I september flyttar jag till Sydney i 20 veckor för att läsa engelska. Bokade resan idag när jag kom hem från skolan och det känns faktiskt rätt konstigt om jag ska vara ärlig. Om lite drygt 6 månader kommer jag att befinna mig på andra sidan jordklotet. Har velat fram och tillbaka väldigt länge om jag ska boka eller inte, men fick ett sms och att man fick 500 kr rabatt/kursvecka om man boka innan torsdag så då kändes det som att det var lika bra att boka eftersom jag tror att jag i framtiden skulle ångra mig om jag inte åkte.

Likes

Comments

Slutade skolan redan 11:20 idag, vilket såklart var skönt. Gick till banken direkt och fixade lite med företagskontot till UF-företaget och sen mötte jag upp Julia för att gå och boka spraytan inför bal och student samt en testomgång för att se om vi blir nöjda. Dessutom har jag även bokat in fransförlängning inför samma ändamål. Känner att min student kommer bli så galet dyr, men man tar ju bara studenten en gång.

Var ju som jag nämnde igår och såg på Fifty shades darker och herregud vad bra den var! Och Mr Grey var så mycket snyggare i denna filmen. Är typ kär i honom nu. Om ni inte har sett den, GÖR DET!

Likes

Comments

Nu börja det närma sig studenttider (okej, några månader kvar) börjar det bli dags att köpa studentklänning eller i alla fall fundera på vad man vill ha för någon. Alla dessa kommer från bubbleroom och jag funderar på att klicka hem någon av dem i mitten.

Likes

Comments

Dagen är kommen. Idag ska jag, Julia, Filippa och Nanna se Fifty shades darker. Har väldigt höga förväntningar på denna film då jag tycker att första filmen är bra och eftersom jag tycker att böckerna blev bättre och bättre, förväntar jag mig att andra filmen är bättre än den första.

Likes

Comments

Tänkte att jag kunde visa er lite bättre bilder på min studentmössa, eftersom de andra var tagna lite snabbt på snap. Nu är det lite mindre än fyra månader kvar. Låt tiden gå fort, snälla!

Likes

Comments

Idag var båda mina lektioner inställda, eller rättare sagt var min första lektion inställd och andra lektionen var läraren så snäll och lät oss jobba hemma, vilket resulterar i att jag fick en ledig dag. Startade min dag med en B&J till frukost eftersom jag lyckats bli jätte förkyld och då är sånt tillåtet. Samtidigt som jag åt min glass tittade jag på Fifty shades of grey eftersom jag och tre kompisar ska se Fifty shades darker på söndag. När filmen var slut gick jag ner och gjorde mig en kopp te, tog en berocca, plockade ut diskmaskinen och gjorde i ordning lite kavring som jag kunde äta. Åt mina andra frukost samtidigt som jag såg på det nya avsnittet av Blindspot. Nu ska jag sätta mig och plugga lite historia samtidigt som jag har nattens match mellan New York Rangers - Nashville i bakgrunden.

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Något som har slagit igenom inom modevärlden den senaste tiden är dessa skor från Gucci. I början avskydde jag dem, men ju mer jag har sett dem desto mer börjar jag gilla dem, till viss del. Skulle nog aldrig införskaffa mig ett par själv, men har sett en hel del snygga outfits på andra och då tycker jag att de är as balla. Så med andra ord tycker jag om dem på rätt personen som kan styla dem rätt.

Likes

Comments

Alla bilder hittar ni på weheartit

En sak ni kanske inte vet om mig är att jag är beroende av solglasögon. Skulle gärna vilja utöka min kollektion med ett par från Céline. Har gått och kärat ner mig i dessa under de senaste 6 månaderna.

Likes

Comments

"Fan jag tappa texten. Det spelar ingen roll."

Gråzon är min mest spelade låt i lurarna just nu. Kan inte komma över hur bra den är och den blev nästan ännu bättre live. Älskar att de bjuder på sig själva också och inte tar om inspelningen även fast det blir lite fel. Exempel 66 fastna jag också för. Hov1 levererar som vanligt låtar som faller mig i smaken.

Likes

Comments

Alla produkter kommer från nelly

Blev lite spontanshopping såhär på kvällskvisten. Behövde både nya toppar att användas till vardags samt lite toppar att använda till fest. Körde verkligen en chansning och klickade hem de ja tyckte var snygga, utan att riktigt tänka igenom det.. Hoppas verkligen att de sitter bra när jag får hem dem. Har verkligen fastnat för velvet-trenden, men har inte införskaffat mig något sådant plagg så nu kände jag att det var dags. Förutom dessa toppar klickade jag hem ett trepack med sametstoffsar (som jag har varit på jakt efter ett tag), ett par solglasögon och en läppenna.

Likes

Comments