1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Hej skønne læsere!

Idag er det kun mig (Emma), som skriver ;)

Som i kan se på billede, har jeg idag fundet 6 super flotte og lækre sweaters til den kolde tid vi går i møde. En bonus er at de alle er under 500 kroner!! Jeg er selv stor forbruger af sweaters og jeg tror at mit næste køb enten bliver nr 1 eller 2. Jeg har allerede prøvet nr 1, som i kan se på billedet, og jeg er så ked af det over at jeg ikke købte den, meeeen det kan jeg stadig nå. Nr 2 har jeg faktisk også prøvet Zara på strøget, men der havde de den kun i en str L og den blev lidt for stor. Så jeg håber at finde den i min størrelse på et andet tidspunkt. 

Hvordan ville du style en: Basic sweater?

Med en basic sweater ville jeg tage en hvid tee inden under, så man kunne se kanten på tshirten. Så fordi at den var basic, ville jeg tage nogle farvede bukser på, som f.eks. nogle khaki farvet bukser eller et par lyseblå jeans. Hvis det skulle være fint havde jeg taget nogle sarte lyserøde habbit bukser på og nogle pæne øreringe. Som sko kunne både sneakers og støvler passe ind og overtøj havde jeg valgt en farvet jakke, men stadig i det basic toner.


Hvordan ville du style en: Farvet sweater?

Der ville jeg holde det simpel og tage min farvede sweater på og et par sorte jeans eller sorte habbit. Jeg ville skrue op for smykkerne og tage et par fede sneaks på. Som jakke ville jeg også kører den basic og tage enten en mørkegrå eller sort jakke på.


Håber i kunne bruge det til noget!

- Kyys Emma


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

/ SKO // SWEATER // BÆLTE // JEANS // RING // JAKKE // TASKE /

Hey girls


Jeg (i dag er det Natalie) har sammensat et sikkert farverigt outfit, hvis man ikke er vant til at gå i farverigt tøj. Jeg er ikke selv vant til at gå med farverigt tøj, og holder mest min tøjstil i de kedelige farver, men det her outfit kunne jeg sagtens selv gå med. Man holder sig stadig inden for sin safe-zone med de simple items.

Outfittet er kombineret med et par basic jeans, en super sød rød sweater, en vandtæt jakke som passer med farverne og sommersæsonens populære sneakers. Tasken er en simpel en af slagsene, fyldt med massere af plads. Bæltet giver outfittet et lille pift med de små sølv detaljer. Ringen er en detalje, som lige giver outfittet det ekstra.

- Kys Natalie


Likes

Comments

Hej med jer

Siden vi lige er startet, tænkte vi at det ville være oplagt at fortælle jer lidt om os selv.


Vi hedder Natalie og Emma og er begge 13 år. Vi går i 7. klasse på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium, også kaldet NGG. Vi interessere os begge meget for mode og tænkte det kunne være super sjovt at starte en blog sammen.


BESKRIV DIN STIL MED 3 ORD

EMMA: Minimalistisk, mainstream og en smule feminin

NATALIE: Street, simpel og mainstream

HVILKE BLOGGERE SER I OP TIL?

EMMA: Copenhagenshoppper, SandraWiller og Mariakragmann

NATALIE: Bibinilsson, Copenhagenshopper og Nataliecbj

HVOR FÅR I INSPIRATION FRA?

EMMA: Jeg får meget af min inspiration fra Instargram og mennesker jeg ser eller møder.

NATALIE: En masse fra Instagram, Pinterest og folk med sin helt egen stil, er de ting jeg føler mig mest inspireret af.

JERES "ALL THE TIME" OUTFIT?

EMMA: Det outfit der altid redder mig ud af tøjkrise, er helt klart jeans, hvid basic tee og en strik udover og så en masse smykker.

NATALIE: Et par blå eller sorte jeans, med en hvid v-neck tshirt og en sweater til sammen med et par cool sneaks.

LIVRET?

EMMA: Jeg er stor fan af alt mad, så jeg har ikke en decideret livret. Men hvis jeg skulle vælge mine ynglingsretter , så ELSKER jeg sushi og hjemmelavet pizza.

NATALIE: Det er en svær beslutning, for jeg elsker også næsten alt mad, men hvis jeg skulle vælge ville det være sushi eller burger.

YNGLINGSFAG I SKOLEN

EMMA: Mit ynglings fag i skolen er Idræt. Jeg hader at sidde stille og kan godt lide at spille bold og rører mig i stedet. Men jeg hader idræt, når vi skal løbe!

NATALIE: Mit ynglings fag er dansk, biologi eller idræt, undtagen når det er hårdt.

HVAD LAVER I I JERES FRITID?

EMMA: Jeg går ikke til noget i min fritid. Jeg har valgt dans på min skole i valgfag, men det er kun en gang om ugen og der træner vi i 2x45 minutter. Min fritid går mest på at være sammen med mine veninder og venner og på at være hjemme, lave lektier osv.

NATALIE: Jeg går til gymnastik og bruger næsten 10 timer om ugen på min sport. Jeg har biotek som valgfag i skolen, ellers laver jeg tit ting med min familie i weekenderne og er sammen med mine venner.

HVAD VIL I BLIVE NÅR I BLIVER STORE?

EMMA: Lige nu kunne jeg rigtig godt tænke mig at være noget inde for mode. Med mode, mener jeg at arbejde i en tøjbutik eller have min egen tøjbutik, ellers kunne jeg godt tænke mig at blive journalist.

NATALIE: Jeg kunne godt tænke mig at være læge/tandlæge, designer eller iværksætter. Jeg kunne også tænke mig at være modejournalist. Mit fremtidige arbejde skal helst være inde for mode området.

INSTAGRAM: @emma_msn

INSTAGRAM: @nataliekledal

-kyss


Likes

Comments