Jag har nu under en längre period funderat på att starta eget företag med min mamma men vi har inte riktigt kommit på vad vi ska göra eller sälja. Jag har inte heller någon koll på vad man ska göra för att kunna starta ett eget företag eller vart jag ska höra av mig med mina tankar och funderingar. Naturligtvis har jag sökt runt lite men hittar inget som låter intressant, har ni något tips?

Om ni hade startat ett eget företag vad hade ni valt att göra för något?

Har ni några funderingar hör gärna av er!

Hotmail: aifa@hotmail.se

Gmail: andreafrii161@gmail.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min midsommar har varit fantastisk, jag har varit i Kungshamn med min kille Linus och hans familj. Vi har spelat fotboll, varit vid vattnet, solat, ätit god mat och bara tagit de lugnt. Vi hade en midsommarstång, helt okej väder och vi åt en jättegod jordgubbstårta. Nu sitter jag i bilen påväg tillbaka till Göteborg där jag ska vara tills på tisdag eller onsdag för att säga hejdå till Linus då han åker till Spanien på fredag 🇪🇸☀️
Hoppas att eran midsommar varit lika bra som min!!

Likes

Comments

Nu har det redan gått en vecka sen vi cyklade ut och var på 9:ornas middag. Under mina två sista dagar skrattade jag så himla mycket, eller ja jag skrattade mer än vanligt om man säger så. Det började med cyklingen, vi skulle börja cykla vid 04:00 hade vi tänkt men det började krångla direkt på morgonen då vi skulle få ut cyklarna ur garaget och sen fick vi inte igång vårt ljud. Tillslut fick vi ut cyklarna och ljudet hoppade igång med då var klockan redan 05:15 och då var det ju bara till att börja cykla. Vi kom in i Vara när klockan ungefär var 05:45 och cyklade till klockan var 10:30. När klockan var 11:30 ungefär så kom vi hem och började fixa iordning oss inför middagen. Klockan var 18:00 var vi på skolan igen, då vi skulle ta klassfoton och äta middag. Den dagen var den roligaste dagen på länge dock var alla extremt trötta efter att vi hade cyklat. Dagen efter det slutade vi 9:an vilket innebar, man fick sina betyg, några sjöng och spelade instrument, lärarna drog skämt och sen fick vi åka hem. Klockan 15:00 skulle vi vara tillbaka på skolan igen för då skulle 9:orna åka till Skara sommarland på det så kallade "sista natten med gänget" det också var jättekul vilket jag absolut inte trodde att det skulle vara. Fy vad jag kommer sakna vissa människor!

Likes

Comments

Jag har hållit på med yoga i ungefär 5 månader och jag har aldrig mått så bra i min kropp både fysiskt och psykiskt som jag gör nu. Det bästa med yoga är att alla kan göra det, även om man har en skada i tillexempel knän eller rygg, jag personligen har knäproblem och har haft det i lite mer än 2 år. Jag hittade inte någon knäövning som fungerade för mig, sen började jag med yoga och har jag fått mycket starkare knän eller ja mycket starkare muskler överlag. Mitt psyke har alltid varit skört men under de senaste 5 månaderna har jag blivit mer självsäker och känner mig väldigt trygg i mig själv. Jag har en morgonrutin och en kvällsrutin som jag gör nästan varje dag, dock så kan jag gå en morgonpromenad i skogen ibland istället för yoga eftersom det är en annan sort av avslappning och det är skönt med variation.

Likes

Comments

Igår var det 9:ornas middag och cyklingen, för er som inte vet så är cyklingen när 9:orna cyklar runt i en stor kortes, spelar musik och är utklädda. vi gick upp 03.30 för att vi skulle cykla och fixa de sista.. när klockan var 10.30 ungefär så var kortesen slut och vi fick cykla hem oh börja fixa oss till balen/middagen. På vägen hem tappar min tjejkompis Wilma sin mobil i marken så att skärmen spricker, sen efter ett litet tag tappar min tjejkompis emma hennes mobil i marken så att den också spricker men dock inte så mycket och sen när vi trodde att oturen var över så tappar jag min mobil i marken så att hela min skärm går söner och blir i alla regnbågens färger... så nu mina vänner har jag ingen mobil på ett tag.. jag ska låna min mammas gamla mobil som också är helt sönder. Men idag så slutar jag 9:an och får sommarlov så jag ska vara glad och inte tänka på min mobil idag!

Likes

Comments

Nu ligger jag äntligen i min säng, efter en lång dag av stress så får jag äntligen sova. Nu börjar mina fyra dygn utan sömn, jag ska upp om 4 timmar och cykla till klockan 11.00 på förmiddagen och sen ska jag gå och lägga runt 00.30 eftersom 9:ornas middag är slut klockan 00.00. På fredag ska jag gå upp klockan 06.00 och fixa mig inför skolavslutningen som börjar 08.40 och efter de ska jag åka till Skara sommarland och vara där till klockan 01.00. På lördag morgon ska jag gå upp klockan 08.00 för att vara barnvakt.. kan någon snälla ta över mitt liv ett par dag?

Likes

Comments

Jag heter Andréa Frii, född -00, längd -160 cm och bor i Vara. På min fritid är jag med kompisar, min familj, tränar och håller på med mina tre hundar.

Likes

Comments