Jag har glömt att berätta en sak för er. Jag har ju börjat spela innebandy med Alnö IBK division tre. Jag har faktiskt aldrig spelat innebandy förut förutom på idrotten i skolan men har väll fått nån tidig tjugofem års kris nu som fått mig att vilja börja nu. Bättre sent än aldrig, eller hur? Haha. Jag är inte någon naturbegåvning direkt och jag har otroligt mycket kvar att lära, kan inte ens alla regler. Tur att jag har helt fantastiska lagkamrater som har tålamod och står ut med mig. Ibland har de till och med stått och dragit regler mitt i en match (på träningen) för att jag ska lära mig, puss på dem!

Jag har känt senaste tiden att det är dags att komma igång att träna men jag har aldrig gillat att träna på gym. En stor anledning är nog mitt stora problem att visa mig utan smink men jag vill ju inte heller träna med smink. Sedan så är ju alla så vältränade och snygga så man känner sig som en ful förvirrad heffaklump och att träna på maskiner är inte riktigt min grej har jag insett.

Jag har spelat fotboll sedan jag var väldigt liten tills jag var cirka femton år och sedan två säsonger förra året och året innan. Jag älskar fotboll även fast jag aldrig varit speciellt bra på det om jag ska vara ärlig. Jag tror att det är gemenskapen man har i ett lag och känslan att vinna tillsammans som får mig att älska det och jag tror att det är just det som lockat mig till innebandyn nu. Jag spelade squash ett tag också och det var jätteroligt och jag var faktiskt ganska duktig, tro det eller ej, men att vinna ensam är inte alls samma sak.

Jag älskar sport och som sagt framförallt lagsport men jag har aldrig varit speciellt duktig på någon sport mer än på idrotten i skolan. Det är inte fören nu när jag skriver detta som jag har insett varför eller åtminstone en anledning till varför jag inte är/varit duktig. Det bara måste hänga mycket på mitt självförtroende har jag kommit på för mina gener hänger det inte på kan jag lova. Mamma var otroligt duktig på framförallt fotboll och har till och med spelat mot Pia Sundhage (Sveriges damlagstränare). Jag kommer på mig själv hur jag hela tiden tänker negativt och trycker ner mig. När jag till exempel ska slå ett pass tänker jag "stackars den som får ett pass av mig" eller när jag ska skjuta tänker jag att "jag är sämst". Jag jämför mig med de duktiga i laget och tänker att det inte ens är någon idé att försöka bli bättre än dem, jag är sämst och får leva med det. Jag minns ibland när jag spelade fotboll hur jag kunde hoppas att jag inte skulle få bollen för att jag var rädd att göra bort mig och förstöra för laget då. Ibland (ganska ofta) hoppades jag att jag skulle bli bänkad så jag fick vara med i laget men slapp riskera att förstöra, sjukt va? Jag vet inte vad jag ska göra för att sluta tänka så men jag ska såklart jobba på det för detta håller inte. I squashen gick det mycket bättre trots att jag bara spelade två år. Jag tror att mycket handlade om att resultatet hängde endast på mig, undvek jag bollen så förlorade jag ju. Jag hatade att förlora så jag kämpade verkligen för att vinna. Någon som har något tips på hur jag ska sluta tänka så negativt i innebandyn? Jag vill ju fortsätta spela, det är ju kul!

I lördags hade vi seriepremiär. Jag hade bett om att få stå över för att första matchen titta och se hur det går till. Tjejerna var sjukt duktiga men tyvärr förlorade vi med 2-3, inte riktigt rättvist tycker jag men det är ju tyvärr siffran som räknas. Nästa match ska jag nog försöka våga spela, får se hur det går!

Wish me luck!
/A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förra måndagen fyllde min R år, hela 26 år faktiskt. Gammal som gatan blev han helt plötsligt medan jag fortsätter att njuta av mina underbara 24 år i några månader till, mohaha!

Han brukade tydligen inte fira sin födelsedag speciellt mycket men vill han inte fira har han träffat fel tjej, haha! Jag ÄLSKAR att fira, allt ska firas och ska det firas ska det göras ordentligt! Dock var det hans första födelsedag tillsammans med mig så jag ville inte överdriva. Jag startade dagen med att kliva upp före tuppen och alla morgonpigga pensionärer, närmare bestämt klockan 05.40. Jag gjorde i ordning en tårtbit (ja jag vet vad klockan var, haha), tände ett ljus och plockade fram paketen. Sedan satte jag på "ja må han leva" på telefonen (för att skona honom från min morgonstämma) och gick in och väckte honom. Helt ärligt tror jag han gjorde som när man var liten och låtsades sova när jag kom in fast han egentligen hört precis allt jag hållit på med utanför. Jag pussade lite på honom och sedan fick han blåsa ut ljuset och öppna paketen. Han fick två tröjor, små parfymer och "vem vet mest" spelet och jäklar vad glad han blev, framförallt över spelet. "Vem vet mest" är hans favorit program och jag blir lika imponerad varje gång han svarar rätt på saker jag aldrig ens hört talas om, sjukt smart tro det eller ej, haha. Vi klädde sedan på oss och åkte till respektive jobb och praktik.

På kvällen bjöd jag ut honom på restaurang Vezzo eftersom hans familj redan firat honom helgen före och jag ville att hans födelsedag skulle bli bäst. Vi åt jättegod mat och hade jättemysigt, det var även första gången vi åt på restaurang tillsammans. Efter restaurangen åkte vi bara hem till honom och myste ner oss i soffan och han tackade gång på gång för dagen och sa att det var den bästa födelsedagen vad han kommer ihåg. Han var superfin mot mig hela kvällen och natten, han är bäst och bäst ska ha det bäst!

Grattis grattis till honom!
/A

Likes

Comments

Idag har jag varit på 1 års kalas hos min allra äldsta vän Malins barn Ines som fyllde år i tisdags. Malin fyllde 24 år idag dessutom så det blev lite dubbelkalas även Ines fick den största uppmärksamheten. Helt sjukt att det redan gått ett helt år sedan hon föddes, det var ju nyss i min hjärna.

Hon är världens finaste, snällaste och kommer alltid vara min "Lillis". Hon är alltid go och glad och det är helt underbart att få vara en del av hennes uppväxt och se alla framsteg hon gör hela tiden. Det är också underbart att se hon som jag känt sedan dagen hon tog sitt första andetag och som jag hittat på en massa bus med vara världens bästa mamma till denna lilla flicka. Jag tror att alla gånger jag tvingat henne att leka med dockor har gett resultat för hon är verkligen en helt fantastiskt mamma.

Det var lite roligt när jag och min kompis Sandra kom till kalaset. För det första så var vi lite sen och för det andra så är vi alltid som två höga humle och dumle så vi började sjunga "ja må dem leva" (mamman fyllde också år). När vi sedan kom in såg vi att hela vardagsrummet med ca femton personer satt och tittade på oss och hade precis fått höra våra ljuva stämmor, det blev lite pinsamt, haha.

Lillis var så otroligt söt när hon öppnade alla presenter, hon sa "titta" och "jaa" till allt hon fick, lekte och kände på allting och verkade så tacksam för varje present.

Jättemysigt kalas och jag ser fram emot att lära henne allt jag kan och alltid älska henne som min egen så länge jag lever. Hon och hennes mamma har två stora platser i mitt hjärta, så mycket kärlek till dem!

Håll hårt om dem du älskar!
/A

Likes

Comments

I fredags hade jag min sista dag på min fyra veckor långa praktik inom psykiatrin. Jag har varit på avdelning 52A på Sundsvalls sjukhus där de som är inlagda är mellan 18 och 45 år och de vanligaste problemen de har är ångest, panikångest, mani, depression, ätstörningar, självmordsförsök, självmordstankar, bipoläritet och självskadebeteende men det fanns några undantag också såklart.

I början var jag väldigt skeptisk och jag kan erkänna att jag inte hade världens bästa förväntningar på denna praktik. Jag hade ställt in mig på att detta inte var någonting för mig och bara några dagar in på första veckan började jag fundera hur jag skulle kunna klara av fyra hela veckor på detta ställe. Patienterna var inte alls som jag var van att möta och jag var hela tiden rädd att göra fel eller säga fel. Vissa var så deppiga att man själv började bli lite deprimerad när man pratade med dem och jag förstod verkligen inte hur de som skadade sig kunde göra så mot sig själv osv. Vissa patienter hade tillsyn varje kvart dygnet runt för att inte hinna göra något mot sig själv exempelvis.

Andra veckan började det skeptiska släppa och stundvis var det väldigt kul och lärorikt. Jag började förstå hur personalen jobbade med varje unik patient och jag började se vissa förbättringar hos patienterna man aldrig trodde skulle kunna hända. Jag började också tycka att varje diagnos och bakgrund hos patienterna var väldigt intressanta och spännande och fick mer och mer ansvar att prata med dem själv. Varje dag har personalen ansvar över några patienter var och ska ha dagligt samtal med dem. Första gången jag skulle ha eget samtal med en patient fick jag lite panik, jag visste ju ingenting om denna patient men det gick jättebra och efter det släppte det mesta, jag trivdes mer och mer.

Min handledare jobbade inte 100% så ibland slutade hon tidigt och jag var kvar för att få ihop mina timmar. Meningen var att jag skulle gå med någon annan då men oftast var alla så upptagna med sitt så jag gick mycket själv. Det gick faktiskt bra, jag jobbade på som vanligt och var det något med mediciner frågade jag bara efter godkännande av någon sköterska så fixade jag det också.

Sen måste jag få skryta lite, haha. En kväll var det väldigt mycket att göra, vi sprang fram och tillbaka och en patient var så stökig att vi fick bälteslägga hen i två timmar. När passet var slut tackade min handledare mig och sa att hon nästan glömde bort att jag var student och att jag varit som en resurs (extra sjuksköterska) hela kvällen. Då hade jag varit där i två veckor, kan man få ett bättre betyg så tidigt? Det är precis vad jag behöver höra för mitt dåliga självförtroende och för att orka fortsätta kämpa med utbildningen.

Alla var så fina mot mig och jag blev bortskämd med beröm sista veckan. Jag kände mer och mer att det faktiskt skulle kunna vara roligt att jobba där när jag är klar. Näst sista dagen sa dessutom avdelningschefen till min handledare att jag var jätteduktig och frågade om jag ville jobba extra där medan jag fortfarande pluggar. Men det bästa betyget av alla var när min handledare säger vid slutbedömningen sista dagen att jag är en av de bästa eleverna hon har haft och hon har haft över tjugo stycken, då blev jag lite rörd faktiskt.

Nu har jag fått en massa egoboost så jag klarar mig ett bra tag och jag hoppas att min nästa praktik på Timrå vårdcentral med start imorgon går minst lika bra, önska mig lycka till.

Tro på dig själv, du kan mer än du tror!
/A

Likes

Comments

Igår hade jag ingen bra dag alls. Jag hade ont i huvudet, fick en p-bot och jobbade på hotellet. Att jobba på hotellet är i vanliga fall roligt men på söndagar är det sjukt tråkigt. Det är väldigt lite gäster som bor på hotellet då och ingen annan personal eftersom allt annat än receptionen är stängd på kvällen så tiden går otroligt sakta. Att jobba när tiden går sakta, huvudet värker och efter att precis innan jobbet ha fått en p-bot är ingen bra kombination. Jag var less, otroligt less och dessutom slutade jag så sent så jag fick sova hemma utan R hela natten.

MEN jag har världens bästa kompis som kom upp med mat till mig och hängde med mig en lång stund så jag i alla fall hade någon att prata med, Jossan är bäst!

OCH sedan har jag ju världens bästa pojkvän som tyckte synd om mig och ville uppmuntra mig så han skickade blombud till mig idag som jag fick när jag kom hem från praktiken. Hur bäst är han inte?! Det var också världens finaste lapp där det stod "Älskar dig favvo, du är bäst" Jag blev till och med lite rörd och mållös, detta kommer jag leva på länge. Han gör mig alltid så glad och det finns inget bättre än att få vara i hans famn efter en jobbig dag, han får mig att glömma allt ont då, helt underbart! Det var längesen jag kände att en människa verkligen ser mig och bryr sig om mig som han gör, kunde inte ha hittat en bättre kille. Hoppas hans kärleksfulla och omtänksamma sätt mot mig håller i sig bara, jag älskar det! Som jag sagt i tidigare inlägg, han är bäst!

Detta blev ett spontant kort inlägg bara för att jag ville visa mina fina blommor, haha!

Du är underbar precis som du är!
/A

Likes

Comments

Jag har en sjukdom, en sjukdom jag levt med enda sedan jag var nio år. Det är en sjukdom som mer eller mindre styr mina dagar som bland annat när jag ska äta, hur mycket jag måste dricka och hur länge jag måste sova för att må bra. Jag har migrän, ofta mer eller mindre, jag har tur om jag har en dag utan huvudvärk. Ibland har jag bara lite svag huvudvärk och ibland sprängande migrän men det är sällan jag inte känner någonting. Jag har ärvt migränen av min pappa och farfar. På något sätt känns det bra för pappa har alltid förstått mig och hjälpt mig när jag mått som sämst på ett väldigt bra sätt.

Jag har lärt mig leva med det precis som man måste göra oavsett kronisk sjukdom men vid de värsta anfallen är jag en otroligt svag människa. Fast jag är tjugofyra år så kan jag fortfarande tänka att "den här gången sprängs mitt huvud" när det är som värst, det är helt omöjligt att förstå att det inte kommer hända denna gång heller.

Jag fungerar lite som Skalman i bamse som har en mat och sov klocka, haha. Så fort jag börjar få lite ont i huvudet så vet jag att det är dags att äta, dricka eller sova beroende på tid på dygnet osv. Mina vänner brukar skratta ibland när jag säger "nä nu måste vi äta något för jag börjar få ont i huvudet" för då vet dem att jag menar äta nu och inte om en timme eller liknande så det blir oftast bråttom till mat. Det är ungefär som när man pottränar ett litet barn, behöver de kissa så är det NU och det är bråttom, haha! Många märker också att jag sover mycket och att jag är en trött människa men mycket beror också på att mitt huvud säger ifrån. Det är huvudet som bestämmer helt enkelt.

Har man aldrig haft migrän kan man nog aldrig föreställa sig vilken smärta det faktiskt är. När det är som värst så känns det som om allt som finns inne i huvudet (det lilla som finns, haha) försöker pressa sig utåt men hindras av det yttersta lagret och allt ljus och ljud är tortyr. Man har ett illamående som inte går att hantera och varje gång man spyr sprängs huvudet lite till och det hela blir en ond cirkel. Eftersom man ofta spyr får man inte heller behålla medicinen och vattnet man kämpat med att få i sig. Det enda som hjälper är att bokstavligt tvinga sig själv att ta medicinen, inte spy, andas och försöka somna i ett mörkt tyst rum och det är inte lätt. Det bästa som finns just då är när någon annan ger hård huvudmassage medan man försöker somna. När man vaknar mår man oftast mycket bättre och migränen har övergått till vanlig huvudvärk, ofta ganska stark huvudvärk men ingenting jämfört med vad man nyss upplevt så den är hanterbar. 

Förra helgen hade jag ett av mina värsta anfall någonsin, det gick bara inte över, jag spydde sex gånger och migränen satt i i över tolv timmar. Jag grät, hade nästan svårt att andas och visste inte inte vart jag skulle ta vägen, om jag skulle ligga, sitta eller stå. Jag vred och vände på mig, sprang till toaletten och kräktes och funderade dessutom på att åka in till sjukhuset för detta kunde bara inte vara en normal migrän tänkte jag. Jag trodde jag skulle dö, eller jag var nästan helt säker. R var helt underbar och frågade flera gånger om det fanns någonting han kunde göra och han ställde dessutom in sina planer för att kunna ta hand om mig, har jag sagt att han är bäst? Jag överlevde i alla fall men var helt förstörd resten av dagen och sov 13,5 timmar dagen efter.

När jag var liten, ibland fortfarande, fick jag alltid migrän när jag skulle göra någonting roligt. Då var jag dessutom sämre på att känna igen symtomen så jag hann inte förhindra det som jag ibland hinner nu så det slutade ofta med att jag fick vara hemma. Tackar gudarna för migränmedicin! En gång jag drabbades hårt av att migränen förstörde det roliga var när vi i Danmark och skulle åka på Legoland och jag fick migrän påväg dit. Det slutade med att jag satt på en bänk och sprang till och från toaletten och spydde medan mina syskon åkte karuseller och hade roligt. Jag var ledsen över det länge efteråt.

Detta var inte tänkt som något "tyck synd om mig" inlägg även om det kanske blev lite så, haha! Det var mer tänkt som ett inlägg om kroniska sjukdomar och att det inte alltid behöver synas på utsidan att man lider av en. Min sjukdom är migrän medan någon kanske annan har hjärtfel eller reumatism. Det finns så otroligt mycket sjukdomar ute i världen och vi ska inte vara rädd för att prata om dem oavsett hur små eller stora de är. Även om man inte ens önskar sin värsta fiende sin sjukdom så kan det ibland vara skönt att prata och kanske få höra hur andra lever och gör för att leva så normalt som möjligt med den.

Har du någon sjukdom?

Livet blir inte bättre än du gör det till!
/A

Likes

Comments

Så länge jag minns, eller i alla fall av mitt unga vuxna liv, så har jag haft väldigt svårt att lita på människor. Det spelar ingen roll hur snäll och fin personen är mot mig så kan jag inte lita på den fullt ut. Det är som att jag har en förbannelse över mig eller någonting för varje gång jag släpper på spärren och litar på någon så sviker den, varje gång. Det spelar ingen roll om det är min partner, någon vän eller kollega, det går bara inte att lita på någon.

Det är klart att jag inte alltid blir så grovt sviken så jag lägger mig ner och gråter, det kan vara allt från att någon lovat något till att någon är otrogen. Jag hatar när någon säger "jag lovar" också håller den det inte, lovar man så lovar man punkt slut.

Att en av mina tidigare pojkvänner varit "otrogen" mot mig har verkligen förstört mig. Vad jag vet var han inte fysiskt otrogen men psykiskt och verbalt otrogen var han gång på gång och säkert fler gånger än jag vet om. Han pratade och flirtade en hel del med andra tjejer och den känslan i bröstet när man upptäcker det önskar jag ingen. Tänk er att den personen ni litar på mest, har som er största trygghet, som både för dig och utåt ser ut att vara den bästa partnern i hela världen och ni är världens lyckligaste tillsammans, tänk er att den personen glömmer datorn öppen med en flirtig konversation med någon annan där hen skriver bland annat att de ska sova tillsammans eller värre. Man dör inombords, hela världen rasar samman, man finner inga ord. Sedan att man förlåter, bygger en ny tillit och sedan händer detta igen och igen torterar en inombords och förstör en för resten av livet.

Nu är jag som sagt tillsammans med en ny kille och jag kämpar varje dag för att jag ska kunna lita på honom. Jag märker på honom hur illa han tycker om otrohet osv men det märkte jag ju på mitt ex också och ändå svek han. Jag vill verkligen inte att min svartsjuka pga tidigare händelser ska få förstöra vårt förhållande, det känns inte rättvist mot honom men det är sjukt svårt att bortse vad jag varit med om, sjukt svårt! Det räcker med att han inte skriver till mig när han är ute och festar så tänker jag det värsta "nu är han med någon annan" istället för att bara tänka "nu har han kul" eller liknande.

Jag vill inte vara såhär svartsjuk för det förtjänar han inte, han är bäst mot mig, jämt, men jag vet inte vad jag ska göra för att kunna släppa mitt förflutna och ge han en chans att visa att han går att lita på. Finns det någon av er som har något tips på hur man slutar vara så svartsjuk på någon som inte förtjänar det?

Jag vill bara inte känna den känslan av att bli sviken igen då kommer jag vara förstörd för alltid om jag inte redan är det. Jag vill kunna lita 100% på de jag tycker om men just nu är de enda jag kan lita på min familj.

Om någon gör någonting dumt mot mig eller liknande så vill jag veta det direkt oavsett hur grovt det är. Det är så mycket värre att få reda på det en lång tid efter eller ännu värre, upptäcka det själv. Ärlighet varar längst.

Var ärlig, det vinner man mest på i slutändan!
/A

Likes

Comments

"Oj hej vad det går" tänker nog många av er nu men det är inte R jag har flyttat ihop med utan min underbara vän Evelina. Jag har ju glömt att berätta att jag skulle flytta men det har inte varit bestämt så länge heller så skyller på det.

Evelina och hennes fd pojkvän har flyttat ifrån varandra och tillsammans hade de en hyreslägenhet med en hyra på 7000kr exklusive tv och internet. Det blev lite saftigt för Evelina att ha själv eftersom hon också är student. Jag hade ju också väldigt hög hyra för att vara student så därför bestämde vi oss för att flytta ihop för att båda spara pengar. Sagt och gjort, nu bor vi ihop och hittills går det hur bra som helst. Minns ni att jag sagt att jag saknat när någon säger hej när jag kommer hem, nu är det någon som gör det ibland men jag har ändå ett eget rum att krypa undan till när jag vill vara ensam och jag har bl.a. R att åka till om jag vill åka någonstans. Jag kommer att bo hos henne fram till sista januari och hyr då ut min lägenhet till hennes bror så länge så hoppas det kommer gå bra för han också att bo där.

Jag och Evelina är väldigt lika varandra i mycket, vi har samma humor och kommer väldigt bra överens så detta känns väldigt roligt faktiskt och hennes lägenhet är väldigt fin så jag kommer nog trivas jättebra. Dessutom pluggar vi båda till sjuksköterska bara att hon läser en termin före mig så jag har ju experthjälp hemma.

Det enda "typiska" i detta är ju att jag gick och blev kär precis när det var dags för flytt och han jag blev kär i bor också tillsammans med en kompis så just nu har vi ingenstans att vara själva på. Som tur är så har han köpt en egen lägenhet som han får flytta in i nu i slutet på september så snart är det problemet löst, haha.

Bjuder på lite bilder på min nya bostad och min fina sambo. Jag saknar dock lite inredning för att jag ska trivas fullt ut men det kommer väll när ekonomin tillåter, jag är ju trots allt student, haha!

Ha det bäst!
/A

Likes

Comments

Japp det är nu officiellt, vi är tillsammans! Han får mig fortfarande att le hela tiden och känslan att känna sig älskad av någon igen är helt underbar. Jag känner hur han verkligen bryr sig om mig och varje dag får mig att känna mig som en prinsessa, jag hade glömt hur underbart det är att vara nykär.

Jag vet att det låter töntigt men jag kan inte förstå vad jag har gjort för att förtjäna honom, han är perfekt! Vi har alltid jätteroligt med varandra, vi kan skratta och busa tills tårarna sprutar och vi förstår varandras sarkasm och skämt vilket är jätteviktigt. Vi kan ibland bara ligga tysta, kramas och lyssna på musik och ibland spela hög musik och sjunga högt när vi åker bil. Varje minut är underbar med honom, han är bäst!

Jag har dessutom fått honom att förstå hur snyggt det är med vikta jeans men jag jobbar fortfarande på att få honom att inse hur snyggt det är med skjorta, haha! Måste bara lära honom hur mycket vi tjejer gillar överraskningar och små presenter utan anledning, hehe! 

Häromdagen gjorde vi det officiellt på Facebook (för ingenting är ju sant om det inte står på Facebook, eller hur? Haha) och nu har vi fått över 250 gillningar och folk hör av sig till både honom och mig nästan varje dag och grattar eller retats att vi blivit tofflar, haha! De som känner mig vet dock att jag aldrig kommer bli en äkta toffel. Det är klart att jag kommer göra mycket för R men jag skulle aldrig välja bort mina vänner för någonting i världen, ska dem hitta på något spontant är det klart att jag är med, vännerna är bland det viktigaste man har.

Vet ni en sak, R heter faktiskt Robin och han är min nu, bara min!

Du är grym, glöm aldrig det!
/A

Likes

Comments

I måndags kände jag mig lite som en liten flicka som äntligen skulle få börja i förstaklass. I tisdags började skolan igen och det kändes pirrigt att kliva på mitt sista år mot sjuksköterska. Det är helt sjukt att jag är klar om bara ett år och jag är mer taggad än någonsin att se till att jag klarar det. Detta år ska jag göra allt i min makt för att inte dra på mig några omtentor och jag SKA klara det!

Min sommar har för det mesta bestått av jobb. Jag har ju till och med jobbat de två sista veckorna då jag skulle vara ledig men jag har ju så svårt att tacka nej när jag blir frågad eftersom jag gillar mina jobb och jag är alldeles för bra på att göra av med pengar, hehe. Förutom jobb så har jag varit i Stockholm två gånger, varit ute med kompisar och ätit goda middagar. Jag har knappt solat någonting, har inte besökt stranden en enda gång i år och jag har bara badat en gång lite snabbt i Mälaren i Stockholm. Men det har ändå varit en väldigt bra sommar, jag är nöjd och jag fick ju avsluta den på bästa sätt eftersom jag träffade världens bästa R i slutet.

Nu har jag ny energi, ett hjärta fyllt av kärlek och en kämparvilja starkare än någonsin.

Hoppas din sommar varit bra? Har du skrivit om din sommar på din blogg också? Kommentera jättegärna ditt bloggnamn så kikar jag in och läser eller skriv till mig och berätta om du vill. Det är roligt att höra även om det finns en risk att jag blir lite avis, haha.

Lägger upp lite bilder som sammanfattar min sommar.

Tänk positivt, då mår du bättre!
/A

Likes

Comments