Header

Mitt kök är mitt absoluta favoritställe i lägenheten nu, vet inte om det syns? WOW vilken förändring det kan bli asså! Är supernöjd! Att gå från blå vägg, blå köksluckor med furu handtag och bänkskiva i furu - till detta!

Detta är bara halva köket, resten fotar jag när det också är färdigt! Men här är en liten kik på denna väggen precis när jag flyttade in...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I fredags kom mamma och Tomas upp till Stockholm. Först fick de en liten "tour" runt Saltis och Solsidan där jag håller hus nu under sommaren. Efter det åkte vi in till Gamla Stan där vi mötte upp min bror för käk och sedan även lite turistande bland de gamla husen. Det blev en riktigt käck kväll även om vädret inte var på vår sida!

Likes

Comments

Bilder från årets fina Midsommar hos Fia

Likes

Comments

Imorgon kommer alla Midsommarbilder ☀️

Likes

Comments

Denna helgen är min näst sista innan jag drar till Stockholm i en och en halv månad. Även om det är en jobbhelg istället för Solid Sound och fest där hemma så är det ändå mysigt att åka runt. Kolla bara på det här fina stället vi får bo på inatt. Idingstad Säteri heter det. När vi checkade in sa receptionisten "ert rum är nere i ladugården" men herregud, denna lägenheten vi fick här nere är det finaste jag sett. Även allt runt om, samt den sena sommarsolen vi också hann med.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Summerburst på Ullevi med mina tjejer och ett underbart gäng människor!

Älskade Summerburst asså! Sofia blev 20år på fredagen så vi inledde festhelgen med hennes debut på Systembolaget. Det var skoj! Och att Emma kommit hem från Australien.. ÄNTLIGEN. Räckte inte med att åka och hälsa på henne under jul och nyår, har bara saknat henne för mycket. Men nu leker livet!

Kolla in denna fejkmockajackan jag köpte från NA-KD som jag hade nu på Summerburst. ÄLSKAAR.

Likes

Comments

Igår kväll kom Sofia och Emma över och vi hade världsmys med både pizza och skräckfilm. Sjukt att det fortfarande är ljust ute vid kl 22 nu?! Men ändå jäkligt skönt, får riktiga sommarkänslor!

På fredag drar vi iväg på Summerburst i Göteborg och det är vi så extreeemt taggade på, planeringen är fullt igång! Beställde hem kläder i panik från NAK-D och ASOS med expressfrakt i förrgår, och inte ens 20 timmar efter jag la ordern så knackade DHL på dörren. Tummen upp till er! Köpte bland annat en fejk mockajacka jag är speciellt nöjd med! Taggataggataggaaa!


  • Allt
  • 208 Readers

Likes

Comments