​hej, alla underbara läsare.

Dagens inlägg blir träningsrelaterat och jag tänkte berätta lite om min träningsoutfit som jag ändvänner just nu. 

Toppen kommer från: H&M 

Byxorna kommer från: Nike 

tröjan kommer från: H&M 

Skorna kommer från: Nike 

Body misten kommer från: PINK/Victoria´s Secret

Jag brukar träna minst tre gånger i veckan på ett gym som ligger väldigt nära mig. Jag träna för att min kropp ska må bra och för att jag tycker att det är roligt för att jag märker att jag blir gladare av att röra på mig. Om du känner dig nere eller deppig prova då att röra på dig då släpps det ut endorfiner i kroppen som gör att man blir gladare. Jag märker stor skillnad på när jag rör på mig i skolan då jag har mycket lättare att koncentrera mig och blir piggare helt enkelt. 

puss och kram /Andrea. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej, alla underbara läsare hoppas ni mår bra!

idag har skolan varit bra men jag har super mycket läxor och har därför inte kunnat blogga så mycket med jag ska verkligen försöka uppdatera mera. Jag skulle bli super super blad om ni gav mig förslag på vad jag ska blogga in lite feedback skadar ju inte?. Iallafall jag tänkte göra typ ett inlägg med pluggtips som iallafall jag brukar ta åt mig, om ni skulle vilja det?

puss & kram skumbanan. vi hörs! /Andrea :)

Likes

Comments

​hej, alla underbara läsare ledsen för sämst uppdatering men det är nog pågrund av att skolan har börjat och så men oxå att jag inte har känt motivation till att blogga men n här jag back on track igen. Idag så spenderar jag kvällen med att äta sushi och titta på idol vad gör ni ikväll? Imorrn är det Torsdag och skola… men jag ska iallafall se till så att det blir en bra dag imorn vi hörs Kram! 

Likes

Comments

​hej alla underbara läsare, bilden är från  gårdagens middag. Det blev hemmagjord pizza som verkligen är en av mina favvo rätter!. Jag funderar på att göra bloggen lite finare med en heder (stav) osv. har ni några förslag så får ni jätte gärna!!!! berätta det för mig: 

Likes

Comments

hej, alla underbara läsare, lededen för att jag inte uppdaterade igår men det var för att jag hade inga bilder eller så, men nu har jag några. Men iallafall idag så ska jag visa er vad jag har i min skolväska och vad jag tycker är viktigt. detta är inte allt jag har i skolväskan, för att några saker ligger kvar i mitt skåp i skolan bara så att ni vet. 

*Men vi kan börja med mitt pennskrina som är super viktigt för mig för utan det har jag inge pennor i skolan.

*Sen så har jag ett baby lips som jag tycker lyktor jätte gott och har en fin färg det hetter: sweet apple. 

*Jag har även ett puder om jag skulle bli glansig. 

*Jag har min plånbok men lite pengar i. 

*Sen så har jag en jätte liten korthållare typ med mitt bankkort och busskort så att dom är lätta att komma åt. 

*Sen så har jag min kalender som är typ det viktigaste för mig att ha i skolväska för att utan det skulle jag inte ha någon koll alls. 

*Jag har mina nycklar och mitt lås till mitt skåp.

*Efter som att jag har typ lite fobi för att bli sjuk så har jag alltid med mig huvudvärkstabletter var jag är går för att jag tycker att det ät jätte läskigt att få önt i huvudet. 

ps.. har ni något tips på bra redigerings program som helst är grattis för att redigera bilder i??

ha en underbar dag /Andrea 

Likes

Comments

​hej, alla underbara läsare idag så började skolan för mig och faktum är att jag faktiskt började i en helt ny skola dessutom. Som tur är så känner jag några personer i min klass som jag kunde vara med men jag lärde att känna massor av människor och det var jätte kul!. Jag var otroligt nervös för att jag skulle få en panikattack eller så men det gick faktiskt bra. jag fokuserade bara på alla annat förutom nervositeten och det hjälpte faktiskt! det är faktiskt ett bra tips att försöka fokusera på sin omgivning istället för paniken!  

här är iallafall min mellis som bestog av te och ett äpple som jag skivade upp. inte världens finaste bild men aja… 

när börjar du i skolan är du taggad? :) 

Likes

Comments

godmorgon, alla underbar läsare!

igår så var jag på Gröna Lund och det var jätte roligt men asså…jag kan verkligen inte fatta att jag klarade det med min panikångest. Jag är så himla stolt över mig själv. Det var sjukt mycket folk även om det inte var säsong eller vad man ska säga. när vi kom ditt strax efter att dom hade öppnat var det redan säker minst 300 personer i kö typ…

När vi skulle köpa entre och biljetter så fick jag lite panik men jag tog mig samman och klarade det!!!

när vi väll hade kommit in på själva Grönan så kända jag en stor lättnad.

här kommer iallafall lite bilder som jag tog med min mobil. Sorry för jätte dålig kvalide med det kändes lite onödigt att ta med mig värsta kameran om ni fattar.

Vill bara säga till er med panikångest att man klarar det bara o man vill och kämpar.

Jag vet att det känns helt omöjligt men om jag klarar det kan du oxå klara det!!!

Likes

Comments

​hej, alla underbara läsare eller ska jag kanske säga godmorgon? Jag vill bara säga att jag har lite inte om bilder för tillfället, men jag kommer att fota mera osv när jag kan. Jag har tänkt mig att jag ska göra minst ett blogginlägg om dan vad tycker ni om det, vill ni ha mer eller mindre?
Vad vill ni att jag ska ta upp eller skriva om? 

ni får jätte gärna ge förslag så att jag vet! :) 

btw alla bilder i min blogg är fotade av mig och jag använder en panasonic lumix systemkamera när jag fotograferar. 

Likes

Comments

hej. alla underbara läsare

Mitt namn är Andrea även kallad Andi och jag har äntligen skaffat mig en blogg. Anledningen till det är för att jag tycker väldigt mycket om att skriva och fotografera så varför inte dela med mig av mitt liv till människor med fina och inspirerande bilder?

Har även hört att skriva ned vad man gör och känner ska var bra för en som en slaggs terapi.

Okej ska vi ta allting från början?

Mitt liv har varit som en bergodalbana och allt detta pågrund av en rad olika händelser i mitt liv som har påverkat mig och som sedan lätt till att jag har fått panikångest och ångest som är idag spökar för mig.

jag vill förändra mitt liv med en hälsosam livstil och positiv energi, som jag kommer att kunna sprida genom min blogg. Tillsammans kan vi få varandra att må bättre med fina ord osv.

Mitt mål med denna blogg är inte att den sa få ånga läsare osv. utan jag vill att det ska vara en plats för mig där jag kan uttrycka mina känslor / mitt liv med människor som kanske känner igen sig.

Jag hoppas att du ser framemot framtida inlägg.


Vill bara tillägga en sak:

snälla du där som sitter bakom en skärm och läser detta innan du (KANSKA)!!!! säger/skriver något taskigt till någon annan, och jämför med dig själv. Hur skulle du känna om någon skrev eller sa något taskigt i ditt ansikte.

Du anar inte hur den människan kan ta en sådan sak hårt, den kanske redan mår jätte dåligt men kanske säljer det med ett leende

somsagt döm inte huset efter håren det gäller samma sak med människor.

Likes

Comments