Helg, en riktig helg, äntligen.
Nu har jag jobbat mitt sista skift på jobbet och får äntligen lägga mer tid på annat. Jakobsdagarna till ära hade jag och pojkvännen bjudit hem några nära och kära. Jag jobbade en sista kväll och när jag kom hem väntade vännerna redan där. Drinkar och vänner, en fin kväll helt enkelt. Precis vad jag behövde!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår fotograferade jag konsert för första gången, härlig upplevelse! Några lokala rappare samlades med utomhuskonsert och ville dokumentera det, här över är några av kvällens stunder i bilder.

Likes

Comments

Fullspäckat schema igår med jobbdag, födelsedagsfest & biobesök - dagen avslutades perfekt tillsammans med pojkvännen i solnedgången.

Likes

Comments

Tog småsyskonen på en runda till grannstaden idag. Jag bor ju nästan här vid det här laget, men de besöker staden väldigt sällan, så det var ju roligt för dom att få bekanta sig med stället mer. Bio för att kolla på animerat och sedan besökte vi hamnen på grund av brorsans kärlek till båtar.

Nu ska jag spendera efterlängtad tid med pojkvännen, äntligen!

Likes

Comments

Det är så länge sen jag fotade annat än porträtt senast - det märkte jag verkligen några dagar sedan. Jag körde genom staden och såg blommande träd överallt, jag visste att några år sedan hade jag stannat och fotat dem utan att tänka på saken, men nu hade jag kört förbi alla dessa träd massor med gånger utan att stanna en gång. Trots detta så stannade jag inte genast, men på vägen hem när jag hade extra tid att slösa så stannade jag vid de sista buskarna på vägen hem. Bättre kan jag, detta vill jag ändra på nu. En tid sedan ville jag redan göra ändring på det, och ja några gånger lyckades jag, men det är fortfarande så många gånger jag inte plockade upp kameran på grund av ork. Jag måste försöka mer.

Förut fotade jag allt och alla, utan att jag hade något behov av själva bilderna. Nu har jag endast tagit fram kameran när behovet har varit där. Det är ju så roligt, varför inte göra det oftare? Så för att göra det till en vana kommer jag ha med mig kamerorna dagligen och dessutom plocka upp dem oftare. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Gårdagen med pojkvännen blev lugn och mysig - grillad mat, en tur till stranden och biodejt som avslut på dagen. Skönt med det bästa sällskapet!

Likes

Comments

Instagram@andrealeaa