Hej på er!

Kan ni tänka er att det redan är torsdag? Och idag vaknade jag vid åtta-tiden och kunde skåda ett fint,soligt väder utanför mitt sovrumsfönster. Efter frukosten gick jag ut och satte mig på verandan och njöt av det härliga vädret som faktiskt har varat hela dagen till skillnad från gårdagen då man möttes av allt från sol till hagel.
Men idag var jag tacksam för att det var såpass varmt att man kunde sola och förhoppningsvis genom det byggt upp brännan lite grann.
Resten av dagen har tillbringats av en lång (men härlig) biltur i stan med nedfällt tak på bilen, suttit ute på verandan och lyssnad på musik från min Marshallhögtalare samtidigt som jag avnjutit ett glas lemonad och en magnumglass. Men som pricken över i:et så grillade jag & pappa egna biffar med fetaost inuti till kvällsmat och till biffarna blev det även lite rotfrukter och sallad, vilket var riktigt gott vill jag tillägga.
Imorgon så har jag ingenting planerat förutom att jag ska bege mig in till stan 14:30 för att göra en ansiktsbehandling (porrengöring,peeling osv). Trots att behandlingen inte är så behaglig, enligt mig, så tycker jag att resultatet verkligen blir fräscht.

Tack för att du har lagt ned tid för att läsa och hoppas att du ser fram emot nästa inlägg <3

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har det som väntat varit en molnig och ganska grå dag. Men trots det tråkiga vädret så åkte jag och pappa ut till en mysig restaurang vid namn 'Hofsnäs' (som råkar vara en av mina favoritrestauranger). Men eftersom mamma jobbar och inte riktigt ännu har tagit ledighet så kunde hon tyvärr inte följa med idag.
Jag och pappa beställde in var sin grilltallrik med vildsvinskarré och andra läckerheter på tallriken. Så trots vädret så känns det som att jag har tagit tillvara på dagen, likt dom andra dagarna på ledigheten. Jag ska även försöka ta tillvara på dagarna denna veckan eftersom att jag påbörjar mitt första sommarjobb på måndagen som kommer. Jag kommer att jobba på ett ställe som heter 'Hökerumsgården' där jag och några andra tjejer ska jobba utöver på äldreboendet från v. 28 fram tills v.30. Det kommer säkert att bli spännande!

Likes

Comments

Igår begav jag och mamma oss till Borås tidigt på förmiddagen för att kika lite i butiker men också äta lite lunch. Vi hade en väldigt mysig 'mamma & dotter' dag igår, sedan när vi kom hem så njöt vi av det fina vädret som varade fram till kvällen.
Jag och pappa hjälptes även åt att förbereda mat tills kvällen, det blev grillad fläskkarré med potatis och en fräsch sallad till (men tyvärr fick jag ingen bild på maträtten).
Detta var det lilla jag hade att skriva som en början på denna bloggen men det lär komma mera framöver då jag både har tid och lust för att uppdatera om någonting nytt som skett i min vardag.

Likes

Comments