Kläder & Skor, New in

Jeans från Gina Tricot som jag själv klippt hål i med nätstrumpbyxor.

Dessa jeansen är en stor favorit. De är från Gina Tricot och var från början helsvarta men med tiden har de blivit lite urtvättade och gråa. Längst ner och i knäna har jag klippt upp de, då jag tycker att det var snyggare och passade bättre. Som omväxling köpte jag ett par billiga nätstrumpbyxor från Lindex och använde. I början var jag ganska skeptisk mot trenden men nu är jag i princip störtkär. Älskar lite annorlunda strumpbyxor under jeans eller kjolar. Glittriga strumpbyxor har gått och blivit en stor favorit för mig. Vi får se om jag ska införskaffa mig det i framtiden.

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt, Kläder & Skor, New in

Nya favoritjeans?

Igår åkte jag in till stan med mamma och kollade på bio. Vi såg "Fyren mellan haven". Den var inte alls som jag förväntade mig men verkligen jättefin och helt klart en riktigt snyftarfilm. Vi var totalt 6 stycken personer i en biosal för minst 100 pers vilket helt ärligt var ganska skönt. Det blev liksom lugnt och lite extra gråt gjorde ingenting, haha. Efter bion köpte vi textilpennor, färg och jeans. Här är ett par av de jag köpte som jag helt kärat ner mig i. Så sjukt sköna, snygga och enkla. De funkar till de mesta och jag trivs riktigt bra i dem.

Likes

Comments

Ett gäng bilder från Öland i somras.

Alltså hur taggad på sommaren blir man inte av att kolla tillbaka på bilder då allt var grönt, solen sken konstant och man kunde gå utan tusen lager av kläder? Får ni chansen att resa runt i Sverige så ta den för guds skull och framför allt; LÄGG BORT MOBILEN. Eftersom vi var tre personer i familjen som delade på en liten tältvagn, minikök och bil så blev man tvungen till att samsas och hjälpa till. Mobilen gick knappt att använda då det inte fanns några uttag och min powerbank snabbt laddade ur. Men wow kan jag bara säga, vilken terapi det är att vara helt bortkopplad mitt på landet med bara natur runt sig.

Likes

Comments

Allmänt, Snapchat, Vardag

Blandade bilder från min kamerarulle sedan lovet började.

Hejsan från en ganska taggad Andrea. Kan vi bara ta en stund och uppskatta att det faktiskt är lov för många av oss studerande nu? Jag har verkligen gått och räknat ner dagarna till ledigheten. Så sjukt skönt! Veckan innan så hade jag verkligen inga planer alls men så bra på några dagar så har jag gått och bokat upp mig på massor av grejer. Jag har hunnit träffa släkten, övningsköra, träffa fina vänner och städat rejält på mitt rum. Igår körde jag ut ALLT i garderoben, vek om det snyggt och la in igen i fina högar. Jag är nästan lite för bra på att bara trycka in allting utan någon ordning alls. Inte konstigt att jag aldrig hittar de kläderna jag vill ha, haha. Nu ska jag i alla fall ta mig ner till köket för att fixa frukost. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments