... eller smoothie bowl som det også heter! Dette heter vel kun smoothie bowl da jeg ikke brukte acaibær. Smoothie bowl er basically en tykkere smoothie servert i en skål og har blitt veldig populært det siste året. Ikke så rart da det både er sunt, godt og tar seg bra ut på bilder.

Slik gjør du(jeg) det:
1 kopp forsne blåbær
1 banan
En neve bringebær
En dæsj kokosmelk (jeg går som regel på øyemål og smaker meg frem)
En spiseskje naturell yoghurt

Til toppingen kan du bruke hva som helst av deilige frukter og bær som du selv ønsker. Jeg er glad i å toppe med kiwi, jordbær, banan, nøtter og chiafrø. Det er så godt!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

 • 1302 Lesere

Likes

Comments

· LET'S TALK ABOUT SEX BABY ·

Når man har sex med en gutt som STØNNER, og gjerne gråter når han kommer
Altså, lyd er selvsagt lov. Men når han høres ut som en sulten gorilla og puster inn i øret ditt, er det få ting som er mindre tiltrekkende enn det. Med mindre han gråter etter han kommer da, da er det hadebra. Det har heldigvis bare skjedd én gang.

Når utstyret ikke strekker til
Vi har alle hørt frasen "så lenge han kan å bruke den så spiller ikke størrelsen noen rolle", men come on girls. Ja da, han må kunne bruke sin gudegave, men er pikken så liten at du trenger briller, forstørrelsesglass og kikkert, ja da er det like så greit og bare takke for seg først som sist hvis det er deilig sex du er ute etter.

Rutinesex
Dette gjelder jo gjerne for de som er i et forhold eller har en fast en de ligger med. Jeg har selv vært i forhold der sexen bare ebber ut og ender opp som rutine. Et slags ork. Det er så viktig å spice opp ting!! Hvertfall om man er i et forhold, for jeg skal ikke nekte for at det er lett å ramle den veien. Kjøp penisringer, buttplugger, pisk, håndjern - alt du og partneren din er komfortabel med. Eksperimenter og ha det gøy!

Han er selvopptatt...
...og bruker deg som et objekt. Null lidenskap, null interesse. Han er kun ute etter å tømme seg, så for hans del kunne du like så gjerne vært ikke-eksisterende. Når jeg merker gutter er den typen, tar det meg ikke fem flate øre for å gå ut av sengen, kle på meg og aldri utveksle ett ord igjen.

Bad breath
Man trenger heldigvis ikke å komme så godt i gang før man merker dette. Et stort nei fra meg hvertfall..

Håper dere likte innlegget! Jeg synes det er så moro å lese slike innlegg selv. Det er jo ganske up close and personal, tross alt.

 • 2092 Lesere

Likes

Comments

Blogg.no er jo som kjent Norges største bloggplattform. Jeg har tidligere blogget for blogg.no og synes det var helt okei egentlig, men dette er mange år siden.

Jeg synes Nouw har et mye bedre fellesskap der bloggerne fokuserer på å hjelpe hverandre opp og frem istedenfor å bitche over hvem som er over hvem på topplista. I tillegg er det så mye enklere på Nouw når det gjelder design og det er generelt mer oversiktelig. Likevel føler jeg mulighetene er større på blogg.no, og hvis jeg vil noen vei med bloggen så burde jeg kanskje tenke større, eller hur?

 • 2116 Lesere

Likes

Comments

"Du trenger jo ikke å rette håret ditt, det er jo helt rett fra før!"
Gratulerer med dagen, Captain Obvious. Ja, håret mitt er helt rett, men jeg føler likevel det blir finere, blankere og lenger når jeg retter det.

"Ta med klærne dine når du går opp"
Når jeg fortsatt bodde hjemme var dette den setningen jeg hørte mest av. Av en eller annen grunn så ble jeg ordentlig sint når mamma ba meg om å ta med meg mine rene klær opp i skapet mitt. Drittunge much?

"Du har gått ned/opp i vekt"
Ja, okei. Og? Jeg er som regel fullt klar over det selv, takk.

"Det er dessverre den siste vi har igjen"
Dere vet når man går i butikker og finner det fiine plagget, men det som henger fremme er ikke i riktig størrelse og du spør om din størrelse så er de utsolgt? Nedtur!

"Jeg er såå stygg"
Jenter som sier sånn om seg selv kun, og det kun for å få høre "Nei herregud Trine du er jo såå pen!"

"Ding!"
Boom. Reservetank.

"Du burde slutte å snuse"
Og du burde slutte å puste. Neida, men jeg er for det at folk ikke alltid trenger å legge seg borti andre sine saker. 


 • 2321 Lesere

Likes

Comments

God ettermiddag! Hatt en fin tirsdag håper jeg? Wish I could say the same. Vanligvis er jeg sprudlende og har masse energi, men for noen dager siden begynte jeg å bli smålig forkjølet, og i dag er jeg helt utslått. Jeg tårer bare jeg blunker, nesen renner, hodet banker og nakken verker. Jeg synes alltid så latterlig synd på meg selv når jeg er syk, haha! Sannsynligvis fordi jeg sjeldent er syk så når jeg først blir det så er det verdens ende. Heldigvis varer det som regel ikke lenge.
Så i dag har jeg bascally ligget rett ut sett bort ifra at jeg sminket meg siden det faktisk var sol i dag! Og da må man jo utnytte dagslyset til tross for hvordan formen ens er, vet dere.

Dagen min i bilder. Og akkurat sånn har det vært og. Tror nok det blir en tidlig kveld i dag. Jeg skal i tillegg opp på jobb 0730 i morgen :( wish me luck.

 • 2434 Lesere

Likes

Comments

Nå er valentines rett rundt hjørnet, og det er oppfølgeren av Fifty shades of Grey også vet dere. Fifty shades darker har premiere 10.februar. Wiiii! Som jeg gleder meg til å se den. Jeg elsket første filmen. Rollene, skuespillerne og ikke minst sexen. Dødsdeilig film.
Uansett, jeg tenkte jeg skulle vise dere min søte, men samtidig sexye look for valentines, til tross for et litt sent innlegg.

Innlegget ble en halv maraton lenger enn hva jeg planla og jeg skulle så gjerne ha filmet det for dere, men dere veit.. livet uten kamera :/ bidrag tas i mot med takk på vipps. Neida. Joda.


Min absolutt favorite foundation. Make up for ever sin HD foundation, kosten er fra Morphebrushes og beauty blender fra Beauty Blender :-)


Concealer er alltid et must! Da bruker jeg som regel min Mac Pro Longwear concealer og Maybelline fit me. Bruker fit me for å highlighte, da jeg bruker Mac sin mest for å dekke.


Når concealeren er blendet fint ut, setter jeg concealeren med RCMA No-Color Powder. MIN HOLY GRAIL. Wake and bake.


BROWS. I mine øyne det viktigste for at et ansikt skal se bra ut. Mine favoritter er Anastasia Brow Wiz og Dipbrow!


Fikk dette sinnsyke palettet i posten i dag, og da tenkte jeg like så gjerne å bruke det til looken. Jeg brukte "Jones og Seize" til creasen (hva heter det på norsk??) og Warning over hele lokket. For å gjøre Warning enda mer pigmentert og fremtredende sprayet jeg litt Mac Fix+ på kosten min. Supert tips!


For å konturere brukte jeg min favorittbronzer, Chocolate soleil powder fra Too Faced!


Til highlight og blush brukte jeg mine to favoritter. BECCA Opal for en strålende glød og Nars Impassioned for fine rosekinn.

Til slutt tok jeg på meg en rød leppestift fra Kat Von D. Planen var egentlig at øynene ikke skulle være så i fokus, men heller rette fokuset mot leppene så jeg droppet falske vipper. Voilá, the result. Og nå er jeg så trøtt at tårene renner bare jeg blunker, så nå skal jeg uten tvil finne senga! Natta

Hva er dine planer på valentines?

 • 2560 Lesere

Likes

Comments

Sist jeg var innom de flinke frisørene på Gullhår i Hamar så gikk jeg fra å være total brunette til en, tja.. Lysere ble det i hvertfall etter første behandling, men siden håret mitt har vært gjennom utallige fargebehandlinger, så har det vært en prosess å få det slik som det er nå, og jeg er så fornøyd! Vi får se hvor lenge jeg klarer å holde det slik fordi jeg kan plutselig våkne opp en dag og bare "i dag skal jeg farge håret mitt svart! For en utrolig lur idé." Angrer like mye hver gang, haha! Neida, jeg skal holde på denne fargen.. i hvertfall en liten stund til!

In progress, haha! Pena da.

Og slik ble det til slutt! Fint, sant?

Vi skal nok kjøre hvertfall en behandling til for å få det helt jevnt og skikkelig balayage, men det må vi nok vente litt med da dette tok helt ekstremt på håret mitt. Så lillasjampoo og olaplex får bli mine ride or die fremover. Hva synes dere?

Jeg har enda et innlegg planlagt for dere i kveld, så stikk innom om litt da!

 • 2597 Lesere

Likes

Comments

affiliateslenker

Hei babes og god søndag! Dette innlegget skulle vært postet for flere timer siden, men jeg har lett etter det perfekte programmet for å lage kollasjer, og endelig fant jeg det!
Nelly har et superstort salg på blant annet kjoler nå, og hvor perfekt er ikke det nå som valentines er rett rundt hjørnet? Nelly har så utrolig mange fine kjoler på salg nå, så jeg ville tatt en titt hvis jeg var deg. Her er noen av godbitene jeg skal klikke hjem i alle fall! Man får vel aldri nok kjoler? ;-) Hvis du klikker på plagget på bildene så kommer du rett til kjolen også. Smart, sant?
Edit: Det er ikke alle av kjolene på bildene som er på salg dessverre, men de passet så fint til valentines at jeg bare måtte ha de med.

 • 2758 Lesere

Likes

Comments

reklame

Hei fininger! Har dere det fint? Det har i alle fall jeg. Dagen i dag har ikke bestått av så mye annet enn at jeg har fikset neglene mine, kaffedate og jobb. Og speaking of, Kirsten (min fantastiske negledame) og jeg har gått inn i et samarbeid der hun gir dere rabatt hvis dere oppgir "ANDREA" i bestillingen eller når dere kommer. Dette gjelder jo gjerne mest for dere som befinner dere ikke så alt for langt unna Hedmark og Oppland, da Kirsten holder til i Stange. Hun har forresten jobbet med blant annet Selena Gomez heheh, så det i seg selv burde være en god nok grunn for å gå til henne!

Siden Kirsten omtrent har fulle dager holder hun nå på og kutte ned litt for å gjøre rom til de(re) som kan komme til henne på dagtid, noe som vil si at hun kun har mulighet til å ta inn et visst antall. Så om dere er keen på nails on fleek anbefaler jeg at dere sjekker henne ut :-)

Instagrammen hennes finner du HER og link til Facebooken hennes HER.

Håper dere får en super fredagskveld videre ♥

 • 2963 Lesere

Likes

Comments

God morgen! Er i full fart på vei ut døren her nå for å fikse neglene mine, men først tenkte jeg å vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine og hvilke apper jeg bruker!
Det er ingen hemmelighet at det å ha en ryddig og pen feed på Instagram trekker mer følgere og likes enn hva en usystematisk og rotete Instagram gjør. For min del har jeg mest lyse og hvite bilder uten så mye bakgrunnsstøy.

Her ser dere altså da the majority av de redigeringsprogrammene jeg har, og anvender fra en tid til en annen. Kødda bruker Facetune hver dag.

Facetune
Siden jeg vil ha lyse og hvite bilder tar jeg ofte bildene i dagslys, men siden dagene er så korte nå på vinterstid er det ikke alltid jeg rekker det, da kommer Facetune og dens "whitening effect" godt med! Jeg gjør det meste av touch-ups i Facetune som dere kan se på bildet under. Facetune er fantastisk til å fjerne urenheter, jevne ut huden og litt sånne småting. Man har også andre muligheter for reshaping, men jeg er ingen tilhenger av å redigere seg annerledes, så lar som regel den være. Jeg bruker faktisk å gi litt mer volum til håret mitt med refine-verktøyet som ligger under "reshape". Heheh.. Appen er lett å lære seg, men den er dessverre ikke gratis.

VSCO Cam
Jeg avslutter som regel med å legge på filter i VSCO, da jeg synes den appen har de beste filtrene. Man kan også laste ned filter i butikken på appen. Noen er gratis, og noen koster penger. For at bildene jeg legger ut skal passe sammen bruker jeg som regel det samme filteret og framgangsmåte. HB1 er det filteret jeg anvender mest og har gjort på alle disse bildene.. Eller så bruker jeg F2 (veldig lik HB1, men varmere), A5 (som er kjempefin til bilder med blitz) og ACG. Alt ettersom! Så stiller jeg gjerne opp lysstyrken, skarpheten og endrer på kontrastene.

Instagram
Når bildene straks er klar for å ta verden med storm gjør jeg en siste finish i Instagram.. Da bruker jeg å skru opp metningen bittelitt, og stiller ned varmen siden jeg vil ha kalde toner på bildene mine. Jeg stiller også opp skarpheten litt til.

Andre apper jeg ikke bruker like ofte, men som er fine å ha er blant annet Pomelo som har en masse fine filter å velge mellom. Eller så har du Snapseed. Egentlig er et ganske fint og avansert redigeringsprogram, som du også finner en whiteningtool i, hvis du kun er ute etter å gjøre bildene dine hvite uten å måtte betale for det. Jeg har ikke satt meg inn i disse appene enda, men mens jeg skrev dette innlegget sjekket jeg de litt mer ut og jeg tror nesten jeg må begynne å ta de oftere i bruk og lære meg litt. De virker jo bra!

Håper innlegget falt i smak og at dere får en flott fredag!

 • 3454 Lesere

Likes

Comments

Instagram: @andreaagjendem // Snapchat: @gjendem

For annet kan jeg kontaktes på andrea_gjendem@hotmail.com

x

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

 • 3339 Lesere

Likes

Comments

08:00 - Jeg hører drittalarmen min og slumrebonanzaen er i gang.

09:20 - Slumrebonanza over og jeg er trøttere enn noen sinne.

09:21 - Starter dagens rituale som alltid. Ligger helt i ro (i fare for at jeg må akutt tisse og jeg er enda ikke mentalt innstilt på å stå opp riktig enda) med kun tommelen i bevegelse og starter å scrolle nedover alle de unødvendige, men dog så nødvendige greiene vi alle sjekker fjorten ganger for mye.

09:30 - Kjenner at jeg begynner å bli irriterende tissatrengt. Men prioriterer heller sosiale medier. Hvem bryr seg vel om blæra sprekker, liksom?

09:33 - Klarer ikke mer. Går på do og bestemmer meg for å starte dagen.

10:10 - Husker at jeg har en husleie å betale. Setter meg ned med macen og får gjort unna månedens nedtur.

10:30 - Går på rommet mitt for å ordne meg.

11:20 - Dagens selvopptattmoment starter og jeg tar sikkert hundrevis av bilder av meg selv (i håp om at noen blir å ta seg bra nok ut for Insta og bloggen).

11:40 - Irriterer meg grønn over at jeg ikke har kjøpt meg det kameraet jeg lenge har ønsket meg. iPhonekvalitet er jo så shitty så et kamera får bli med på neste handleliste.

12:00 - Kommer på at jeg ikke har spist enda. Tenker litt over det, driter i det og tar meg heller en snus.

13:30 - Starter med å pakke og hiver alt_for_mye i bagen min. Skal nemlig reise bort i et par dager!

15:20 - Finner ut at jeg ikke reiser før i morgen og irriterer meg litt over det.

15:33 - Setter på en episode med Frustrerte Fruer mens jeg tenker at en pizza fra pizzabakeren hadde vært amazing nå.

15:37 - Ringer pizzabakeren og bestiller en nr 13.

16:00 - Ringer en kompis og bestiller en IKEA-tur sammen etter han er ferdig på trening.

19:40 - Ender såklart opp med en masse dritt jeg ikke trenger. Det eneste jeg skulle på IKEA var egentlig bare å finne noen skåler, men kom heller hjem med glass, badekåpe, duftlys, dusjhylle og noen knagger hehe..

21:30 - Kommer hjem, bretter sammen litt klær, går på badet og steller meg for kvelden.

22:43 - Which leaves us to right now. Håper innlegget falt i smak! Nå er det straks natta her. Men først må jeg catche up på Farmen Kjendis.

KLEM

 • 4004 Lesere

Likes

Comments

Jeg synes det er så moro å se hva andre har av sminke og å lese om forskjellige tips og triks, nettsider og eventuelle rabattkoder, så jeg tenkte kanskje å gjøre det til en ukentlig greie her på bloggen? :-)

 • 4114 Lesere

Likes

Comments


Det er mye bra sanger ute for tiden, så jeg tenkte å dele mine favoritter med dere! Spillelistene mine er som en "Godt & Blandet" pose. Jeg foretrekker en svært liten del av posen. Enkelte sanger er der bare fordi jeg skulle høre den senere, men har glemt å fjerne den fra listen fordi den ikke var så bra som jeg trodde. Noen sanger er der bare fordi den sangen passet til ene gangen til akkurat den stemninga, også hører man aldri på den igjen.


MGK - Bad Things En sang kombinert med det jeg liker. Det består gjerne av rap og ei jente med digg stemme som bryter opp sangen litt.

DJ Mico - Country Roads (Radio Edit) Denne går ofte på repeat her hjemme. Den har et "goodfeelpreg" over seg som gjør meg i så godt humør!

Ed Sheeran - Shape Of You (Ryan Dwane Remix) SOUNDCLOUD Etter min mening er denne bedre enn originalen siden den har litt mer futt i seg og er speedet opp litt. Deilig.

Marco Chili - Den du veit Da jeg hørte denne tenkte jeg bare "gjett hvem som er DJ på neste vors da" haha! Jeg elsker denne!

Ramón - Against All Odds Greit å ha en sang man hører på når man er litt trist, vel? Hehe. Er heldigvis ikke så ofte, men jeg bruker å sette på denne når jeg skal sove. Suupersøt sang!


Shakira - Hips Don't Lie
Jeg husker så godt at denne var en av mine favorittsanger for en del år siden. Jeg skjønner godt hvorfor! Denne er jo så kul, og litt tidløs føler jeg. Det blir jo også alltid god stemning av å sette på gamle sanger som alle kan.

Justin Bieber - Love Me Ååh, jeg crusher sånn på 2009-Bieber om dagen. Denne er så skjønn og jeg setter den gjerne på i bilen og synger for full hals!

Rob $tone - Chill Bill Jeg er glad i hip hop så da hører jeg naturlig nok mye på det. Denne har gått en del på repeat i det siste.

Nicki Minaj - Black Barbies Nicki sin versjon av "Black Beatles", altså sangen de aller fleste forbinder med mannequinchallenge. Jeg liker denne bedre, og jeg liker Nicki.


Dette er jo selvsagt bare noen av sangene jeg hører mest på, så hvis dere skulle vært interessert så finner du den vanlige spillelista mi HER, sovelista mi HER og min søte gangsterliste HER.

 • 4260 Lesere

Likes

Comments