Header

Hösten är verkligen här. Skolan har börjat, jag har gått ner till deltid på jobbet och det är full rulle nu igen, och nu är det sista året på skolan, helt sjukt. Jag har även dansat nu när dancehall har prova-på-veckor gratis. Är fett sugen på att börja dansa igen. Får se om jag fortsätter..!

Annars är det full rulle som vanligt..! Fick även förfrågan att jobba extra i november på BRM där jag var i våras inför en krisövning. Ska bli väldigt intressant och lärorikt. Bra att det händer en massa runtomkring så man kan försöka ha tankarna någon annanstans.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min magkänsla sa att detta skulle komma. Vad trodde jag? Varje gång är jag lika försiktig, tar ett steg. Ju mer jag får tillbaka ju mer visar jag. Jag var rädd men jag vågade ändå falla, för någon gång ska man väl träffa den rätta. Jag vågade falla även fast jag så många gångar tidigare har varit med om att gå sönder i bitar när jag gillar någon och det visar sig att det inte är ömsesidigt. Jag trodde det var annorlunda denna gång, Varför? Varför går jag på samma fälla varenda jävla gång?? Ja Jag vet att det finns fler och att det bara är att fortsätta leta han kommer snart (och det stämmer säkert). Men är det konstigt att man tappar hoppet när man blir så jävla bränd och sönderslagen i hjärtat hela tiden och man måste göra om samma procedur igen? Det är ungefär som att någon har dött nu, man har förlorat någon i sitt liv. Från att höras varje dag, tänka på honom varje dag, får ett "godnatt fina du" på kvällarna, träffas när man kan och blir glad inombords bara av att se honom...till ingenting...helt dött ... som att någon gått bort. "Vi borde nog förbli vänner". Aj.... det sved.


Likes

Comments

Nu har jag gått på semester, och jag är tröttare än någonsin. Det blir väl så när man slappnar av.

Det blir en äkta chartersemester för mig och Evelina i sommar iallafall, det blir Grekland aka Rhodos. Dubai blev lite för dyrt haha. Ska bara äta gott, sola och utforska stället. Ett hotell utan barn blev det, "för er par som behöver lite kvalitetstid" som det stod på beskrivningen av det 4-stjärniga hotellet, ja..why not! Jag och Eve har ju samma efternamn, så hotellpersonalen kanske tror att vi har gift oss ;)

Nej man kanske ska gå och lägga sig, vill inte vända på dygnet helt och hållet! Har börjat kolla på House of Cards som jag inte riktigt kan släppa riktigt. Men inget slår Homeland och Dexter.

Älskade Jämtland, det är så fint här. Första och andra bilden är tagen på en av alla gånger jag och mina vänner går runt frösöberget. Men det blir inte lika fint på bild som i verkligheten. Tredje bilden är hos mig och på min nya fina Marshall-högtalare. Så snygg och retro så jag tror jag dör lite (och bra ljud såklart). Fjärde bilden är tagen hemma i Österböle.

Likes

Comments

Back in ljuva Östersund! Gud vad jag glad jag blev när jag kom hem till Brogränd igen, kändes också lite lustigt! Alla uppsatser, tentor och inlämningar är färdiga för terminen och därmed andra året avklarat ! Har dock inte fått betyg i b-uppsatsen ännu, och är lite orolig över att den är alldeles för lång. Nästa vecka borde vi få veta tycker jag.

Ja här hemma flyter ju allt på som vanligt. Jobbar heltid nu över sommaren, rätt chill. Andra gamla vänner och kollegor är tillbaka som också studerar så det är fett. Har även 4 veckors semester i sommar, mina tankar går till Dubai... shit vad kul det hade varit ! Har suttit hela kvällen idag och igår och kollat flyg och hotell !
Träningen rullar på som vanligt här med ! Pump, Core, Combat och Spinning, det vanliga. Men har även gått med i FMTK (försvarsmaktens träningsklubb) Där jag naivt nog gått med i ett program som heter "utmaningen" där man i 12 veckor ska göra olika pass i veckan i styrka, kondition och rörlighet. Får se hur länge jag pallar med det programmet innan jag ger upp ! (har ju en tendens av att inte slutföra saker)

Annars då. Allt är bra, bra att det är sommar, skönt att vara hemma, gillade stockholm. Saker jag längtar efter är en HUND samt att kramas med någon. Det är som att något fattas!! (lite överexalterad!)

Likes

Comments

Jaha två veckor kvar av praktiken, har verkligen trivts bra härnere, men saknar Östersund också. Många blandade känslor kan man säga. Ska verkligen njuta den sista tiden jag har kvar, tiden har gått så himla fort! Känns lite tråkigt att lämna Sthlm då jag träffat en person här som jag börjat gilla lite för mycket känner jag.

Praktiken och uppsatsen har gått bra, är snart klar med uppsatsen nu, lite småkorrigeringar så ska vi nog skicka in den nästa vecka! Vi fick sammanlagt en svarsfrekvens på 97 %, det ni! Sen ska jag och emelie få jobba i höst med ett projekt som vi har hjälpt till med att starta upp på BRM som ska avslutas med en krisövning, vilket känns jättekul ! Vi har fått vara med i deras dagliga arbete mycket mer nu och jag känner verkligen att detta skulle kunna vara något som jag kan jobba med i framtiden!

Många frågar mig om jag ska flytta till Stockholm när jag är klar, och ärligt talat så vet jag faktiskt inte. Just nu lever jag med filosofin att jag tar det som det kommer. Blir enklast så, när jag pluggat klart så vill jag ju självklart ha ett jobb inom branschen, så man får ta lite det man får känner jag, och kräver det att jag måste flytta så får jag ju göra det. Har egentligen inget (eller jo familj och vänner såklart men dom finns alltid kvar) som håller mig kvar i Östersund. Men kommer jag att flytta så kommer jag nog flytta tillbaka till Östersund efter ett tag känner jag.


Likes

Comments

​oj oj oj vad tiden går fort ! Vi är redan inne på tredje veckan av praktikperioden och vi har hunnit med mycket och jag har hittat mina rutiner i vardagen kan man säga. Jag har skrivit in mig på SATS i Liljeholmen där jag spenderar min tid efter jobbet och det är rätt nära hem (7 min). Ja allt har väl helt enkelt flutit på väldigt bra här. Kan tycka att Stockholmarna kan vara lite sura och tvära, speciellt i tunnelbanan haha, det som skrämmer mig att jag börjar bli likadan själv ;) 

Alla på BRM är supertrevliga och det är en skön stämning på jobbet. De verkar vara ett bra gäng. Vår handledare Lina är också jättebra och förstående, hon har sedan tidigare läst risk-och krishantering så hon vet vad vi går igenom och vad som förväntas av oss :) Vet inte om jag skrivit det men undersökningen som vi gör till vår B-uppsats som handlar om hur beredskapsläget ser ut idag i alla 290 kommuner i vårt avlånga land samt deras upplevda relation till Länsstyrelsen och MSB. Hittills har vi fått svar från 120 kommuner  (!) och alla har varit väldigt tillmötesgående och svarar gärna på våra frågor. Idag har vi lyckats få tag på en handläggare för krisberedskapsfrågor från SST (Nämnden för statligt stöd till trossamfund) för att höra den mest ideala bilden för samverkan med andra trossamfund samt svenska kyrkan vid kris då vi tycker det är ett högaktuellt ämne med tanke på flyktingsituationen. Han tyckte vår undersökning var väldigt intressant och ville gärna träffa oss , han tror att det är många andra aktörer inom hans område som är intresserade att ta del av vår uppsats sen och ville att vi ev. skulle presentera vårat resultat till dom. Så himla kul och spännande. Imorgon kommer vi jobba över då vår chef kommer ha ett möte med massa andra bossar, bland annat förre rikspolischefen.... vår chef kommer presentera oss för dom och senare när vår undersökning är klar så kommer vi  presentera det för alla dom (!). 

Ja man har ju lite press på sig nu om man känner så, men eftersom det är ett så pass intressant ämne vi skriver om så ska det samtidigt bli väldigt kul, men väldigt mycket jobb också ! Så det lär inte bli jättemycket uppdatera här framöver, men ska försöka när tid finns :) 


Peace!

Likes

Comments

Hej från Stockholm!

Shit, det är redan söndag, jag kom i fredags och fick träffa A som måste vara den mest gästvänliga person jag någonsin har träffat. Jag känner mig jättevälkommen här. A skulle dock iväg till deras stuga på landet så jag har fått vara själv här nu i lägenheten hela helgen, det har faktiskt känts jätteskönt att få kunna installera sig i lugn och ro och försöka hitta allt själv. Vilket jag lyckats väldigt bra med måste jag säga! Det är ju inte så att det är första gången jag är här, men känner mig duktig ;)

Igår kom Jocke och Emelie på plats också, dom kommer att hålla till i Solna. Så jag har hängt med dom nu i två dagar. Har bland annat varit på Mall of Scandinavia i Solna, shit vad stort det är. Hittade iallafall en Jacka på Zara och en väska på H&M 👍 Det blir nog flera besök där.

Har även åkt och kollat vart praktikplatsen i Danderyd ligger. Imorgon ska jag ta med mig Emelie dit så hon också får se :) Imorgon ska jag också träffa Oscar på SATS i Nacka där han jobbar :D ska få prova på ett träningspass som han kommer hålla i, bootylicius haha. Hoppas jag hittar dit :D

Hade gärna lagt till lite bilder men min dator verkar inte vilja läsa av mina bilder jag tagit på mobilen...

Likes

Comments

Som vanligt går tiden alldeles för fort. Just nu är det flera saker på gång samtidigt för min del, packa väskan som jag ska ha med mig stockholm (skitsvårt att veta vad man ska ha med sig!), flyttpacka personliga saker från lägenheten då jag ska hyra ut lägenheten till en kompis och parallellt med det har vi en tenta som ska skrivas och vara inlämnad senast torsdag. Ja för på fredag åker jag ju (??) känns lite vemodigt att lämna men samtidigt jättekul såklart. Förstår inte att det är nu jag ska åka bara. Jag kommer mest sakna min säng ;)

Annars då, igår hade vi födelsedagskalas för Thomas, superkul kväll blev det! Hann aldrig ut på stan så det blev en billig kväll :) Idag har jag mest legat med huvudvärk och ångesten som alltid uppstår efter en utekväll. Inte för att man gjort något galet utan bara för att, typ. Har fortsatt skriva på tentan idag. Kommer nog bli klar före torsdag iallafall och det känns skönt. Har en ganska rolig tenta ändå där vi bland annat ska göra en risk och sårbarhetsanalys inom ett företag i energibranschen. En väldigt praktisk kurs har detta varit så vi har lite mer kött på benen när vi ger oss ut på praktiken.

På tal om praktiken så börjar jag bli något nervös över hur lilla jag och Emelie kommer klara oss. Vi har en sjukt stor uppgift framför oss och båda vill att det ska bli bra. Har fått en del pikar från folk om att vi "aldrig kommer hinna"....vilket gör mig ännu mer bekymrad, men det är väl bara att skaka av sig det antar jag.

Förra helgen var familjen iväg till Värmland som den årliga tradition vi har. Skoteråkning, pulka efter, slalom, mario kart, sällskapsspel och massa skratt värmer i hjärtat ❤ Kusinerna fyllde 30 också när vi var där så det var kul att fira dom!

Likes

Comments

Sitter och kollar på grammisgalan på SVT medan jag surfar inne på Zalando redo att beställa klockan 00-00 när lönen och CSN rullar in på kontot, haha! Lite tokigt kanske men har hittat så bra grejer så kan inte hålla mig. Bland annat ett par Levi's jeansshorts som det just nu bara finns 2 exemplar av kvar, så jag hoppas det finns kvar om 1, 5 timme!

Blev ju av med förkylningen jag hade förra veckan, men nu har den kommit tillbaka igen. Snorig, hostig och febrig, Förstår inte att jag har så dåligt immunförsvar :( Hoppas det känns bättre imorgon, för då ska jag få se självaste Magnus Betnér på Storsjöteatern! Blir nice!

I helgen var det ju dop för Lykke i Marieby kyrka. Fint och mysigt var det! Försökte lägga upp bilder men det tekniken verkar inte vilja vara med mig just nu ! 


Likes

Comments