Header

Andreaem.for.me Andreaem.for.me Andreaem.for.me


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På sista tiden har blivit väldigt intresserad för smink! Har alltid haft det, men nu följer jag några personer på youtube/deras bloggar så som Essiebutton och Fleur De Force mm. Vet inte vad som har fått mig att bara kolla sånt när jag är inne på datorn. Jag har väl mina perioder, ibland skor, väskor...  Jag har gjort ett litet kollage med olika saker som jag skulle vilja prova på just nu och som är väldigt omtalat på internet. Wanted

Wanted by andreaem featuring NYX

Från vänster till höger: Lush, Eau Roma Water - Används som face mist/toner // NYX, Jumbo Eyeshadow pencil - Ögonskugsbas, tjock eyeliner mm // Bobbi Brown, Corrector -  Den jämnar ut ens mörka ringar. // NYX, Butter gloss - Läppglans, använder inte det så ofta men börja tycka mer om det och när det inte är något skimmer i. // Sensationnail FUSE, jag älskar att gå till en salong och göra Shellac naglar. Det här är ett kit man kan använda sig av hemma och i längden mer kostsamt. Det är inte lika många steg som det andra hemma salong kiten. // NYX, Dewy finish setting spray - efter man har sminkat sig klart så sprayar man den över för att få ett hållbart smink och den här ska ge lite mer liv och "glans" i ansiktet.

Likes

Comments

Ta tid att kolla på den här videon, ni kommer inte ångra det... :)


Likes

Comments

Hej hej!

Det var verkligen ett tag sedan. Som ni kanske märkt så har jag haft en lite blogg break, och kommer nog inte rivstarta igång igen. Men tänkte försöka börja komma igång igen. Men för att göra en liten update på vad som har hänt under tiden jag har vart borta så... mmh jaa inget som jag skulle säga är något märkt värdigt. Har haft mycket i skolan men fortfarande haft kul utanför. :)

Men kan berätta något som verkligen har hänt nyligen är att jag idag var uppe hos ELLE och träffade Hermine, alltså ELLEs chefredaktör. Känns ganska sjukt att hon ville ha ett möte med mig, jag hade vart med på ett annat möte under min praktik och hon gillade det jag hade att komma med så då blev det ett till möte med bara mig! Det var super kul och kanske ska få göra en sak på ELLE Beauty Awards nu i vår. :)) Det är ej ännu säkert men vi båda gillade idé och hoppas den går igenom. Men då kommer ni självklart få veta mer i så fall.

Nu ska jag iaf fortsätta med mitt plugg liv.. börjar bara komma på massa idér och antecknar och det känns som man är fri från skolan och får jobba med det man tycker om. Dock så är det några år kvar.. men, vem säger att man inte kan göra det vid sidan av? ;) Puss och Kram (inte skumbana som jag tycker är kul att säga men låter fruktansvärt fult!)

Detta åt jag nu ikväll till mitt pluggande, super gott. Citron sorbe + kiwi

Likes

Comments


Too Faced Chocolate Soleil Bronzer (Medium/Deep) // Mabelline Color tattoo (On and on Bronze) // The balm Mary-Lou Manizer

Real Techniques The core Collection (Pointed foundation brush, buffing brush, contour brush och detailer brush)

Det var ett tag sen jag fick hem det här sminket och har glömt att visa det. Jag har använt allt väldigt mycket och är väldigt nöjd med allt. Det som jag speciellt är nöjd med är Too Faced bronzern för att den luktar choklad (går typ runt och luktar på den så god är den!) och att förpackningen är så hilma fin. Ni som vet om Hoola bronzern från Benefit så är den här nästa samma fast jag tyckte inte om Hoolas förpackning för den är rätt så stor och klumpig. Det andra jag är nöjd med är highlightern från the balm som jag frågade om någon visste vart man kunde köpa den på bloggen. Den är super bra för att highlighta kindbenen och under ögonbrynen. 

Jag beställde allt detta från två hemsidor beautybay.com (Too faced bronzern) och feelunique.com (resten av sminket). Båda hemsidorna är inte svenska och där av är priset mycket bättre än om man skulle köpa på en svensk sida så rekommenderar båda de sidorna starkt. Det har även fri frakt och från feelunique tog det bara 3 dagar!!

Nu måste jag gå för att jag har läxhjälp nu i 2,5h timme!! Kommer dö.. ska bara plugga privat juridik för provet nästa vecka. Kram

Likes

CommentsDet här är det ända spelet jag spelar på mobilen just nu och det är säker många som vet vad jag pratar om - Flappy bird.

Det här spelet må vara det mest jobbiga och beroende framkallande. Jag har bara kommit till nivå 7 men vill ändå fortsätta även fast jag suger totalt på det.

Likes

Comments

Denna vecka så har vi haft praktik, och idag var det den näst sista dagen tråkigt nog. Jag har haft jätte kul och lärt mig mycket. Jag har pratat på ett media företag som heter Tre kronor. Får prata mer om det sen men nu måste jag sova! 

Likes

Comments