Header

Postad i: vardag

Hej. Igen. Det var inte igår. Jag har haft så rörigt just nu, fram och tillbaka. Inte riktigt vetat vad jag ska göra och allt. Men nu börjar jag komma in på banan igen även om jag står inför jobbiga beslut. Just nu handlar allt om min ridning. Vad som är bäst för mig och min framtid, vilka steg är jag villig att ta. Jag har fått lite olika alternativ/erbjudanden och allt låter lovande samtidigt som jag stänger en bra dörr när jag öppnar en annan. Ahh det är så svårt! Allt är en ända röra i mitt huvud. Men jag ska försöka klura vidare….


Jag å Maja å våra photoshoots ….?

Likes

Comments

Postad i: vardag

Hej och godmorgon. Jag sitter faktiskt på tåget och har redan påbörjat min resa till praktiken. Jag är, som varje fredag, taggad för idag! Hoppas det blir en bra dag helt enkelt. Efter skolan åker jag till stockby och rider. Det är i min gamla grupp, kombin (den andra specialgruppen) då en tjej inte kunde rida och frågade mig, vem säger nej till ridning?

De andra dagarna har rullat på bra. Tänkte skriva om ridpasset i skolan senare då det gick sååå bra, speciellt med tanke på hästen. Men ni får läsa om det när jag skrivit det heh. Annars har det varit bra. Isabel, Emma och Zarah sov hos mig ons-Tors och det var jätte mysigt, de följde även med till stockby och tittade men det passet gick inte så bra.... eller helt ok.

Annars har det inte hänt något mer. Ska försöka ta tag i bloggningen lite mer nu.

Likes

Comments

Postad i: vardag

Hej. Jag har valt att lägga bloggen lite åt sidan denna vecka då jag helt enkelt inte mått särskilt bra. Jag har haft ångest och bara mått allmänt dåligt psykiskt. Kommer inte gå in på varför.
I alla fall är det en bra dag nu! Jag har ridning i em och tre tjejer från klassen ska sova hos mig då vi har Tyresö imorgon. Det innebär ju också att de följer med till stockby, många på besök haha. Men det blir mysigt.
Roligare än så är inte dagen. Skoldagen är ganska lång däremot, förhoppningsvis får vi gå lite tidigare på sista lektionen så vi hinner till ett möte vi ska ha i stallet.
Det var dagen till ära. Hoppas ni mår lite bättre än mig :)

Throwback

Likes

Comments

Postad i: blandat

Måndag: Kort skoldag. Sedan läxhjälp

Tisdag: Ganska långskoldag och sedan blir det Lasse direkt efter.

Onsdag: Återigen en långskoldag och sedan åker jag direkt till stockby för dressyrträning, hoppas på Seabreeze

Torsdag: Tyresö. Sedan har vi TS möte och på kvällen personalhoppning.

Fredag: Praktik och sedan ska jag rida för en tjej på kvällen, dressyr och jag hoppas på Seabreeze såklart!

Lördag: Jobbar 7-12. Sedan har jag inga planer.

Söndag: Lasse och årsmöte på kvällen.

En ganska chill vecka. Händer väl inget speciellt roligt egentligen.... men det blir nog bra ändå!

Likes

Comments

Postad i: vardag

Hej. Jag har precis gått upp och tänkte göra lite frulle. Inte för att jag på något sätt vill ha det heh, men jag ska hålla igång hela dagen så det känns bra att få i mig något…. Om ca 1h åker jag till Lasse. Det är så fint väder så jag ska försöka skritta ut hade jag tänkt. Jag kommer inte hinna rida honom på em så det får Ellie göra. Det är nämligen så att jag ska följa med på ponnycupen! Det är deras sista hoppning och då möter vi botkyrka. Jag har aldrig varit där så det ska bli lite kul att se hur det ser ut! Efter pc ska jag hem och tyvärr…. jobba haha. Kommer vara helt slut men det är ju ett super kort pass så det kanske löser sig i slutändan.

Detta är min söndag. Full rulle kanelbulle. Om det nu rimmade?


Likes

Comments