View tracker

Mitt liv i text och bild

Men godkväll! 👋😌

I måndags så satte jag in en p-stav, kommer ju aldrig ihåg att ta dessa förbannade piller iallafall. Mina p-piller funkade klockrent, men kom ju aldrig ihåg att ta dom. Därför var jag tvungen att sikta in mig på något annat, och jag har BARA kört med piller så detta är helt nytt för mig. Jag hoppas den funkar, annars tas den ut lika fort som den sattes in!
Just nu har jag bara ont i armen, men både i måndagskväll och igår så mådde jag lite konstigt. Kände mig trött, mådde illa, kände mig svag i kroppen och kände mig lite halvseg. Men nu mår jag finfint, lite ont i armen bara men det försvinner väll.

När jag skulle sätta in den så fick jag komma två timmar innan och lägga bedövning, sen när den skulle sättas in så hade jag min Honeybee vid min sida. Det var jävligt skönt, för jag var toknervös. Jag är livrädd för sprutor/knivar, fy fan för sånt!
Men det gick bra att sätta in den, jag blev bara så himla blå på armen. Blev lite blå dieket efter, men nu två dagar senare så ser det hemskt ut haha. Men det gick bra iallafall, och jag hoppas vid min gud att den funkar. Vill helst slippa mens och tillhörande värk! 😄
Har ni kvinnliga läsare något preventivmedel? Och hur funkar det för er? Vad har ni provar för nått?
Lämna gärna en kommentar ang. preventivmedel! 🌸

/Dreeaa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mitt liv i text och bild

Alltså på riktigt, snacka om att bli kid på nytt!
Är det nånting som kan ta allt mitt fokus så är det dessa böcker, målarböcker för vuxna!
Jag har flera stycken olika böcker, man kan inte annat än älska dom. Man blir verkligen barn på nytt, man sitter tokfokuserad och målar så försiktigt man kan, man vill ju helst inte måla utanför strecken! Det ska ju vara avkopplande, och många håller nog med. Och jag håller med till viss del, det är jävligt skönt att lägga sig och måla när man inte har så mycket annat att göra, men sen så är det något man måste göra och så får man panik och blir tokstressad för att man inte hinner måla klart det sista lilla som är kvar att måla, och man vill sååå gärna hinna måla klart bara för att man är så inne i det!
Jag kan verkligen rekommendera att köpa en, två eller så många böcker man vill ha! Man blir som en fokuserad liten femåring, jag är helt tagen av böckerna. Jag länkar några olika butiker här nedanför som säljer dessa böcker, ifall man är sugen att prova på en bok ELLER om man vill köpa på sig fler!😉

Målarbok för vuxna - Mandala
Mindfulness Vintagemönste
;Målarbok För Vuxna
Målarbok för vuxna Geometric Meditations


/Dreea

Likes

Comments

View tracker

Jaa, det kan man ju undra! Vem är egentligen den där tjejen som driver den där bloggen om allt och ingenting?
I ett lagom långt inlägg så ska vi ta reda på lite mer om den där tjejen, så vi får en bild av vem hon är och hur hon är! 


Vad heter jag?
Jag heter Andrea, men kallas för Dreea, så ni får gärna kalla mig för det! 

Hur gammal är jag?
Är född -96 så jag är 20 år idag.

Familj och bakgrund?
​Jag bor i centrala Sundsvall med min sambo som är 27 år, tillsammans har vi en hund som heter Neo och han är 7 månader gammal. Neo är en blandis mellan Sibirien Husky/Vorsteh/Vinthund, med det är mest Husky i honom då pappan var renrasig Husky och mamman var Vorsteh/Vinthund.
​Jag har två småsyskon, en flicka på 11 och en pojke på 16. Har ​skilda föräldrar sen 8 år tillbaka, båda har nya partners. Jag har ingen kontakt med min mamma, men full kontakt med min pappa och hans nya. Mina syskon bor varannan vecka hos deras mamma, och jag säger ''deras mamma'' för att jag ser min pappas nya som min riktiga mamma då den biologiska inte har varit speciellt närvarande och engagerad!

Pluggar/jobbar?
​Jag pluggade Handel och Administration tre år på gymnasiet, så jag klassas väll som säljare egentligen!
​Men just nu jobbar jag med privatstäd i Sundsvall, jag trivs väldigt bra faktisk!

Vad gör du när du inte jobbar?
När jag inte jobbar så umgås jag med min sambo och våran hund, framförallt!
Men jag gillar att träna, se film/serie, umgås med vänner/familj, promenera med hunden, simma. Jaa, alltså jag är en sån där rolig människa som gärna hittar på saker hela tiden samtidigt som jag kan ligga i soffan och chilla sönder en hel helg med film och chips. Jag är en tjej med lite av varje, jag tycker även om att prova nya saker, hitta på äventyr och så. Jag är väldigt spontan och impulsiv, så jag är väll en lite halvkul och spännande människa! 

Sportar du?
Nej, alltså jag håller inte på med någon sport just nu. Jag tränar ju på gym, men enligt mig är det inte direkt nån sport. Jag tränar inte för att bli biff, utan för att hålla igång kroppen!
Men jag har sportat en hel del med olika aktiviteter, både när jag var yngre och äldre. Jag har hållit på med bland annat fotboll, slalom, judo, gymnastik och ridning. Kan vara nån aktivitet som jag har glömt bort nu, men dessa är några av dom som jag hållit på med! 

Intressen?
Men jag har nog inget speciellt intresse, jag tycker om att prova på nya saker. Jag gillar att chilla sönder och inte göra nånting, samtidigt som jag gärna åker på äventyr och testar nya saker. Jag är fan en blandning av allt, lite av varje lixom! 

Favorit- djur/färg/mat/årstid/högtid?
Jag har nog ingen favorit, det är det som är så svårt eller kul med mig. Men MÅSTE jag välja ett sju så har jag ju en hund, så jag antar att jag är hundmänniska. Men jag älskar alla djur, allt från hamstrar och kaniner till stora hästar och elefanter!
Färg, jag äskar alla färger. Men ROSA ligger mig väldigt varmt om hjärtat. 
Maten går inte att välja, jag älskar mat. Jag älskar att äta saker, det är det bästa jag vet. Jag äter helst PASTA, jag är helt tokig i pasta! MEN jag älskar mat så att favorisera en maträtt det går inte!
Årstid, ja okej jag kanske kan peta in ett rakt svar här. SOMMAR. Jag hatar kyla och snö, det är det värsta jag vet. Hösten, våren, vintern och sommaren är fina verkligen! MEN jag hatar allt som har med snö och kyla å göra, så det blir sommaren helt klart. Utan tvekan, värme! 
Högtiden är svår, jag tycker om högtider men det brukar vara så mycket ståhej vid alla högtider. Men högtider är mysigt, ehm ... måste jag välja där också så får det bli midsommar. Dels för att jag älskar sommar och värme men sen så på midsommar så brukar det ju kunna bli goda sommardrinkar och gräddtårta med jordgubbar. Förutom det så kryllar det av blommor och riktig sommarkänsla, och det gillar vi starkt. Så MIDSOMMARAFTON, helt klart! 

Sociala medier vid frågor/funderingar/nyfikenhet m.m. ?
Men självklart.
Har ni frågor, funderingar, ni är nyfikna på vad som händer i mitt liv eller precis vad som helst så finns det massor av sociala medier att höra av sig på! 
Jag länkar dom här nere..👇

Min mailadress: aandersson96@hotmail.se   

Min Facebook: Den är inte så svår att hitta, haha!         

Min Instagram:  aanderssonn96

Min Snapchat:   aanderssonn96

Min kik:            aanderssonn96

Min ask:            aandersson96

Förutom dessa sociala medier så kan ni självklart ställa frågor på bloggen både i kommentarer och medeländen! 

Nu har ni kanske fått en lite bättre bild av vem jag är, och hur jag är. Jag kommer ju driva bloggen och lägga upp inlägg om precis allt, och för er del så får ni jättegärna följa bloggen och höra av er oavsett vad och gällande allt! Kramkram så länge! 😃


/Dreea
'


'


Likes

Comments