Nu var de ett tag sedan jag skrev något igen! Har inte hänt något speciellt, mer än att jag engagerat mig åt de saker jag gillar & som får mig att må bra, vilket jag prioriterar högt! Förra veckan hade jag sportlov, tog 2 shoppingrundor till Borlänge, slappade & spendera tid med vänner. Kanon bra vecka med andra ord.

Denna vecka har jag enbart varit i skolan 1 dag & nu återstår de 2 innan jag får lov igen, lite lyx men det är verkligen något jag behöver.

Tänkte avsluta med att visa min nya plånbok! Super nöjd, helt förälskad rent ut sagt! hittade den igår på Kappahl för 149 kr!

Pussa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 78 Readers

Likes

Comments

Idag har jag haft Evelina på besök, vi lagade skit god middag tillsammans, fläskfilé med massa tillbehör MUMS! & tack för idag min fina, var allt för längesen!

Imorgon står skolan och bandy på schemat, hoppas på en spännande match och självklart att Edsbyn vinner! Snart är det lööördag också, som jag längtar efter att träffa alla godingar igen och självklart lyssna på LS.


Pussa!Likes

Comments

Ska göra ett försök igen.. Återstår att se hur länge detta varar.

Vardagen rullar på, jag studerar sista terminen innan det är dags för arbetslivet igen och det känns både bra och dåligt. Skönt att bli klar samtidigt som jag känner att jag skulle kunnat pluggat i något år till.. Men när denna studie är klar är jag absolut redo för nya äventyr, vi får se vad som väntar och vad som sker.


Nu är det helg igen, jag måste säga att jag har väldigt lugna veckor. Ledig varje måndag och nästan varje tisdag. Så 3 dagar i skolan får man faktiskt inte klaga på. Har lite inlämningsuppgifter att göra men inte som det var förra terminen, gäller bara att bli klar med dem.

I helgen är det handboll, bandy och bio som står på schemat men idag fredag tänker jag bara ta det lugnt! :)


Pussa!

Likes

Comments

En månad sen jag skrev något.. Inte hunnit med här alls!

Just nu är det väldigt mycket i skolan, knappt koll på allt som ska lämnas in men mellan 7-10 uppgifter har jag åtminstone.. Så jag måste sätta riktig fart framåt!
Hade ju som mål att knappt ha några uppgifter kvar när denna vecka var över men de sprack.

Idag har mamma hjälpt mig med julen, fått upp nya gardiner överallt, stjärnor osv. Jätte mysigt! Så de var väll behövligt. & nyss tagit ett gympass med Jenna! Så nu får jag faktiskt plugga resten av kvällen och hoppas jag kan skicka in några så jag kan stryka dem från listan!

Först lite käk bara så jag får mer energi! 😊

& imorgon ska jag & ett gäng sköna brudar på tuppenz & Lasse Stefanz! 😃😃 taggad!

Pussa!

  • 110 Readers

Likes

Comments

I helgen ska jag samla massa energi!

Som överskriften säger, jag ska ge mig själv en riktig belöning. Att kunna åka iväg & släppa allt pluggande för några dagar & bara ägna mig åt saker jag tycker är roliga att göra. Har faktiskt jobbat ikapp så jag är nere på 7-8 uppgifter ungefär, hade 14 totalt när veckan började. Så en klapp på axeln är jag värd. 😊

Idag har jag & min fina vän @Linivas fixat till min utväxt, blev riktigt bra. Får försöka ta någon bra bild på det också. 😊 sedan har jag städat, börjat små packa inför imorgon & nu sitter jag & ska försöka hinna färdigt ännu ett arbete innan ett gympass med Jenna! Fullt upp även idag!

Ha en toppen helg alla, för det ska jag ha!
Pussa!

Likes

Comments

Hade önskat att jag kunde fått haft ett riktigt höstlov, men istället får det bli en självstudievecka.

Har sjukt mycket att göra i skolan, mellan 10-15 uppgifter väntas & jag har som mål att göra minst hälften av dessa under veckan. Vilket kan resultera i att det inte blir det betyget jag siktar emot. Men just nu i detta läget är det bättre att klara av alla uppgifter istället för att tänka att man ska nå höga betyg. Så vi får se vad resultatet blir när jag är färdig.. De tar på krafterna & jag trodde aldrig första terminen skulle vara såhär jobbig.

Får faktiskt fira på fredag då jag ska spendera en natt i Östersund på scandic & få lyssna på Lasse stefanz. En försenad födelsedagspresent med andra ord, otroligt tacksam & glad!

Sedan blev de bilköp, dock ingen bra bild ännu. Så det får vänta. Men jag åker mer eller mindre säkrare på vägen nu, en lättnad. 😊

Lite uppdatering!
Ha de så bra pussa!

Likes

Comments

Spänningen stiger inför morgondagen!

Jag hoppas nu att alla som läser detta håller era tummar för att bilen är tip topp för imorgon! Jag är så förväntansfull och spänd & vill verkligen att det ska passa & stämma in! Tar som sagt med mig 3 härliga personer dit, så ingen slipper åka ensam hem sen om det blir ett köp! 😊

Fullspäckad fredag då jag även ska ta en promenad på kvällen & därefter blir det idol mys! Min favorit fredag! Får se om jag kommer med ett glädjande besked om bilen imorgon.

Nyss skickat in ett arbete till, bokat av 2 från listan denna vecka men tyvärr fler som återstår. Bara att kämpa vidare.

Saknar Lasse stefanz & min fina vän så det får bli en bild på oss som avslut!

Pussa!

Likes

Comments

Veckorna springer förbi.. Snart är det helg igen, känns däremot jävligt bra!

På fredag ska jag & några till iväg för att titta på en bil åt mig. Jag håller tummarna & hoppas på att det är en duglig bil för mig & att vi inte hittar några fel på den. Spännande! Så direkt efter skolan bär det av!

Imorgon blir det plugg med min bästis @Linivas 💞 sedan ska jag på ett möte om att vara kontaktperson & skriva på kontraktet om att jag nu är kontaktperson! Väldigt spännande!

Skulle behöva tid till att koppla av, men det får komma senare. Nu är de allt annat än vila i fokus.

Pussa!

  • 127 Readers

Likes

Comments

Favorit dagen på hela veckan, fredag & idol !

Kvällen kommer spenderas mest hemma i soffan framför idol men det blir även en sväng ut & se om man träffar några roliga människor på byn senare. Älskar fredagar & idol.
Även haft sista dagen på praktiken, blandade känslor. Trivs ju med alla där & de har varit skönt att slippa skolan 4 veckor. Men nu är de åter till rutinerna & jag är mer taggad på nästa termin då jag ska välja inriktning akut sjukvård ! 😁

Har även bokat in idol finalen 4 december, biljetterna är betald & klar!!! Kommer bli grymt! 😃

Ha en fin helg alla!

Pussa!

Likes

Comments

Idag blev de mycket gjort trots värk.. & jag klagar inte i onödan. För jag har lärt mig vad smärta är.

För er som inte vet så bröt jag av min fotled kraftigt på 3 olika ställen för ca 1 1/2 år sedan & den krånglar fortfarande. Att ta en promenad i högt tempo är inget foten accepterar, inte heller mina dans kvällar.. Då är det kryckorna som fortfarande får vara mina bästa vänner dagen efter eller samma dag. Jag är otroligt begränsad & får ofta planera utifrån vad foten klarar av.. Foten blir svullen varje dag & jag haltar mer eller mindre nästan jämt.. Så det jag lyckades med häromdagen gjorde verkligen ingenting bättre. Utan bara sämre & mer komplikationer blev det. Tyckte jag var så otydlig i förra inlägget så ville beskriva de lite bättre nu.. Kan fortsätta historien när jag fått mer klartecken från läkare. Men så är fallet.
Fler som varit med om fotledsfraktur?

Åter till idag, jag körde iväg på praktiken trots smärtan & klarade hela dagen. Därefter hade jag inbokat en träff, jag har blivit kontaktperson/fritidskompis som jag verkligen rekommenderar & det känns spännande. Att få vara stöd & medmänniska är verkligen något för mig & hoppas många andra känner samma sak. Därefter så kollade några snälla människor igenom lite på min bil men de lutar åt att de får bli en ny bil, så jag tar mig dit jag behöver.

Kvällen slutade med huvudvärk tack vare att jag glömt bort att äta riktigt idag.. Så nu ligger jag här & somna det gör jag nog trots värken.

Tack & godnatt, avslutningsvis blir de en bild på hur min fot ser ut.
Pussa!

Likes

Comments