Header
Andrea S. Isaksen

Dagen startet med at jeg våknet som vanlig kl: 05:50 og lå i sengen til ca 06:10. Etter en god natt søvn står jeg opp for å gå i dusjen uten noen bekymringer. I det jeg er på vei inn til bade kjenner jeg vann under føttene mine. Jeg ser ned og det jeg ser lover ikke godt. Jeg løper inn på badet hvor vannet kommer fra og blir stående. Hele badet var fult av vann og selvfølgelig ikke vann fra dusjen, men fra doen. Jeg kunne ikke noe annet en å le av hele situasjonen. Etter at jeg var ferdig med å le innså jeg at jeg ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle få fikset dette. Jeg sto i 10 minutter før jeg ga opp og gikk ned til min host mamma. Det var så urolig kleint å måtte gå ned å fortelle om dette da hun hadde nok å gjøre med sitt før hun måtte på jobb. Heldigvis gikk det greit og vi fikk fikset det til slutt. Altså hvor uflaks går det det an å ha en tirsdag morning? Haha.

Etter at jeg hadde kjørt C til skolen kom Carina over får å ta noen bilder å spise frokost. Veldig koselig:)

Vi blogges!😊

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dette sekundet tørker jeg av tårene fra skinnet. Jeg knakk sammen. Siden jeg var liten har det aldri hvert noe problem for mamma og pappa å la meg sove over eller sende meg på reiser med andre. Jeg fikk aldri den "hjemme lengselen" som de fleste barn fikk da de var små. I stede for hjemme lengsel gledet jeg meg alltid til nye eventyr. Senere med årene endret ikke dette seg, jeg vil si jeg alltid har klart å tilpasse meg nok så bra uansett hvor jeg har ent opp.

Men nå for 2 minutter siden knakk jeg sammen. Jeg var i telefonen med pappa. Jeg savner å høre stemmen hans og jeg savner måten vi kommuniserer på. Jeg innså ikke før jeg la på telefonen hvor mye jeg savnet han. Det gikk tre sekunder før tårene ble presset ut.

Dette er en av de første gangen jeg virkelig har hatt en slik følelse. Grunnen til at jeg skriver om dette, er fordi dette er en del av min reise. Jeg kan ikke lengre hoppe på et tog eller en buss for å komme meg hjem. Jeg har skrevet under på at jeg skal være her i et år. Ikke misforstå, jeg har det helt supert her nede, men det er normalt å ha hjemme lengsel av og til. Jeg tror faktisk at det er en veldig viktig følelse å kjenne på også.

Hahha, dette ble et litt deppe innlegg, men slik får det så være. Nå skal jeg av gåre for å kjøpe vitamintilskudd. Det var vitamintilskudd som gjorde at kom på å ringe pappa. Det er slike små ting som det å huske å kjøpe enkelte ting som vitamintilskudd at jeg begynner å lure på hvor jeg var i timen... 

Likes

Comments

Da nærmer vi oss snart helg! Utradisjonelt, men veldig godt så ble det altså taco til middag i dag.🌮 Jeg har savnet taco så ekstremt mye at det nesten er litt flaut. Vi har hatt så ekstremt gode middager her, som er laget av en mann som virkelig kan sine saker. Men i dag måtte jeg slå til og fortelle om midt behov for taco. Jeg fikk taco, og nå er jeg så happy som jeg kan bli☺️ Der har dere min kjærlighet til taco. Håper dere har hatt en fin dag/eller kommer til å ha en fin dag i dag?☺️Tidsforskjellen er ekstrem her. Nå som jeg skriver dette innlegget er kl 10 på kvelden, mens hjemme er den 4 på natten.

Uansett, dette ble et veldig kort innlegg! Men jeg har funnet ut at det er like greit av og til? Da får dere et lite innblikk av min hverdag:)

Vi blogges 😙

Likes

Comments

Da jeg fant disse bildene på pc tenkte jeg at et slikt personlig innlegg som dette vil gjøre at dere kan bli litt bedre kjent med meg? Håper dere liker innlegget!😊

Er det en ting jeg er ekstra takknemlig for her i livet, er det at jeg har kommet i akkurat den familien jeg er i. Disse tre mennene betyr alt for meg, ved siden av mamma. Et innlegg om det kommer senere💛.

Disse tre karene her er ikke "bare" pappaen min og mine to brødre. De er mine viktigste støttespillere, bestevenn og ikke minst min største trygghet her i livet. De alle stiller opp 100% når jeg trenger de uavhengig av hva det skulle være.

Pappa

Jeg vil si at jeg har et over middels godt forhold til min pappa. Pappa er en av mine bestevenner. Han er en jeg stoler 100% på, og en jeg vet jeg alltid kan gå til uansett hva det skulle være. Vi har et spesielt bånd mellom oss. Pappa er en av de jeg tror kjenner meg best. Han vet akkurat hva jeg trenger i forskjellige situasjoner, og han kan lese meg på en måte ingen andre kan. Noe av det beste ved denne mannen er at han alltid har troen på meg, uansett hva. Om jeg vil noe eller starter på noe, vet jeg at han har troen på at jeg vil får det til.

MINE BRØDRE

Jeg er så heldig og ha to eldre brødre. Det er ikke før i nyere tid at jeg har satt pris på dem på den måten jeg gjør nå. Haha, det høres sikkert helt forferdelig å si, men det er sant. Når jeg var yngre ønsket jeg meg alltid en søster i stede for to brødre. I dag kunne jeg ikke vært mer fornøyd med dem. Vi krangler som alle andre søsken(sjokk) haha, men vi har også et helt sykt bra samhold mellom oss. Skjer det noe med en av oss tar det ikke lang tid før vi samles. Jeg husker før da jeg var i 14-17 års alderen at jeg hatet at de beskyttet meg. Jeg mente alltid at de var overbeskyttende og hatet de for det. Nå ser jeg hvorfor de gjorde som de gjorde. Jeg som de, ville ofret alt for hverandre.

Da har dere fått vite litt om mitt forhold til min familie. Jeg og mamma har ikke så mange bilder sammen i og med at det er som oftes hun som tar alle bildene, obs! Men så fort jeg finner noen kommer det et innlegg om vårt forhold, om dere syntes at det dette var interessant å lese?

Vi blogges!😊


Likes

Comments

Hei, alle fine :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Boston by. Vi har vært på cruise i dag, noe som var helt ok. Selve opplegget var litt kjedelig, men utsikten var verdt turen. Vi dro ut kl 6 da solnedgangen startet til kl 9 da alt var svart mens byen lyste opp. Det var helt magisk å se alt fra avstand. Det er først når jeg ser ting på avstand at jeg klarer å senke skuldrene og ta til meg hva som skjer rundt meg. Det er noe med at tiden plutselig stopper opp. Skulle gjerne hatt flere av de øyeblikkene.

I går utforsket vi utelivet her, og det var akkurat slikt som i vi så det for oss at det skulle være. Det var så lattelig gøy, haha. Du har vel mest sannsynlig sett på en film hvor det dukker opp college party? Akkurat slik som det ser ut i film var det. Så med andre ord har jeg hatt en veldig fin helg! Håper dere også har hatt en super helg?


Vi blogges! 😊

Likes

Comments

Hei, alle sammen!

I dag våknet jeg med et stort smil om munnen. Endelig er det helg igjen! Dette er min andre helg her i Boston og jeg kan nesten ikke vente. I går ble jeg invitert på konsert på lørdag av noen svenske jenter som jeg gleder meg veldig til(kommer mer om det senere). I dag skal jeg først av gåre på treningssenteret, for så møte en venninne. Hva vi skal i kveld har vi enda ikke funnet ut, men jeg tror vi skal ut å utforske Boston by.

De to første ukene har gått kjempe fort. Jeg trives utrolig bra her, og har allerede begynt å føle meg som hjemme. Jeg ville bare inn å si hei og velkommen til min nye blogg.

Vi blogges! 😊Likes

Comments

Instagram@andreaisaaksen