Ja det har varit en tid igen sedan jag sist bloggade. Sitter som bäst på sängen och läser till provveckan. Har redan stress och ångest över hur första provveckan kommer gå. Jag är dock positiv att jag kommer klara av alla kurser.

Förra veckan var super slö. Var borta från skolan måndag-onsdag. Fick den där äckliga höstsnuvan som bara inte ville ge sig av. Var också hemma igår. Allt gick snett och jag fick sådan ångest att jag inte skulle ha klarat av det. Nåja.. på måndagen blev det gym med fina Rebecca. Var jätte skönt och måste erkänna att jag hellre gymmar än länkar. Tisdag och onsdag var det nybörjardagar. Ska jag vara helt ärlig så var det rena pesten. Våra rum var så äckliga och dammiga. Tänker inte knuffa någon under bussen men tutorerna kunde ju ha varit lite mer mångsidiga av sig. Jag är inte en super atletisk person så att ha stafetter i två dagar var verkligen inte kul. De hade ju såklart också annat kul program men jaa...kan inte direkt säga att det är något oförglömligt och härligt minne jag kommer ha med mig i flera årtionden. Låt oss hoppas att konventen blir mycket bättre.


Hade scoutmöte på onsdag. Det var ju meningen att jag skulle ha en till tjej där och jälpa mig men hon kom inte så fick dra alt själv vilket var jätte stressigt eftersom våra möten slutar 18.00 och jag skulle borda varit i pojo redan halv. Nåjaa det gick som det gick. När jag väl kom på jobb så gick allt ju sedan riktigt bra.

Har nu spenderat det mesta av helgen att läsa på prov och städat en del. Har massvis med evenemang nästa vecka men kan inte säga mer om det nu.

Imorgon blir det en träff med Felicia vilket jag ser fram emot. Har annars inte mycket mer att komma med. Italien resan kommer närmre och närmre och jag kunde inte vara mer exalterad. Vi borde snart få veta vem vi bor med så det ska blir riktigt spännande.

-Andrea


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har varit en relativt produktiv dag för mig. Började senare idag vilket var super skönt. Körde lillebror till skolan och fortsatte sedan skoladagen som normalt. Jag har äntligen börjat komma in i skolrytmen eller vad vi ska kalla det. Jag har orken att stiga upp på morgonen och somnar inte på lektionerna. Jag gillar att ha 75 minuters lektioner eftersom jag finner de mer givande och man har tid att faktiskt få in informationen i huvudet och få allt förklarat mer på djupet.

Har tränat sådär smått idag; baby steps ni vet. Var riktigt skönt att komma igång igen och märker hur mycket det behövs. Nu gäller det bara att hålla igång.

Jag har massor som händer de kommande månaderna och men återkommer med mer om det senare eftersom vissa saker ännu är lite i gömman ;)

Imorgon är en väldigt lugn skoldag. Jag börjar 8.00 men har bara en lektion och sedan håltimme ända fram till 13.00. Efter skolan blir det jobb/planeringsmöte och sedan kårstart med scouterna. Är såå exalterad över detta scoutår och tror det kommer bli det bästa hittills.

Jag söker förbrilt efter jobb för att kunna finansiera min italien resa och alla gymnasieböcker. Har hittills lyckats hitta ett deltidsjobb. Jag kommer dra en kock kurs för lågstadie elever med tre andra härliga tjejer så där kommer det ju in lite pengar. Måste dock skicka in ansökningar till fler ställen och mejla, ringa runt och besöka olika firmor och platser så jag skulle få lite tillökning på bankkontot.

På tal om tillökning så har ju ÄNTLIGEN min väska kommit så garderoben expanderar för fullt. Är super nöjd med väskan och det är definitvt ett val jag inte ångrar. Jag har länge sökt efter den perfekta skolväskan och har äntligen hittat en. Jag har vänta över en vecka på den och nu har jag den äntligen hos mig.

Jag köpte väskan från H&M så den var ju inte överdrivet dyr.

Annars har det inte hänt så mycket. En helt normal dag i sig men med sina höjdpunkter. Tänkte börja med OOTD igen så ska försöka ta en bild varje dag och också skriva varifrån allt så vi får se hur det går.

-Andrea
Likes

Comments

Vardagsliv

​Usch vad länge sedan jag bloggade. Har funderat länge på att skriva ett inlägg men har inte riktigt blivit av. Nåja, mycket har hänt sedan sist, kommer ärligt inte ihåg när jag senast bloggade haha.

Men skolan har i alla fall börjat. Mitt schema är väl helt okej, såklart tar det ent id att vänja sig vid att ha längre lektioner och börja tidigare och sluta senare. Att börja 8.00 är ju inte riktigt min grej men man vänjer sig väl småningom. Hittills har det ju gått bra. Inga större problem. Är super exalterad för de kommande månaderna, om allt går som planerat åker jag till italien en vecka i oktober.

Sommaren var i stort sätt värdelös. Det regnade största delen av sommaren så har inte precis kunnat jobba på brännan. Tre första veckorna var super fina och soliga men jobbade varje dag så blev inte mycket av det. Har dock lyckats samla in en del pengar till gymnasieböcker och annat smått och gått.

Skaffade ny dator inför gymnasiet som jag är super nöjd med. Allt är så mycket smidigare och enklare. Låt oss hoppas att det hålls så.

Sitter ivrigt och väntar på att min väska skall komma i posten. Har börjat shoppa mycket mer på nätet den sista tiden eftersom det är svårt att hitta tid för att ta tåget in till storstan och shoppa.

Sommaren var dock väldigt lärorik för mig. Fick lära mig att vissa vänskapsband helt enkelt inte håller hur mycket man än försöker. Det måste komma från båda hålle och man måste mötas i mitten. Vänner jag litade blint på har försvunnit helt ur mitt liv och nya personer har tagit deras plats. Att bygga upp nya vänskaper är svårt och tar tid men vi får hoppas att det är värt det. Jag vet inte egentligen hur jag känner över allt detta, det känns ju som en lättnad att få bort människor ur mitt liv som tydligt inte ville vara där men det kommer ju också med en stor saknad. Jag hoppas vi kan gå vidare från allt och att dessa personer inte håller något emot mig.

Hittills har det ju inte gått helt bra med träningen. Ska försöka ta upp det igen och verkligen försöka. Mentalt år jag mycket bättre än för ett par månader sedan men fysiskt vet jag att det ännu skulle kunna förbättras.

Har inget mer att skriva nu men ska försöka mig igen på det här med bloggen haha.

-Andrea

Likes

Comments

Vardagsliv

Oh vad länge sen det var jag bloggade. Det har hänt massor sen sist. Jag har haft vår avslutning med mbi, varit med på stage night, stressat ihjäl mig och såå mycket mer.

Min våravslutning gick hel super bra vilket jag är överlycklig över. Stage night blev också jätte lyckat, sätter länkar i slutet av inlägget. Jag har haft massor med skolan just nu och har såå mycket nu de sista veckorna. Vi har fyra prov på två veckor vilket inte låter som mycket men alla är såna ämnen jag suger i haha.

Kom hem från scoutmöte för någon timme sedan och har suttit och skrivit bokreferat och gjort klart mitt föredrag i ca två timmar. Jag är helt utmattad och vill bara sova men har så mycket kvar att göra.

Jag kan dock glädja mig att jag har sommarjobb en månad denna sommar. Jag kommer vara barnvakt åt två helt underbara barn. Jag kommer också fungera som hjälpledare på skribaläger och familjeläger.

Sitter och gör midsommar planer och försöker göra skolarbete samtidigt...jodå, fungerar bra. Har så gott som hela maj fullspeckat. Vi har dock bara tre skoldagar denna vecka pga kristi himmelfärdsdag och extra ledig lovdag, vilket är så skönt.

Nästa vecka har vi scoutavslutning med min scoutgrupp så vi ska övernatta mitt i veckan och kolla på eurovision semifinal. Ja vi har skoldag efter och prov samma vecka men jag ska kämpa mig igenom det haha.

Det börjar närma sig studiotider vilket jag verkligen ser fram emot. Vi ska med min musikgrupp till studion och spela in och jag har en känsla av att det kommer bli helt amazing.

Här är länken till min våravslutning, ni får ursäkta min röst i början den höll inte helt så det låter hemskt haha.

https://www.youtube.com/watch?v=Pq2GAbVPBLY

stage night med min "accapella"/ sånggrupp Les Pitchettes.

https://www.youtube.com/watch?v=liWE5DC7ckU

https://www.youtube.com/watch?v=lIIL1UIz9lU


Likes

Comments

​Aaaah....har ÄNTLIGEN fått min telefon (iphone 5s). Har varit utan telefon sedan torsdag eftermiddag och jaa...det har varit ett rent helvete. Har haft abstinens besvär som fan. Fick telefonen idag och var överlycklig..jaa sen visade det sig att jag behövde ett nytt simkort eftersom jag haft ett vanligt och behövde ett mindre. Jag var såklart förkrossad när pappa sa att vi måste beställa ett nytt och det skulle komma först om två dagar. Såklart vände jag mig med min sorg mot wilma och underbara hon berättade att jag kan åka till gigantti så fixar dom det och jaaa det gjorde dom. Dom har helt klart räddat mitt liv.

Är nu helt besatt av telefonen och är super nöjd med allt. Det är första gången jag har en iphone så det är ju lite nytt att lära sig men hittills har det gått bra.

Sportlovet har officiellt börjat och jag har inte gjort så mycket mer än kollar film. Imorgon skall jag dock med pappa och jobba så det ska bli helt intressant.

Har inte så mycket mer att skriva.

-Andrea💓

Likes

Comments

Har spenderat i princip hela eftermiddagen med att läsa på prov och göra läxor. Tog en paus sjutiden och drog iväg mig till ungdomscafe och satt där och chillade någon timme.

Uppträdandet idag gick helt bra. Såklart är man aldrig riktigt nöjd med sitt uppträdande men men. Det är ju en helt annan sak att uppträda framför sina klasskamrater och skolan än en mer "utspridd" publik. På en konsert är alla där för att se dig medan nu var det bara lite extra "bakgrunds underhållning".

Nåja. Imorgon blir det penkkis. Är inte helt taggad. Orkar inte egentligen med abin som springer omkring och säljer sina tidningar. Helt kul blir det väl ändå. Skönt med en lite annorlunda skoldag och inte samma gamla visa dag ut och dag in. På fredag är det gamlas dans vilket jag är sjukt taggad för. Jag längtar massor tills jag får vara med och dansa. Vi hamnar dock se på det med lågstadiets femte och sjätte klassister vilket inte låter så hemskt lockande. Vi skriver nämligen prov den lektion vi skulle gå med hela högstadiet och kolla på gamlas dans men vår lärare vägrade flytta provet eller ens kolla om vi kan byta lektioner

så vi kan ha provet tidigare eller senare på dagen. Ja detta kanske låter lite lågt från min sida. Jag förstår ju att man inte kan flytta prov pga. gamlas dans men samtidigt harmar det ju massor. Nåja...kanske man får känna ig lite extra stor om man sitter där med lågstadie elever.

Är helt utmattad. Vill bara lägga ner mig och sova men har så mycket på hjärnan att sömn inte kommer så värst lätt. känner bara för att lägga mig ner och gråta. Är så trött på skolan. Är sjukt lättad att det blir sportlov en vecka så jag kan jobba på mitt förhållande med min säng. Nej, har en massa planer inför sportlovet så vet inte riktigt hur mycket sängliggande det blir för min del. Ugh...jaja får väl försöka fokusera på kemi några timmar till och sedan försöka få lite sömn. Bara två dagar kvar och sedan helg.


Likes

Comments