Nu har skolan kommit igång igen och det rullar på bra känns det som. Det är inte så mycel läxor/prov just ni i alla fall så det är ganska lugnt än så länge men förmodligen blir det väll lite mer stressigt en bit framåt...

Idag har det varit en raka motsatsen till stressig dag. Jag har inte gjort så mycket men dagen började med att jag och min pojkvän var hos mig och vi åt frukost med min mamma men han var tvungen att åka hem med buss redan vid lunch. Senare på eftermiddagen åt jag middag med min mamma, min pappa och min farmor och vi åt potatis och purjokök soppa med stekt bacon till och vaniljglass med nyplockade björnbär till efterrätt. Så himla gott var det! Vi har en jätte stor björnbärsbuske på våra tomt så jag plockade en hel skål, här kommer några bilder. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I tisdags var ju Rockbjörnen i Kungsträdgården och jag åkte dit med min kompis men vi mötte upp fler senare på kvällen. Såg dock inte hela galan, eller vad man ska kalla det, för min kompis började må lite dåligt så vi åkte hem. Men jag hann i alla fall se några prisutdelningar, kampferdrops och De vet du. Dock hann jag tyvärr inte se när Hov1 fick priset "Årets Genombrott" vilket de verkligen är så värda! Jag tror att de totalt var nominerade i tre eller fyra kategorier eller något sånt. Men även om kvällen inte blev så lång så var den rolig!😁

Det var även min näst sista dag på sommarlovet så idag var det första dagen i skolan. Kan inte direkt säga att jag saknat skolan men säger som typ alla att det ska bli skönt med lite rutiner igen. Det brukar typ nästan alltid kännas som att jag har haft ett långt sommarlov och att det endå känns okej att börja skolan igen men så känns det verkligen inte nu! Känns som att det fortfarande är mitten av lovet och inte att jag har haft lov i 10 veckor. Jag har ju hunnit göra en del saker så jag kan inte säga att jag är missnöjd med lovet men det skulle ju inte skada med någon eller några veckor till, haha. 😉

Kampferdrops och De vet du på Rockbjörnen

Likes

Comments

Idag var jag på Gröna Lund med min pojkvän och två kompisar. Det var kanske inte den bästa dagen att åka dit för det var väldigt varmt, runt 23/24 grader, och mycket folk. Det var typ 20-30 minuters kö på allt men jaja det kunde ju ha varit värre, om man ska tänka positivt! 

Det var första gången jag var på grönan och åkte karuseller för i år! Däremot var jag på några konserter vid stora scenen tidigare i år men då hade jag inte något åkband.

Vi åkte en massa olika attraktioner men bland annat Ikaros för första gången. Ingen utav oss hade åkt den tidigare men den var faktiskt inte alls så läskig som jag trodde den skulle vara. Det läskigaste var när man hängde i 90 grader högst upp och väntade på att den skulle åka ner men själva fallet var inte farligare än en vanlig fritt fall, tycker jag.

Här är två bilder jag tog idag! :)

Ikaros

Eclipse

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska lugn men skön dag, passar på att njuta nu de sista dagarna av sommarlovet! :) Gick upp vid 11 tiden och åt en macka och plättar med tinade hallon och fryst mango.

Senare på eftermiddagen åkte jag hem till min kompis där vi solade och badade. Det var cirka 20 grader i vattnet så det var varmare än vad det "såg ut" att vara. Jag har inte badat så jätte mycket i år så det kanske jag borde göra lite oftare innan det börjar blir kallare igen!

Likes

Comments