyår // Träningspass med Sara // Årets första snö

Idag hoppade jag ur sängen för att gå på en fotorunda som visserligen resulterade i ett fåtal ganska dåliga bilder men även några bra. Åt sedan en god frukost och gick till gymmet tillsammans med Sara. Vi sprang och tränade armar samt mage. Väl hemma hade mamma gjort kaffeskrubb med choklad i som luktade så himla gott och förhoppningsvis gjorde något bra för min hud också.

Eftersom att jag inte har orkat redigera några bättre bilder så fick det bli ett par från mina Memories, bland annat en selfie från nyår och en från igår när det snöade så sjukt mycket. Nyår blev både bra och dåligt enligt mig, alltid så mycket förväntningar som är svåra att leva upp till och trots att vi blev ganska få så tyckte jag att vi hade det ganska kul ändå?

Likes

Comments

Allmänt, Mat, Vardag

Supergod smoothie bowl.

Idag gick jag upp tidigt, åt frukost med Mamma och begav mig till gymmet. Efter en lite över en timmas effektiv träning satte jag snabbt på mig ytterkläder och gick över till Pappa för att duscha. Runt 12-tiden kom pappa hem och vi båda åkte sedan vidare för att spendera dagen med farmor och farfar.

Väl hemma igen tittade Mamma, jag och Pappa på Nightcrawler, en väldigt udda film som jag inte tror att jag skulle rekommendera helt ärligt. Spännande på sitt sett men ganska brutal så inte riktigt min smak. Nu är jag i alla fall hemma och ska mysa ner mig i sängen. Imorgon står ytterligare träning på schemat och sen får jag se hur dagen artar sig.

Likes

Comments

View tracker