Header

RECEPT

Du behöver:

Vattenmelon

Glassformar

En sked

Vatten eller sprite

1. Börja med att skär en bit vattenmelon som du sedan tar vattenmelonen ifrån!

2. Sedan tar du vattenmelonen med skeden och pressar ner i formen så mycket du kan!

3. Häll bara en skvett med sprite eller vatten i formarna!! det gör att de stelnar bättre! om du tar sprite blir de lite sötare!

Sedan ställer du in de i frysen i cirka 1-2 timmar. Ibland kan du gärna trycka in själv pinnen i formen för de lyfts upp lite.

4. Nu är din supergoda vattenmelonglass klar och detta är sjukt bra tips ifall du inte vill äta melonen som man brukar göra!!

Likes

Comments

RECEPT

du behöver :

ca 5 msk vanlij glass

1 tsk kakao eller oboy pulver

1 tsk vanillin socker

Krossad is

Valfri topping (jag valde honung)

1 msk mjölk1. Börja med att häll upp den krossade isen i det du vill blanda i!

2. Här bytte jag det jag skulle blanda i för att glaset var för litet! Men lägg i 2-3 msk glass!

3. Lägg sedan i vanillinsockret och kakao!

4. Vispa eller rör ihop allt! Du får göra de snabbt så glassen inte hinner smälta så mycket! (förlåt för fokuset

5. Nu häller du i mjölken snabbt annars kan de bli väldigt blaskigt!!

6. Nu hällde jag upp det i mitt serveringsglas och topp med lite extra glass!!

7. Till sist men inte minst så toppade jag med honung satt ner sugrör till shaken och en sked till glassen!

Klart nu har du din honeychocolate milkshake klart och dags att servera!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej jag tänkte dela med mig av 2 hudvårdsprodukter som är perfekt till dig med synliga porer och oljig hud!


Dessa två produkter är från Neutrogena och är en daglig scrub och en daglig wash (tvätt). Dessa köpte jag på ullared.

Man kan köpte dessa lite över allt. Man brukar säga att man inte ska köpa sånt på ica men detta kan man köpa på ica. Jag har sen tidigare haft krämer från apoteket och tycker det funkar lika bra. Men vi kan gå in mer på skrubben.

Detta är en scrub med doft av "tangerine and lime" som luktar jätte fräscht. Detta är en daglig skrubb som rengör specifikt porerna som börar bli svart och även den gamla huden som gör att man kan se fläckig ut!

Denna tar jag varje kväll och man känner verkligen att den rengör från djupet! Denna tar jag innan tvätten!!

Denna serie är även kallad " pore & shine" och de stämmer så bra. Shine gör inte att du ser oljig och glansig ut. De gör att huden inte ser lika död ut!

Då går vi över to the wash. Denna wash luktar samma som skrubben eftersom det är samma serie. Denna är i gel konsistens och blir skummig när den kommer kontakt med vatten. Man sköljer bort den med vatten och när huden är torr så känner du verkligen skillnad! Då är huden super len och huden blir genast som ny och fräsch!

Hoppas ni gillade inlägget och i såfall tryck på gilla!! så vet jag vad ni vill se mer av! Ha en fortsatt bra dag hejdååå <3

Likes

Comments

För några år sedan så fick jag ett brev i skolan. Det var en förfrågan om man ville vara med i en film. Jag var intresserad så jag skicka in ett brev där det stod lite om mig själv. Två veckor senare fick jag tillbaka ett brev i brevlådan där det stod att jag var intagen. Ungefär två veckor där efter var det dags att spela in, jag fick ta ledigt från skolan i en vecka för detta. Vet ni vem som stod där i trappuppgången när jag skulle gå upp till klassrummet där det skulle spelas in.?! Jo Michael Nyqvist
Igår kväll så fick jag reda på att Michael har dött i lungcancer, han dog när han var 56 år och så ska det inte vara! Michael var en otroligt glad person men man märkte att han var stressad. Han spelade en känd skådespelare som fick stroke, han ville glömma bort sin dotter han hade lämnat när hon var runt 3 år. Denna dottern som hette Malin i filmen är i sitt riktig namn Vera Vitali. Malin lärde upp sin så kallade pappa hur man gör efter hans "stroke" . Men då kanske ni undrar vad jag gjorde jo du? Malin var en lärare och jag och några andra var hennes elever. Vad hände sen jo de du de får du se i filmen. Man kan inte den på dreamfilm om just du vill se den. (Fick nyss reda på att den går på tv under eftermiddagen den 29/6) Det jag ville säga med detta inlägget är var att, Vila i frid Michael Nyqvist!

Likes

Comments

Snacka om verk i fötterna. Igår var jag på Ullared med Linnea, kommer ett annat inlägg me de jag köpte! Idag vakna jag klockan 05.00 av att fåglarna skrek utanför fönstret och de var någon som typ sladda eller något utanför så då flög jag upp ur sängen. Så då blev de ingen med sova imorse då. Sedan skulle jag och en kompis till Liseberg. (Mamma och lillasyrran) Vi åt frukost och de gamla vanliga. Vi åkte runt 09.30 sedan var vi på Liseberg och typ åkte karuseller haha. Vi åt mat och de vanliga. De är typ de denna dagen gått ut på. Snacka om att jag e trött! Just nu är jag påväg hem och när jag kommer hem ska jag SOVA! + igår gick jag upp 05.00 också för vi skulle åka 06.00)
Detta var min konstiga och roliga dag! Hoppas ni uppskatta inlägget så hörs vi imorgon då de kommer Ullared (haul) Ha en bra kväll så hörs vi imorgon hejdåå❤️(denna kommer upp på morgonen den 28

Likes

Comments

Vet ni hur konstigt det känns att inte blogga. Jag tycker de är sjukt jobbigt att jag glömmer att blogga för att jag har så mycket att göra!! Men denna veckan ska jag åka till Liseberg och mycket mer så LOVAR denna veckan blir det inlägg❤️förlåt

Likes

Comments

Igår kväll var det skolavslutning och fick ta ett förväl från skolan och mina underbara klasskompisar. Känns jobbigt att lämna en skola när man har gått dit nästan varje dag och i flera flera år. Men det vvärsta var att JAG sjöng och spela gitarr på skolavslutningen!!! Jag sjöng "say you wont let go" gjord av james arthur med mina två klasskamtater. (om ni vill så kan jag spela in när jag spelar inte lite. Blev inte så många bilder på bara mig för tårarna bara kom så det blev känsligt!! Denna veckan kommer det super roliga inlägg så kika gärna in då och då. Hoppas ni får en underbar kväll så syns vi imorgon hejdå <<333 (bilden på mig så hadde sminkt runnit av men kommer bättre bilder i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Nu när jag går ut den skolan jag går på kommer in jag få ha min dator!!! Vad ska jag skriva på???
Men jag får lösa de på någon sätt )-:

Likes

Comments

Detta är en prefekt frukost för dig som vill ha något snabbt men ändå gott!!!
Den består av crunchy och hallonyoghurt och ett glas C vitaminer!
Tyvärr var de dåligt väder men det skadar ingen illa❤️Hoppas ni får en super bra dag❤️

Likes

Comments

Nya inlägg