Lycka kan ha så många olika betydelser och betyder ofta olika från person till person!

För mig kommer lyckan i olika "grader". Den största lyckan för mig kan vara att komma hem till min familj och mina djur efter en lång dag i skolan eller att träffa någon som man saknat. Lycka kan även vara att jag får något som jag velat ha länge eller får något av någon helt oförberett. Jag brukar säga att de personerna som står mig närmast är mina lyckopiller, om jag till exempel är lite nere eller så och får höra eller se min familj, bästa vänner eller min pojkvän kan humöret ändra sig på en sekund.

vad är lycka för er?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En av mina vänner har precis utbildat sig nagelterapeut och hade sitt praktiska slutprov idag. För er som inte vet vad en nagelterapeut är så är den en person som håller på med nagelvård till exempel gelénaglar och akrylnaglar m.m. Hon fråga mig om jag ville vara hennes nagelmodell och självklart sa jag ja.
Så idag va klockan ställd på 05.30 då jag skulle åka hemifrån 06.30 eftersom provet började 09.00 och vi ville vara där så att vi hade god tid på oss att förbereda När klockan va 12 så var vi klara och redo för att åka hem.
Gissa vad? Hon klarade provet och jag blev jättenöjd med mina fina naglar, YAAAAY!! 💅
Nu är jag äntligen hemma i lilla Arentorp, ätit god mat och är barnvakt åt min syster. Senare ikväll ska jag förmodligen ut i skogen en sväng eftersom jag suttit stilla så mycket idag och har mycket energi att göra mig av med!
Jag hoppas att alla har haft en jättehärlig dag & en fortsatt bra kväll! ❤

Likes

Comments

Lite fakta om mig:

Namn: Andréa Frii

Ålder: 16 år (00:a)

Längd: 159,5 cm

50% Svensk och 50% Portugis

Bor: Arentorp, Vara

Intressen: Djur & att resa

Förhållande: JaLikes

Comments