Dager til intervju: 9

CRP er forkortelse for Cultural Representativ Program, dette er hva du jobber som i Disney om du kommer fra et annet land. Her jobber folk i sitt land som er 11 forkjellige. Landene som er i Epcot er Mexico, Norge, Kina, Tyskland, Italia, USA, Japan, Morocco, Frankrike, UK og Canada.. I alle pavilijongene har de 3 kategorier man kan jobbe i.

Attraksjoner:

Her jobber du enten i karuseller eller hjelper til med show. Her må man kunne ta ansvar og operere en karusell. Du snakker masse med gjester som du egentlig gjør i alle kategoriene men tror her er hvor man må være mest på.

Mat og Drikke:

Her kan du jobbe i en resturang eller/og jobbe i en matvogn. Tror du er begge plasser, her skal man være flink på service, kunne lage mat og servere den. Har hørt at man jobber bak de første 6(?) månedene før man kan bli servitør.

Suvenier:

Her jobber du i en liten butikk hvor du selger suvenier fra ditt land (elger, troll, klær osv). Flink på service, rydde og holde butikken ren.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har selv søkt på Food & Beverage fordi jeg føler meg mest konfortabel her. Jeg jobber nå i en resturang og føler meg veldig flink på å lage mat og liker yrket. Syns også det er utrolig kjekt å kunne snakke med gjester og dele litt om norsk mat osv.

​Bildene over er fra da jeg var utveklsingsstudent i 2015, vi reiste ned til Disney World i Orlando på en utflukt med bare utvekslingsstudentene som bodde i område hvor jeg bodde. Som dere ser hadde jeg en del venner far Sør-Korea som jeg hang med ettersom de andre Norske i mitt område ikke ble med. Var utrolig kjekt, elsker Disney!!

🌟

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei og velkommen til min nye blogg!

Jeg er ei jente på 20 år og i Juni søkte jeg på jobb i Disney World Orlando som Cultural representative for den Norske Paviljongen. Det gikk 3 måneder før jeg fikk svar fra Disney at jeg hadde komt videre til intervju! Dette var ca 26.09.17 og intervjuet var enten i Bergen eller Oslo. Jeg bor i Stavanger og tenkte da at Bergen blir nærmest men de hadde selvsagt ingen datoer som passe meg, så da ble det oslo. Jeg skal på intervju 29.10.17 i Oslo og jeg gleder meg ekstremt mye! Jeg har bestemt meg for å reise opp 28 og kommer hjem 30 på grunn av at jeg har venner og familie som bor rundt Oslo. Det er også greit og komme seg litt vekk fra hverdagen her nede.


Jeg var i Usa nå i sommer hvor jeg reiste til California, Nevada, Arkansas og Mississippi. Jeg har alltid likt USA og har til og med bodd der i 10 mnd som utvekslingselev, det er derfor jeg vil tilbake og tilbringe et til år i statene, speisielt siden det er Orlando, Florida. Disney er så magisk og jeg bare elsker plassen og stemningen. Nå ser jeg bare frem til Intervjuet så får vi se hva som skjer!

🌟

Likes

Comments