Postad i: † allmänt, † shopping

Häromdan beställde jag lite (mycket) grejer och nu har äntligen några paket kommit hem! Dom hör grejerna är bara från 2 utav 3 som jag har hemma, hämtade ut det tredje i morse så ska fota grejerna sen när jag kommer hem 😁 Det ena paketet är från Apotea och det andra är från Rapunzel 😍
Ska ju ha löshår på både min bal och på studenten. Dock måste jag få det lite kallare då mitt egna hår är väldigt kallt. Men det löser jag förhoppningsvis med en silverinpackning bara!

I paketet från Apotea låg allt detta! Så taggad på att testa alla produkter till ansiktet och den veganska chokladen (???!😍)

Har köpt ett helt set med clip on och sen ett mindre set med bara 3 delar för att verkligen få till tjockleken på håret då jag själv har ganska tjockt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: † allmänt

Nu är helgen över och veckan har dragit igång, var dock ledig idag så imorgon börjar veckan på riktigt 😏 Har tvättat och städat hela dagen idag, skönt att få det gjort! Sen ska jag bara bädda i ordning sängen och duscha 😌 Verkligen bästa känslan!

En glass efter allt shoppande och extremt fint väder, så himla bra helg!!!

Likes

Comments

Postad i: † allmänt

Alltså idag lyckades jag verkligen få till godaste grytan gjord på kokosmjölk, grön curry och massa grönsaker med nudlar som jag åt tillsammans med avokado! SÅ GOTT

Likes

Comments

Postad i: † allmänt

Alltså vilket bra väder det är idag!! Blir så sprallig i hela kroppen typ. Nu är vi påväg till Ikano för idag ska vi shoppa ☀️ Så underbart, kommer bli en så bra dag 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: † allmänt

Klockan är nu 00.53 och jag kan inte sova.

Imorgon är det praktik som gäller (som alla andra dagar) oså är det ju dessutom fredag, äntligen!! Slut på veckan och jag ska dricka vin 🍷

Har inte uppdaterat här så mycket för har inte haft något att skriva i princip, ganska tråkig period just nu. Känns som jag sitter fast här och bara väntar på att tiden ska gå så alla roliga grejer kommer.
Våren är ju verkligen på väg dock vilket är så förbannat skönt! Som jag längtat 😍 Inte lika svårt att gå upp från sängen då, hehe. Hela livet känns nästan lättare när det är bra väder, oftast i alla fall.
Hoppas på lika bra väder imorgon som det var idag, då blir det en bra dag ☀️

Likes

Comments