Det er endelig desember, en av mine favoritt måneder.

Denne måneden får jeg vite om jeg får jobben i Disney World eller ikke. Jeg håpte selvsagt på at jeg fikk svar 1.Desember men det ble det altså ikke. Jeg kjenner at jeg er utrolig utålmodig og vil bare at mailen skal komme. Intervjuet var 29.Oktober så jeg har allerede ventet i over en mnd. Neste innlegg blir forhåpentligvis hvor jeg skriver at jeg enten har fått jobben eller ikke, jeg er utrolig spent.

🌟

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei, hvordan går det?

I dag har jeg vært på intervju hos Disney, reiste opp til Oslo i går 11:30 med fly og har vært såvet hos ei vennine som bor i Majorstuen, utrolig koselig! Jeg våknet kl 7 i dag for var så altfor spent haha! Jeg gjorde meg klar og bestemte meg bare for å reise inn og besøke slottet og ha en liten photoshoot av hva jeg hadde på meg. Vi måtte ha business casual klær, de fleste guttene kom i hvertfall dressjakke og en finere bukse, jente kom i finere topper og alle presterte der.

Jeg trodde jeg brukte mye tid på slottet men det gjorde jeg rett og slett ikke, jeg endte med å bare gå til hotellet hvir intervjuet skulle være. Var der 45 minutter for tidlig men var hværtfall varmere inne enn ute. 9:30 skulle de fra Disney ha en liten presetasjon om jobben, housing, hvor mye det kostet osv. Veldig greit oversikt.

Jeg husker ikke alle spørsmålene jeg fikk, svar nervøs og intervjuet i seg selv gikk veldig fort men her er noen spørmål du kan få om du skal på intervju til Disney:

- Har du noen jobberfaringer fra før?
- Hva jobbet du som når du jobbet i Kongeparken?(spesifik spørmål til meg fordi dette er en familiepark i rogaland og skrev at jeg hadde jobbet der)
- Hva syns du om å dele rom med en annen person?
- Har du noen tattoveringer?
- Hva håper du på å få ut av dette programmet?
- Hvor hørte du om Cultural Represetativ Program?
- Er du konfortabel med å bli tatt en background check eller dop test?

Alle bildene ble selvsagt ikke vellykket, her er en liten «blooper»

Det var veldig lett og snakke på intervjuet og føler det gikk ganske bra. Jeg sa til dem at jeg ville ha avreisedato i juni engang fordi jeg nettopp har fått ny jobb og i tillegg har jeg 2 søskenbarn som konfirmere seg til neste år. Derfor får jeg ikke vite før i Desember om jeg har fårt jobben eller ikke, så får bare vente i spenning.

Likes

Comments

Dager til intervju: 4

Hei!
Lørdag 28 Oktober reiser jeg opp til Oslo for å gå på intervju til Disney World! Jeg er utrolig spent og klarer nesten ikke å vente. Intervjuet er 29 oktober men flyet går ikke tidlig nok på søndag sånn at jeg rekker intervjuet. Jeg reiser derfor opp lørdag og hjem på mandag, da får jeg vært litt borte fra hverdagen i tillegg får jeg møtt ei vennine jeg ikke har sett siden April!

På mandag var jeg å shoppet meg klær til intervjuet, du skal komme i business casual klær og jeg har verken blazer eller noe dressbukse. Man trenger ikke å komme i både dressbukse og dressjakke, jeg har hvertfall kjøpt meg blazer og er utrolig klar nå! Jeg kommer til å vise dere hva jeg hadde på meg, hvordan det gikk osv etter intervjuet på søndag. Har også hatt en god hjelp av kompisen min Pål som kom hjem fra programmet i år, fått litt tips om hva jeg burde ha på meg og ikke(Tusen Takk!!).

🌟

Likes

Comments

Dager til intervju: 9

CRP er forkortelse for Cultural Representativ Program, dette er hva du jobber som i Disney om du kommer fra et annet land. Her jobber folk i sitt land som er 11 forkjellige. Landene som er i Epcot er Mexico, Norge, Kina, Tyskland, Italia, USA, Japan, Morocco, Frankrike, UK og Canada.. I alle pavilijongene har de 3 kategorier man kan jobbe i.

Attraksjoner:

Her jobber du enten i karuseller eller hjelper til med show. Her må man kunne ta ansvar og operere en karusell. Du snakker masse med gjester som du egentlig gjør i alle kategoriene men tror her er hvor man må være mest på.

Mat og Drikke:

Her kan du jobbe i en resturang eller/og jobbe i en matvogn. Tror du er begge plasser, her skal man være flink på service, kunne lage mat og servere den. Har hørt at man jobber bak de første 6(?) månedene før man kan bli servitør.

Suvenier:

Her jobber du i en liten butikk hvor du selger suvenier fra ditt land (elger, troll, klær osv). Flink på service, rydde og holde butikken ren.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har selv søkt på Food & Beverage fordi jeg føler meg mest konfortabel her. Jeg jobber nå i en resturang og føler meg veldig flink på å lage mat og liker yrket. Syns også det er utrolig kjekt å kunne snakke med gjester og dele litt om norsk mat osv.

​Bildene over er fra da jeg var utveklsingsstudent i 2015, vi reiste ned til Disney World i Orlando på en utflukt med bare utvekslingsstudentene som bodde i område hvor jeg bodde. Som dere ser hadde jeg en del venner far Sør-Korea som jeg hang med ettersom de andre Norske i mitt område ikke ble med. Var utrolig kjekt, elsker Disney!!

🌟

Likes

Comments

Hei og velkommen til min nye blogg!

Jeg er ei jente på 20 år og i Juni søkte jeg på jobb i Disney World Orlando som Cultural representative for den Norske Paviljongen. Det gikk 3 måneder før jeg fikk svar fra Disney at jeg hadde komt videre til intervju! Dette var ca 26.09.17 og intervjuet var enten i Bergen eller Oslo. Jeg bor i Stavanger og tenkte da at Bergen blir nærmest men de hadde selvsagt ingen datoer som passe meg, så da ble det oslo. Jeg skal på intervju 29.10.17 i Oslo og jeg gleder meg ekstremt mye! Jeg har bestemt meg for å reise opp 28 og kommer hjem 30 på grunn av at jeg har venner og familie som bor rundt Oslo. Det er også greit og komme seg litt vekk fra hverdagen her nede.


Jeg var i Usa nå i sommer hvor jeg reiste til California, Nevada, Arkansas og Mississippi. Jeg har alltid likt USA og har til og med bodd der i 10 mnd som utvekslingselev, det er derfor jeg vil tilbake og tilbringe et til år i statene, speisielt siden det er Orlando, Florida. Disney er så magisk og jeg bare elsker plassen og stemningen. Nå ser jeg bare frem til Intervjuet så får vi se hva som skjer!

🌟

Likes

Comments