Helgen är här och äntligen känns det som att jag faktiskt kan njuta av den. Planen för helgen är att ta en total paus från alla jobb-aktiga uppgifter, endast vila upp mig. Ska spendera helgen med pojkvännen och njuta av varje stund!

Likes

Comments

Wow vilken upplevelse! Nu är finaldagarna över och jag kan äntligen pusta ut, men kul var det trots all stress.
Våga vara företagsam är ett program som jag deltagit i under skolåret. Tillsammans med Emil startade vi ett videotjänst företag och gjorde allt en företagare ska kunna göra. Vi fick i början av allt höra om hur man kan ta sig till final för Finlands bästa ungföretag ifall man är duktig nog, inga förväntningar hade vi för att ta oss till den slutpunkten förstås. Vi startade upp företaget och med det fick vi chansen att göra något vi älskar, att filma. Vi gjorde allt på vårt egna sätt och hade kul, inga sikten på en finalplats över huvudtaget, och så en dag ringer telefonen.. Vi hade blivit valda av domarna och vunnit en finalplats.
Mycket stress och extra jobb senare var vi i Helsingfors för att delta i finaldagarna. 112 olika ungföretag jobbade för en vinst under dessa dagar. Jag lärde mig mycket, skaffade nya kontakter och fick mycket ny inspiration för framtiden av vårt företag, riktigt bra upplevelse måste jag säga. Även om vi blev nämnda till domarnas top 10 favoriter så tog vi inte hem pokalen, men känns så otroligt bra endå!
Eviga presentationer och diskussioner om företagsamhet, två mässor, flera tal, en gala och så mycket nervositet.. Jag kommer jag hem med ett stort stolt leende på läpparna. Absolut ett minne för livet.

Likes

Comments

Påbörjade dagen med en födelsedagslunch tillsammans med en del av familjen som tagit sig till Vasa en sväng.. Småsyskonen hade lite utdelning av presenter också, vilket var mysigt. Sedan har jag firat med pojkvännen resten av dagen, så skönt att få lite egentid med honom då vi haft så mycket annat på gång senaste tiden.
Imorgon reser vi ner till Helsingfors, där har vi Finlands Våga vara företagsam-final som jag och Emil lyckats ta oss till med vårt ungföretag Capture. Ska bli en intressant upplevelse, verkligen. Blir mycket jobb under finaldagarna men ska nog klämma in lite blogg tid där emellan!

Likes

Comments

Det blev inte mycket av något påskfirande i år. Födelsedagsfirandet tog väl den mesta uppmärksamheten, dessutom bor jag i en lägenhet där det inte ringer några utklädda barn på dörrklockan under påsken heller. Det blev bara inget firande för mig denna påsk, inte heller något påskgodis för den delen, men påskblommor kände jag behovet av i alla fall. Om jag inte får chokladen så tar jag gärna emot tulpaner! Så påsken till ära gick jag iväg och köpte lite blommor istället. Trevligt med lite våriga detaljer i lägenheten.

Likes

Comments

Imorgon blir jag 19, så igår firades det för fullt hemma hos mig. Lägenheten fylldes av mycket kära vänner, både av dem som jag ser dagligen och dem som jag träffar allt för sällan. Käraste Jonna, Anna och Wilma på bilderna ovanför. Började festen hemma hos mitt och förflyttade sedan festen ut till stan. Lyckad kväll, jag hade det så otroligt roligt och sällskapet gjorde kvällen perfekt.

Imorgon blir det mer firande, på min egentliga födelsedag, med familje lunch på förmiddagen och dejt på kvällen.

Likes

Comments

Instagram@andrealeaa