Förlåt för dåligt uppdatering. Jag se haft problem med värdfamiljen ett tag nu men jag har äntligen fått flyttat så kg ska försöka börja blogga och hitta motivation igen.

Likes

Comments

Gym met idag igen som alla andra dagar 💪


Likes

Comments
Likes

Comments

I fredags var det Morgs sista dag på sitt jobb, hon har jobbat för ett företag för kvinnor och barn som behöver hjälp att komma ifrån våld osv. Så då var det middag på ett hotell för henne med alla hennes kompisar, jag, Cal, Alex och hennes pojkvän Ed spenderade kvällen med att spela biljard, insåg att det var en gömd egenskap jag bär på. Lördagen var inget speciellt, bara en mysa i sängen dag, men vi tog oss ut i regnet för en 'lunch date'.
Söndagen var en av dom bästa hittills. Tredje dagen för mig i Australien så åkte alla utbytesstudenter till Manly och jag blev kär. I söndags tog jag och Cal färgan ut till Manly beach, vi var bara några sekunder från att missa den men vi hann med! Vi gick runt på stranden ett tag och bara njöt innan vi bestämde oss för att bada (in the middle of the winter?!) det var kanske 17 grader i vattnet så inte så jätte varmt haha. Han tyckte iaf att det var väldigt underhållande att se mig vara livrädd för alla farliga djur som finns här nere. Kan ju säga att alla tycker att det är väldigt kul att överdriva om alla djur så att jag är mer rädd än vad jag egentligen behöver vara.

Bilderna är från i söndags xx
Likes

Comments


Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har haft en underbar vecka, jag har fått spenderat en hel vecka med C. Alla mina måsten och tankar bara försvinner när jag är med han, jag så lycklig. Men samtidigt så är jag så otroligt homesick, han är den enda som kan få mig på andra tankar, och jag älskar att vara där han bor, staden påminner mig om hemma och hans familj är så underbar.

Jag har också vart sjuk, jag får rejäla kramper i bröstet, och det beror på stress och ångest, vissa dagar kan det vara så att jag inte ens kan stå upp. Att sakna så många människor och bo i en så stressig stad kan vi konstatera att det inte är något för mig, that's how I'm feeling right now.

xx

Likes

Comments

Det är inte lätt att var en utbytesstudent. Du har människor som stöttar dig och gör dig stark, men många är avundsjuka. Du upptäcker vilka dina äkta vänner är och vilka som finns för dig även fast du inte är nära dem.
Det är många dagar när du inte tror på dig själv, när du bara önskar att du kunde få komma komma hem till säkerheten, Och du ställer dig frågor som "how could I get myself in to this insanity?" Kanske ville du bara bevisa att du var stark nog att gör något liknande. För dig själv och för alla andra, alla som don't believe in you. Dem som älskar dig säger att du inte behöver bevisa något för dem, att dom vet att du är stark. Du inser att du inte behöver bevisa något för någon annan än dig själv. Du gör detta för dig själv.

Det där ögonblicket på flygplatsen i ditt hemland när du övervägde att ta dina väskor och sätta dig i bilen för att åka hem igen, allt du önskade och önskar var att få komma tillbaka till säkerheten med alla små saker i din vardag som du aldrig trodde du skulle sakna, du inser hur viktiga dem sakerna är för dig.

Det är dagar när du bara vill åka hem för att allt är så annorlunda, och mardrömmar håller dig vaken om nätterna.
Andra ställer frågor som "how can you put yourself threw this, why don't you just drop everything and fly home?"

Varför?
För att du vet att du kommer ångra det. Det är en once in a lifetime oppertunity, och du skulle gå runt med tankar om vad du missat hela ditt liv. Allt kanske inte är vad du drömt om men i slutet kommer det vara bättre än vad du någonsin kunde föreställa dig.

Tusentals mil från ditt riktiga hem kommer du ha ett annat hem, en plats där du alltid kommer vara välkommen. Där en del av dig alltid kommer finnas kvar. Människor som var främlingar från början som bestämde sig för att ta dig in till sin familj som sin dotter, och helt plötsligt har du två pappor och två mammor, men i mitt fall, tre mammor som älskar dig. Du har kanske också en ny syster som mig. Som du delar allt med, som blir din bästa vän och alltid finns där för dig.

Ta vara på allt, det går snabbt. Idag var det 8 veckor, 56 dagar sedan jag sist såg min familj, det känns helt overkligt. Men som alla har sagt så går det fort, om 35 veckor, 250 dagar så får jag se min familj igen.

Likes

Comments