Header

Jätte taggad :) praktiken var så sjukt kul idag! Berättar mer om det senare men nu hoppas jag träningen går lila bra, då blir dagen komplett!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heeej! Jag hoppas att ni förstod att jag inte orkade blogga igår kväll när jag kom hem. Var hemma vid 12 ungefär. Konserten var hur bra som helst. Jag och tindra hade också jätte kul, sjungit/skrikit bort rösten också hehe, men det är en kväll att minnas och som jag gärna gör om!

Just nu är jag påväg till praktiken. Jag är minst sagt otaggad, men det är bara att stå ut. I kväll blir det hoppträning som gäller :)

Likes

Comments

Igår var det som sagt träning inför matchen på söndag. Jag fick rida en häst som heter Drummer boy, vissa av er har säkert hört talas om honom. Han är en väldigt trevlig sak, D-ponny skimmel. Väldigt nätt och smäcker i kroppen men dock tycker jag att han är ganska ful i ansiktet hehehhe. Men detta är en av mina favorithästar. Våran coach vill gärna att vi rider samma häst på hemma matcherna så att man kan se något typ av resultat från gång-gång så jag har inget emot att rida honom.

Drummer är inne i en liten svaka just nu. Han är ganska seg vilket han inte brukar vara. Så på söndag kommer jag definitivt rida med sporrar hehe…. (något man vanligtvis inte brukar behöva) Igår övade vi på övergångar, tempo växlingar och att få med hästen i sin ridning osv, vi fick även rida programmet enskilt en gång. Han var som sagt ganska seg så jag behövde påminna honom om att vakna till då och då. Formen var inga problem med, den fanns där. Han är en ganska lätt häst på den fronten. Dock fanns det ett problem. Galoppfattningarna. Eftersom att han var så pass motvillig så bara stannade han när jag gav galoppskänkel, jag behövde använda spöt ganska mycket i fattningarna för att han skulle lyssna. Men när han väl galopperade var han grymt fin!

När vi red programmet var han helt död. Seg och hade inte så bra form. Men då hade vi ridit i 1,5h (!!!!) så det kanske förklarar saken.

Men jag är taggad inför söndag. På med sporrarna (som jag inte vet vart dom är) och tuta och kör!

​Jag och Drummer på en hopptävling någon gång förra terminen haha, vi kom 3a :D

Likes

Comments

Hej! Idag är dagen här, det är justin konsert :D Egentligen skulle jag gå med min kompis Emelie som jag nämnt tidigare, men pga olika anledningar kunde Emelie inte gå längre så igår ringde jag Tindra i stress och frågade om hon kunde - vilket hon kunde! Visserligen ska hon jobba innan och behöver ta en buss ish 15 min efter jobbet haha men var gör man inte? Jag är jätte taggad faktiskt. Jag är inte något speciellt JB fan men hans senare låtar har varit riktigt bra, så detta kommer bli grymt!

Men först ska vi avklara en skoldag -på tyresö. Idag ska vi byta runt lite i grupperna, så man får se vissa i den andra gruppen rida (vi har ridit 4 & 5st) så det ska bli kul. Dessutom kommer vi rida nya hästar, fast det har vi gjort varje gång. Dock gillade jag den jag red förra veckan hehe men det är kul att testa nytt :D

Likes

Comments

Hejsan. Nu är det dags att sova. Ska gå upp kl 5 imorgon eftersom att vi har tyresö dag. Dock inga problem för mig, älskar tyresö dagarna och speciellt eftersom att vi rider :D Men denna dagen har faktiskt varit väldigt rolig. Skoldagen gick väldigt fort och det var helt ok lektioner. Sedan åkte jag hem och sedan till stallet. På teorin tömkörde vi, jag har gjort det förut så jag behövde bara komma in i det lite, men jag tycker det gick bra! Jag och fyra till behövde gå lite tidigare för att vi skulle ha en ponnycups träning. På söndag är det våran första dressyr match hemma mot enskede, ska bli kul att möta dom speciellt när en av mina närmsta vänner rider på enskede (Dock inte i laget längre) och hon ska följa med och vi har inte träffats på huuur länge som hälst! Hur som kommer inlägg om träningen upp imorgon. Det är lite blandade känslor.

Hoppas ni haft en bra dag också :)


Likes

Comments