Header
View tracker
View tracker

Allmänt, Vardag

Inte den bästa Onsdagen.

Onsdagar är verkligen den segaste dagen på HELA veckan. Jag börjar runt 8 och slutar 4. Sista lektionen går knappt att ta sig igenom utan att behöva gnugga bort tröttheten ur ögonen ett visst antal gånger. Nu börjar i alla fall jag bli skoltrött på riktigt. Imorgon har jag en utredande text som ska vara färdig, ett påståendeprov i samhällskunskap samt ett seminarium. Blickar framåt mot helgen då jag har en del planer. På Fredag går jag och familjen på Frölunda och på Lördag åker jag in till stan och fikar med en kompis som jag inte har träffat på ett bra tag. Det kommer bli jättemysigt så är faktiskt taggad.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Vardag

Förlåt på förhand om du läser detta inlägget via mac/iphone/ipad. Jag vet inte alls vad som har hänt med färgerna på bilderna? Bilderna ser HELT annorlunda ut i min dator jämfört med mobilen.

En av flera julstjärnor här hemma.

Om ni inte redan känner mig så kan jag meddela att jag inte är en jul-människa. Låter så hemskt att säga det men jag uppskattar sommaren 1000 gånger mer än vintern. Det blir så himla kallt under vinterhalvåret och julen känns bara allmänt överskattad? Jaja, ska inte klaga mer. Lite mysigt tror jag ändå att det kommer bli, längtar ju ändå efter lov nu. Bloggningen har för övrigt inte varit på topp och det ber jag om ursäkt för. Plugget bara staplas på högar och den ena uppgiften avlöser den andra. Blir galet trött och orkar knappt ta mig till träningen när den ändå är kolsvart redan vid 4, direkt efter att jag har pluggat. Jag behöver verkligen vila ut och bara ta det lugnt känner jag. Gissa vem som är taggad på jullov?

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Collage, Inspo

Ingen av bilderna är tagna av mig.

Som rubriken lyder och bilderna tydligt visar så är jag just nu helt inne i festivaler. Bilder poppar upp konstant på alla mina sociala medier, från olika festivaler och konserter runt om i världen. Jag känner bara ett sådant oerhört sug efter att lyssna på bra musik och uppleva hela festival-känslan. Sedan i ungefär Oktober har jag snackat en del med Sara och Emma om att gå på Balaton Sound (en festival i Ungern) nästa gång vi åker ner dit. Det vore så himla roligt. Hela gänget är väldigt taggade men vi ska bara få ihop det tidsmässigt och ekonomiskt, annars går det inte. Hur som helst så vore det superroligt. Något jag verkligen ser fram emot om det blir av.

Likes

Comments

Kläder & Skor, Vardag, New in

Jacka från Ally Bell / Läderkjol från Soul River / Klocka från MBMJ / Skor från Vagabond / Tjocktröja från Love Knitwear

Idag har jag varit i skolan och morgondagen spenderas inne i stan för att genomföra ett sorts "hälsoarbete". Det är projektvecka just denna veckan och då är tanken att vi på just vårt program ska arbeta med temat hälsa. Känns skönt med ett litet break ifrån glosor, prov och inlämningar ett tag. Imorgon väntar hur som helst en lugn dag på stan med några klasskamrater. Jag får se vad jag hittar på sedan på eftermiddagen. Kanske sätter mig och pluggar en stund om jag orkar, haha. När jag ändå är igång kan jag passa på att ge credit till Sara som tog de fina bilderna på mig tidigare idag. Tack Sara, det var snällt av dig.

Likes

Comments