Header
View tracker

Postad i: vardag

Hejsan. Som ni säkert märkt har jag varit lite off i helgen, det beror på att jag varit hos Isabel och då har jag lagt bloggen lite vid sidan av. Men nu är jag hemma igen och kommer ta tag lite mer i den. Idag har jag Lasse och jag ska åka dit om ca 30min. Nu på fm ska jag longera lite tänkte jag, han har inte gjort det på ett tag och jag tror verkligen han skulle uppskatta att få springa lite ”löst” och bara busa. Efter det har han hagtid i 1,5h, tror att jag kommer stanna där då. Vi får se om jag tar en tur hem eller stannar kvar. Kanske är någon kompis i stallet, vem vet. På em ska jag i alla fall rida också. Jag vet inte hur marken ser ut men det hade varit riktigt härligt att få komma ut en sväng. Det visar sig!


Likes

Comments

Postad i: vardag

Godmorgon. Eller god förmiddag. Jag har jobbat idag, slutade kl 12. Sedan har jag skyndat mig och gjort mig i ordning för att hinna ett tåg, som i slut ändan blev inställt… Så jag gick hem och nu väntar jag tills nästa ska gå (bor precis bredvid tåget hehe) Men jag ska hem till Isabel nu och sova där, stannar inte så jätte länge imorgon eftersom jag ska till Lasse :D

Nu måste jag kila, kram!

TB haahha

Likes

Comments

Postad i: vardag

Hej! För första gången på väldigt länge sitter jag nu och tittar på Tv haha. Brukar aldrig ske i vanliga fall. Min dag har varit riktigt bra! Praktiken på Enskede är mycket bättre än väntat och jag är verkligen nöjd. Det var nästan satt jag inte ville gå därifrån heh....!! Vi gjorde lite allt möjligt, mockning, spåning, fordring, ta in/ut hästar, jag fick gå en liten "promenad" i ridhuset, ca 15 min, med en häst, borstat och sadlat hästar inför ridning osv, lite gott och blandat! Sen har jag faktiskt inte gjort något, blev väldigt trött när jag kom hem så har mest tagit det lugnt.
Nu ska jag göra mig i ordning och sova, imorgon har jag jobb som väntas!

Likes

Comments

Postad i: vardag

Godmorgon! Blir ett senare inlägg såhär dags då jag helt enkelt inte hann imorse och igår kväll ville jag bara sova när jag kom hem. Men nu sitter jag gå tåget och är påväg till Enskede ridskola, där jag ska spendera min praktik denna vårtermin. I höstas var jag på Vällingby men man bytte efter jul. Det ska väl bli lite kul att se deras rutiner osv, jag blir mera taggad när jag börjar åka haha. På morgonen är jag jätte otaggad då jag hellre hade velat ligga kvar i sängen... men detta ska nog bli bra!
Efter praktiken har jag faktiskt inga planer. Jag rider ju inte i dressyrspecialen längre, känns lite konstigt faktiskt. Men samtidigt lite skönt att ha varannan fredagkväll ledig :) det som är mest synd är att jag har jobbet varannan lördag och den lördag hamnar efter min lediga fredag haha, hade varit skönare att ha hoppningen på fredagen innan. Men jaja det går säkert bra ändå.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi!

Jag och tompa på Enskede!

Likes

Comments

Postad i: vardag

Hejsan. Just nu sitter jag och tittar på personalhoppningen tillsammans med Maja. Det är alltid lika mysigt och vi har våra kakor haha. Men dagen har gått bra. Efter skolan åkte jag till Lasse och red tillsammans med Ellie, han var pigg och lite stark då han hade vilat igår - men han fick sig ett rejält pass.
Imorgon väntas första praktikdagen och jag är väl någorlunda taggad....? Ska bli kul med ett nytt ställe i alla fall. Aja vi får se hur det blir :)

Likes

Comments

View tracker