Jag känner lite som Cardi här på bilderna, gäspar stort åt alla idiotiska skämmiga kommentarer och artiklar som skrivs om Jerringpriset Peder Fredricson vann. Man blir nästan lite mörkrädd över allt som skrivs just nu, jag trodde faktiskt att ridsporten hade börjat ta sig ett steg upp för trappan och bli accepterad men här ser man ÄNDÅ att folk fortfarande har för mycket åsikter ang ridsportens värde... Snälla gott folk, det är bara att inse att ridsporten är större än vad ni vill tro och det är ett värdigt pris. Så nu kan ni sluta upp med era bäbisfasoner och sluta grina över att en från ridsporten vann.

Likes

Comments

Larmet ringde 7:30 som vanligt och det var bara att gå upp för att släppa ut hästarna, trots att vi haft det såhär i ett år så är det fortfarande segt att ta sig upp ur sängen, och numera är det även svårt att lämna katten som verkligen inte vill att man ska gå. Men det blir alltid enklare när man väl är i stallet och möts av pigga hästar!

Jag har en skolfri dag men dessvärre betyder det inte att jag är pluggfri, har en viktig rapport att skriva klart till gymnasiearbetet och sedan måste jag plugga på till religionen. Men allt detta är så mycket enklare att göra hemma än i skolan, här kan man dricka hur mycket te man vill och man behöver inte hoppa ur mjukisbyxorna!

Jag har en ridfri dag idag då Reine ska bli tränad av Bellas dressyrtränare Anette (även hon som fixade så vi har Reine nu), så då har jag tid att mocka hagen om vädret tillåter. Sedan på kvällen ska Loppan få sig en lång mysstund, Hon är så understimulerad just nu, tar varje tillfälle i hagen att få bocka och busa samt hittar på hyss när hon får chansen... Usch vad jag längtar till den dagen hon får börja ridas igen!

Likes

Comments

Några bilder jag fotade igår med nya objektivet, lite ovant med att komma närmre det man fotar  (har ju fotat med ett 50mm jättelänge, 85mm jag har nu är inte så otrolig skillnad egentligen. Men är man inte van så känns det konstigt😉). Tycker objektivet ger en väldigt fin bakgrund på det man fotar (ex. översta bilden på Ivans man samt nedersta bilden på Bella).

Bilderna är redigerade med mobilen.

Likes

Comments

Hemma från skolan och hemma från stan. Det var egentligen meningen att jag skulle komma hem med en ny säkerhetsväst (fick det i födelsedagspresent) men jag hittade som vanligt ingen som satt bra. Racesafe-västarna verkar jag få glömma eftersom de antingen är för stora/långa/små. Får åka till hööks och testa samma väst jag har nu fast en storlek större. Eller så får jag ta och be mitt överliv att bli lite smalare, något av de två alternativen. För min kropp verkar inte vilja anpassa sig till alla säkerhetsvästar där ute😉...

Men nu är tanken att jag ska bege mig ut till stallet för att fixa alla sysslor som finns kvar att göra, sedan blir det fortsatt bomträning med Rainbow. Huh jag har en sådan träningsvärk i låren från igår men det är bara att bita ihop och träna vidare! Så länge man känner en förbättring i det man gör så känns det positivt att fortsätta! Bella kanske ska fota mig och Reine, så får se hur det blir! ;) Då kanske jag äntligen har lite nya bilder att visa på bloggen..

Likes

Comments

Bella börjar bli mer och mer sugen på att starta en hästblogg, så av försöker såklart att övertala henne att detta är en väldigt bra idé😉 Så hjälp till att få henne att starta blogg här!

Likes

Comments

Wow, idag var det verkligen viljornas krig mellan mig och Rainbow! Jag hade fram travbommar framför ett räcke och det tyckte inte Reine var en rolig idé alls!.. Det gick så långt så att jag bad pappa att lägga ned räcket och efter det så spenderade jag 30 min på att få Reine att kunna skritta och trava lugnt över bommarna på marken.

Lägger in en liten film från dagen så får ni se själva hur han kan hålla på. Det var en väldigt härligt känsla att på slutet kunna trava över bommarna med långa tyglar och han bråkade inte! Nu ska vi bara fortsätta nöta vidare..

Likes

Comments

Före:

Efter:

Före:

Hoppas ni inte tröttnar på dessa inlägg, tycker själv detta är himla kul att kolla på😂

Likes

Comments

YouTube
Madeleine Andersson