Hade ingen skola idag så sov länge, åt både frukost och lunch framför teven och blev sedan av med rätt mycket ilska på gymmet. Hade dock behövt en enorm påse naturgodis bredvid mig nu för att det skulle varit top notch.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så jävla fucking helvetes ledsen just nu. Finner inga ord och tårarna bara rinner. Dem som sa att det bara skulle bli bättre kan ta och tänka efter igen. För just nu känns det som om jag är tillbaka på ruta ett.


Likes

Comments

Precis käkat middag och sitter och väntar på att Malin ska komma(dock kommer hon först om två timmar typ haha), har köpt en massa gott som jag sitter och längtar efter haha.

Längtar också, positivt nog, till spinningen imorgon haha. Dock kommer resten av helgen bestå av massa plugg...


Likes

Comments

Oj va längesen jag bloggade... Har varit sjukt stressad ett tag nu och har äntligen fått lite ordning i alla fall. Så bloggen ska verkligen komma upp på fötter igen.

Inte hänt så mycket den senaste tiden, bara massa plugg och träning som tagit upp min tid. Imorgon ska jag ha en riktig välförtjänt mysfredag med fika med mamma och harry potter-reunion med bästa Malin på kvällen.


Likes

Comments

Hade en väldigt galen och fantastisk fest igår med världens bästa personer, somnade vid halv 9 på morgonen och hann sova i 2h innan jag började städa. Nu sitter jag och väntar på mat från Max innan en riktigt lugn kväll hemma.

Likes

Comments

Sitter och käkar lunch framför teven medan jag planerar inför kvällen. Ska ha hit ett gäng kompisar då mina föräldrar är borta och ska bli så kul! Har köpt sjuuuuuuuukt mycket gott och sen ska vi beställa pizza också :-)


Likes

Comments

Är så glaaad just nu för jag är ensam hemma tills söndag kväll!! Mina föräldrar ska ända upp till Arvidsjaur för att hjälpa min brorsa flytta in i lägenhet då han går utbildning till jägare där. Så idag har jag skaffat vuxenpoäng och handlat(dock var majoriteten onyttigt), och snart ska jag iväg till gymmet för veckans benpass.


Likes

Comments

Kollar Manchester City - Chelsea och käkar en efterlängtad pizza. Ikväll blir det godis & toblerone framför någon film (harry potter säkert haha)


Likes

Comments

Var på fest för första gången på ett långt tag igår och det slutade med värsta bakfyllan och en stor blackout... Så ingen alkohol på ett tag för mig i alla fall.

Tröstäter godis just nu medan jag kollar Leicester-Manchester United och inväntar pizza ikväll :-)
Likes

Comments