​idag var det egentligen meningen att jag skulle börja på ansiktsmålningen, men eftersom att det inte fanns någon färg för det, kunde Jag inte påbörja det projektet idag tyvärr.

Istället fick jag fortsätta att finslipa på dödskallen, som egentligen är ganska klar.

Men jag är iallafall nöjd med arbetet.

Hoppas att jag kan påbörja mitt nästa projekt nästa vecka iallafall.


/Andrea 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej bloggen!

Idag har jag fortsatt på min lilla dödskalle teckning. Egentligen känner jag mig ganska klar med arbetet men det finns ju alltid småsaker som behövs ändras och fixas.

Jag tycker iaf att det har gått bra denna lektionen, jag tycker om att teckna och skapa, vilket gör processen mycket lättare.

Nästa lektionen ska jag finslipa på teckningen lite och sedan ska jag påbörja mitt nästa lilla projekt som har med min teckning att göra, jag skall göra en sorts ansiktsmålning som kommer att vara inspirerad av min teckning. Men resultatet av det får du läsa mer om nästa gång. :)

// Andrea


Likes

Comments

Idag har jag fortsatt på mitt lilla arbete som jag började på förra lektionen, den är långt ifrån klar men jag har ändå kommit en bra bit på vägen..

Än så länge känner jag mig väldigt nöjd med mitt arbete och det känns som att det kommer bli väldigt bra.

Likes

Comments

​idag är det första riktiga lektionen som jag har påbörjat mitt arbete. Jag har valt att teckna som teknik, då jag anser att det är den tekniken jag behärskar bäst.

Eftersom vi har två teman vi skall rätta oss efter och jobba med, som är motsatser samt känslor. Så valde jag att börja med känslor, så att jag kan få en hyfsat bra start eftersom jag har en ganska klar bild om vad jag vill göra..

Mitt budskap som jag har med mittt arbete, som är en tecknad bild av en dödskalle. Kommer att vara känslan av att vara helt tom och "död" på insidan, den ska spegla den mörka sidan som finns inom alla människor på något sätt.

Eftersom jag precis har påbörjat mitt arbete, så ser skissen ut som den gör mu för tillfället, så det kommer bli en klar förbättring i slutändan, kan jag lova!

/ Andrea :)


Likes

Comments