Trevlig helg alla fina människor.
Just nu sitter jag på soffan i mjukiskläder med Erik och försöker fortfarande vakna. Jag tror nästan jag behöver en till kopp kaffe.
Vi har iallafall börjat tvätta och jag har varit ute med hunden. Men jag sitter och försöker söka lite på skor till bröllopet. Jag är ju väldigt inne på några skor med spets på eftersom det är "temat". Men jag hittade dessa skor nedan och tänkte att det kanske inte ska vara spets? Usch, det finns för många valmöjligheter.

Så snart tvätten är klar så ska vi åka iväg till Erikslund för att besöka Ikea, ska inhandla lite pyssel till bröllopet som jag ska börja fixa med.

xoxo, A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var jag på Ävsjömässan tillsammans med mamma och Amanda. Det var himla roligt att få massor av inspiration till Bröllopet.
Bland annat så pratade jag med en tjej kring våra tankar om tårta samt även så hittade vi den färg vi önskar till slips och näsduk till Erik. Sen fick vi massor av goodiebags med rabatter och dylikt. Jag köpte även 5 stycken bröllopstidningar för ett mycket bra pris. Det var även en modevisning på mässan, men det var så mycket folk så vi såg i princip ingenting. Jag såg huvudena på modellerna.

Det som står på agendan att ordna framöver är att beställa inbjudningskorten, boka make-up artist och se till att Erik hittar sin kostym.

Här kommer två bilder som jag tog på mässan för inspiration:

xoxo, A

Likes

Comments

God morgon!

I lördags var det nog en av de roligaste dagar jag någonsin varit med om. Jag och en av mina tärnor Agnes åkte först till First Hotel här i Enköping och käkade hotellfrukost. Definitivt något man måste göra oftare när det finns något att fira. Goda mackor, kaffe, juice, croissants och frukt. Om det inte hade varit för bilfärden därpå så hade vi nog också druckit mimosas! Därefter hämtade vi upp min mamma och åkte mot Västerås.

Väl i V-rås så var vi på två stycken butiker som sålde brudklänningar! Så himla roligt, men det var ett himla träningspass med alla dessa klänningar. Det slutade iallafall med att jag hittade min klänning! Åh, så glad jag är!
Självklart så kommer jag inte dela någon bild på klänningen, men jag kan visa någon av de andra jag provade!


Jag ritade lite på den då jag var osminkad och väldigt röd på grund av värmen. Men så här såg en av klänningarna ut, inte alls vad jag till slut valde :)

xoxo, A

Likes

Comments

Igår när jag var ute med Teemo innan läggdags så fick jag så fruktansvärt ont i magen. Jag kände att jag knappast kunde fortsätta gå.
Efter en orolig natt med knappt någon sömn så valde jag att stanna hemma. Nu har jag äntligen fått i mig två mackor och helt plötsligt känner jag att smärtan har vandrat. Nu är jag nästan säker på att det är mensvärk. Men med den otrevliga tidigare smärtan samt sömnlösheten så känner jag att jag valde rätt som stannade hemma.

Nu ska jag plocka lite smått medan jag orkar. Prio nummer ett är att starta diskmaskinen.
xoxo, A


Likes

Comments

Trevlig Söndag, alla människor.

Trots att klockan redan är över 13, så har jag endast hunnit gå ut med hunden samt köra ett träningspass. Jag använder "7 minute workout" appen och jag burkar köra 3 varv. Nu är det strax dags för mig att gå in i duschen, jag är i akut behov av att tvätta håret.

Senaste dagarna har jag varit komplett besatt av ett nytt spel, nämligen Stardew Valley. Så fantastiskt fint och mysigt. Jag har spelat varje dag sedan jag köpte det i onsdags. Det är nästan allt jag har gjort senaste dagarna, förutom en tripp ner till centrum igår med mamma. Det blir lite shopping på Lindex och så har vi bokat tid till konsultation hos floristen.

Nej, nu måste jag duscha och småplocka lite innan en kompis kommer hit med hennes hund.

xoxo, A


Likes

Comments

Egentligen vet jag inte om jag skulle påstå att denna tisdag är särskilt trevlig, det kanske passar bättre med tråkig? Jag har iallafall varit på jobbet som vilken dag som helst. Lite extra huvudvärk har drabbat mig. Men tisdagar är inte min favvodag. Vi sitter i möte under hela förmiddagen, från 8.30 till 12.00. Idag höll vi på till 11.40 utan en enda rast. Så efter lunch var jag helt slut.

I dagsläget sitter jag och försöker lägga upp någon typ av tidsplanering inför mina närmaste projekt inför bröllopet. I helgen ska jag åka och inhandla massor av material inför pyssel. Vi har några mindre pyssel-projekt som ska bli dekorationer. Ni får en full uppdatering när själva pysslandet drar igång!

En trött tjej som snarast ska sova!

xoxo, A

Likes

Comments

Hejsvejs.
Idag är det söndag och en riktig latdag. Erik är smått bakfull och håller på att organisera kontoret (på min begäran). Jag å andra sidan ligger på sängen med datorn och försöker skapa ett kollage av bilder. Min tanke är att kunna ha ett kollage med på de blommor som jag önskar att ha på bröllopet. Bland annat min bukett, att ha på bordet och till tärnorna.

Jag pratade med min mamma igår och jag har verkligen funderat på det här med bröllopet. Jag har ju aldrig varit på ett bröllop i hela mitt liv. Det gör det verkligen svårare att planera. Jag ska på ett bröllop i juni, men det hjälper ju inte mig då mitt egna är i augusti. Jag får nog helt enkelt googla vidare på det här med blommor...

En av mina inspirationsbilder till buketten!

Sen har jag även funderat på det här med presenter. Vi kommer att önska oss bidrag till smekmånaden istället för saker och ting. Förr i tiden symboliserade ju bröllopspresenterna att man ska flytta ihop och bygga ett liv tillsammans. Det var därför man fick tallrikar, glas, bestick och vaser osv. Men nu har jag och Erik varit sambos i över 4 år, vi har allt vi behöver. Men till problemet: Hur gör man ett roligt presentbord på festen utan presenter? Hittills har jag kommit på iden med ett bord där vi kommer lägga en öppen och dekorerad resväska. Då kan gäster helt enkelt lägga i sina bidrag där, jag kan tänka mig att det blir några kuvert istället för paket. Vad tycker ni?

Sällskap har jag iallafall.


​xoxo, A

Likes

Comments

Så den första dagen som jag tänkte att jag skulle njuta av min ledighet med att göra massor av roliga aktiviteter och träffa massor av vänner, så blir jag såklart sjuk.

Idag är andra dagen som jag ligger nerbäddad på soffan. Jag kurerar med te och citronvatten, samt massor av tv-serier. Mitt mål under lovet är att läsa ut denna bok, men den är lite seg. Eftersom det inte är en bok med en story så har jag svårt att bli fast samt den är svår att plocka upp. Inte alls som att läsa skönlitteratur. Då blir jag oftast helt fast och kan inte lägga ifrån mig boken. Men jag vill absolut inte klaga på innehållet i boken, den är mycket vettig att läsa för alla. Den får mig verkligen att se till varför människor beter sig som dem gör och hur man ska skapa bättre kommunikation.

Nej, nu ska jag ta mig in i duschen och sedan försöka ta mig till affären. Kylskåpet börjar se tomt ut.

xoxo, A​

Likes

Comments

Igår kväll var vi på julbord på Haga slott utanför Enköping. Detta var andra året vi var där.
Vi åt antagligen lite för mycket mat, men vår servitris sa att om man gjorde allt rätt ska man lyckats ta 7 st tallrikar. Jag vet inte om jag lyckades med det, men mätt blev jag!

Jag vill också bli bättre på att dokumentera lite kring våra bröllopsplaner framöver. Det är ca 9 månader kvar till bröllopet och jag har ordnat det mest viktiga. Exempelvis lokal och en vigselförrättare. Men nu är det alla estetiska prylar och dekorationer som ska ordnas. Så jag kommer försöka dokumentera mer kring det. Både för andras skull, men även för min egen så att jag kan titta tillbaka på min egen hysteri.

Någon bild från gårdagen:

På sista bilden ser ni min familj (minus pappa som var fotograf).

xoxo, A

Likes

Comments

... Kvar till jul och även två hela veckors ledighet!
Jag har tagit en ganska lång ledighet över jul och nyår eftersom jag har så mycket semesterdagar kvar. Så det ska bli extra skönt.

Dock tror jag att den kommande veckan på jobbet inte kommer bli särskilt rolig. Jag och Jacquline är ensamma, varav hon är ledig på fredagen. Men jag gillar vår chef som samlade oss i fredags och sa till oss att hon inte vill att vi ska jobba ihjäl oss för hon vet hur mycket vi kan göra ibland. Det visar så mycket hur hon bryr sig. Sånt gör mig glad.

En härligt luciafin bild på kommunhuset i Bålsta, där jag spenderar varje dag!

xoxo, A

Likes

Comments