Jag Filippa har bestämt mig för att göra en egen blogg. Jag hoppas ni fortsätter följa mig där då jag kan garantera bättre bloggning. puss puss.
/F

 

http://www.nattstad.se/filippanilsson
http://www.nattstad.se/filippanilsson
http://www.nattstad.se/filippanilsson
http://www.nattstad.se/filippanilsson
http://www.nattstad.se/filippanilsson
http://www.nattstad.se/filippanilsson
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick en fråga idag vart mina leojeans är ifrån och dom kommer ifrån bikbok men jag köpte dom tyvärr förra året på våren tror jag :/ men tara kanske har ett par om du går dit och kollar. Mina kostade 199 kr så det var ett riktigt kap.
Hoppas du hittar ett par.
/F

Likes

Comments

Sitter i bilen på väg till Scandic hotell för att äta lunch innan matchen. Man kan ju hoppas att det blir fullsatt idag pga vädret, men man vet aldrig.

I bilen pumpas just nu Thrift shop, älskar fortfarande den låten.
Jag måste verkligen komma på en dans till den!
/F

Likes

Comments

Byxor - bershka//t-shirt- AV//tröja - odd Molly (Idas)// skor-primes// skärp - lieberskind
/FLikes

Comments

Nu sitter jag hos Ida och vi kollar på Sunes sommar haha jag skrattar ihjäl mig! Jag älskar verkligen Rudolf.
Igår var vi ute på kvällpromenix och hade det mysigt. Vi dansade hela kvällen och lagade mat. Vi gick och la oss vid halv 6 i morse och gick upp kl 12 för att käka brunch på egg&milk.
Nu har saga och fille gått så nu är det bara jag och Ida.
/F

Likes

Comments

Idag var min näst sista dag! Omg överlycklig!! Jag orkar verkligen inte mer nu. Imorgon blir iallafall en asgrym dag och jag får dessutom sovmorgon. HÄRLIGT!

Finns inte så mycket mer att skriva nu, det händer inte så mycket de dagar jag jobbar :/
/F

Likes

Comments

Fy fan för denna dagen. Segaste dagen någonsin och det kändes som att tiden stod stilla idag på jobbet. Tror aldrig att jag velat hem så mycket som idag. Och nu när kulturkalaset kört igång är det extra mycket folk. Gaaaah jag blir galen.

Jag funderar på om jag ska göra en ny blogg med bara mig här på nattstad, som jag ska fixa en riktig header till och allt. Men det återkommer jag med.
Puss
/F

Likes

Comments

Kan inte blogga idag, jag är helt död, men imorgon kör jag igen. Puss puss
/F

Likes

Comments

Idag har det varit sjukt höga vågor så man har fått springa i vattnet och dyka under vågorna, fast det var rätt kul att se alla som hamnade under vågorna när dom inte hann upp i tid. Nu ska vi sätta oss på restaurangen och käka sen ska vi slänga oss i säng för kö 03:15 kommer taxin och hämtar oss för att köra oss till flygplatsen i Malaga. Sen imorgon förmiddag kommer jag vara på svensk mark igen, vilket ska bli rätt skönt för jag har saknat min säng rätt mycket faktiskt. /FLikes

Comments

NEW YORK på höstlovet. Shopping shopping shopping. Jag ska spara alla mina pengar nu så jag kommer vara luspank fram tills oktober typ. Förutom byxorna jag ska köpa på TARA annars kommer jag inte köpa nått.... Det ska bli intressant att se hur det går.
/F

Bilderna är jättesuddiga för jag kan inte få upp dom bättre med det dåliga wifi som finns här. Men vi ska iallafall bo på Waldorf Astoria så ni kan Googla på det om ni vill se bättre bilder.


Likes

Comments