Våffeldagen, lördagen och sista helgen i Lettland till ära - fin lunch, våfflor, middag med skumpa. Hur bra som helst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lunch på ett av mina favorit ställen i Riga, Skyline bar.
Tidigare har jag bara besökt stället på kvällstid, men har också hoppats på ett dags besök, nu var det perfekta tillfället.
Här bjuds det på både mat och drinkar med en fin utsikt på sidan om, helt underbart.
Nu iväg till nästa ställe, jag har fullspäckat schema på stan idag.

Likes

Comments

Kvällen bestod av fin middag, goda drinkar och konsert på palladium. Det var ett lettiskt band som hade konsert - Astro'n'out.
Denna kväll var redan planerad innan jag tagit ett steg i landet, jag hade sett att bandet var ett av alla som skulle ha konsert i staden under tiden vi är här, kollade upp deras låtar och var imponerad. Jag gillade verkligen låtarna trots att jag förstod inget av språket. Några låtar tillsattes i mina spellistor och jag hoppades att min resekamrat skulle vara med på mina konsertplaner, vilket hon verkligen var.
Fin konsert var det, människor i alla åldrar var där och vi alla njöt av musiken. Så nöjd över kvällen!

Likes

Comments

En vecka kvar.. Efter en vecka, fredag morgon, flyger jag tillbaka till Finland. Tillbaka till vardagen. Jag har verkligen blivit bortskämd med denna upplevelse under månaden som har gått, känns konstigt att så småningom lämna allt detta bakom mig. Förstås ser jag fram emot mycket som väntar mig i Finland ändå, ser fram emot att se min pojkvän igen, att flytta tillbaks till min roommate, filmjobb som är på kommande, vänner jag inte träffat på så länge. Ser fram emot de små sakerna också, som att sova i min egna säng, att göra min egna middag, att köra min bil.

Men ennu är det inte över! Under en vecka hinner man med massor roligt. Ikväll efter jobbet ska jag och Jonna på konsert och förutom det bara njuta av det lettiska nattlivet... Igen.

Likes

Comments

Vi tog oss till toppen av Riga igår, till St. Peter's Church.

Finaste utsikten över staden fick vi njuta av. Där kan man gå runt hela tornet, så man kan faktiskt se sig runt åt alla håll. Vi gick bokstavligen bara runt i en ring flera gånger och kollade på staden under oss. Vi hade redan i början av vår resa velat besöka ett utsiktstorn, vi hade planer att besöka ett annat då men när vi var framme fick vi veta att tornet var stängt över vintern. Vi skippade alltså den planen och planerade att besöka St. Peter's Church en annan gång, eftersom man där har tillgång till tornet nästan året runt. Igår var alltså dagen då vi äntligen tog oss till toppen och fick se staden där vi bott i några veckor nu.

Toppen toppades sedan ennu med lite asiatiskt, då vi åt middag vid Wok to Walk, så mysigt.

Likes

Comments

Jag fotograferade min roommate Rebecka och hennes Tobias, efter deras förlovning för ett par veckor sedan. Så fina tillsammans! Här är några av mina favoritbilder på dem två.


Likes

Comments

Nu har halva tiden av min Lettlandsresa redan flygit förbi, två veckor kvar. Så svårt att tro, tiden har verkligen gått fort. Men så härligt är det att ta vara på varje dag här, att alltid hitta på något nytt. Det är väl sant som man säger - tiden går fort när man har roligt.
Detta kommer nog vara en väldigt minnesvärd månad, absolut.

Likes

Comments

Instagram@andrealeaa