Header

På bilden: Reine och jag under våran tävlingsdebut.

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag och Loppan äntligen hoppar för första gången sedan 2½ månad. Usch så det kliar i hela kroppen efter att få hoppa, inte blev det bättre av att kolla på livesändningarna från Göteborg horse show. Blir så otroligt inspirerad av att se hur ryttarna på den nivån rider och kan klara av snabba halvhalter utan några stora rörelser eller hårda tag i tyglarna. Vissa bara sätter sig ned och hästen lyssnar direkt! Precis det jag och Loppan tränar på här hemma. Bara det att min häst är full av energi och gärna hoppar upp i luften istället för att arbeta, aja nära är vi ibland iallafall.. Förhoppningsvis så är vi även på våran första pay and jump den 18 Mars, jag har anmält mig till 90cm & 1m. Men är vi inte igång helt så blir det kanske lägre höjder, detta bara för att vi ska kunna komma ut och hoppa mera.

Under denna tid som jag bara drömt om att senare års tävlingar och följt alla andras tävlingsresultat så har jag börjat fundera över årets tävlingsoutfit. Jag skulle vilja ha ett nytt schabrak som matchar kavajen på något sätt. Dessa är vad jag hittat för stunden, GG schabraket känns starkast just nu.

Likes

Comments

Igår var jag och Bella iväg till Lena Prästgårds ridhus igen fast denna gång med Reine, han hade fått IR-behandling innan på morgonen så det var bara lite joggning som stod på schemat. Jag tycker att det såg jättebra ut för Bella (@anderssondressage ) och Reine verkade väldigt avslappnad och fin. Bella var även hon nöjd!

Kameran följde självklart med eftersom detta ridhus är perfekt att fota i, och även fast jag satt i en varm stol på läktaren så blev bilderna väldigt användbara ändå! Fler ridbilder kommer komma upp på Bellas blogg senare!

Likes

Comments

Sitter nu i Lena Prästgårds ridhus och läser lite bloggar samt småfotar Bella och Reine. Om jag själv inte kan uppleva varmt väder, ligga och dra sig i sängen eller bara vara så kan jag åtminstone läsa om det! Men vet ni vad ni inte har? Varma rumpvärmare i stolarna! Thank you Lena Prästgård för att ni tänkte på oss som inte får rida!

Det var egentligen planerat att jag skulle få sova ut idag och bara dra mig. Sen kom jag på precis när jag vaknat av mig själv att 8:30 ska hästarna få IR-behandling. Det var bara att skynda sig upp, äta frukost och ta sig ut i kylan. Bra sovmorgon!

Men IR-behandlingen gick bra! Sofie som hon heter kände att Loppan hade en spänning genom vänstra ryggdelen och rumpan. Vilket jag haft på känn då vi haft problem med ridningen i höger varv. Vilketfall så fick Loppan ha massagetäcke på först i 15min för att få igenom allt och sedan blev det den vanliga behandlingen. Så nu ska det bli spännande att rida imorgon! Sedan på onsdag så blir det första hoppningen för Loppan sedan sista Matsträningen! Ska bli kul och spännande👌

Likes

Comments

Nu har jag hunnit använda dessa byxor tre gånger och jag kan ärligt säga att jag är helt kär! Jag var orolig först för att de inte skulle sitta bra i midjan, alla byxor är alltid för stora för mig där, men dessa satt jättebra!

De är i ett lite halare material, men efter all min ridning i mjukisbyxor så märkte jag inga problem med att glida runt. Utan de satt väldigt skönt även under ridpasset, hade de även hela dagen igår för att gå in dom lite och mot slutet var det som att ha ett par mjukisbyxor (dum jämförelse), satt perfekt och väldigt sköna!

Jag köpte mina från börjes-tingsryds webbshop där de säljs för 499kr! Kollade runt och såg att de annars ska kosta 1000kr, så väldigt bra pris! Men ni får vara beredda på att börjes tar rätt bra betalt för frakten, som tur var köpte pappa ett täcke därifrån samtidigt så jag slapp frakten, annars skulle byxorna slutat på 650kr eller något liknande.

Nu blev jag ju sugen på dessa⬇..

Likes

Comments

Vad händer?? Snön bara rasar ned här ute, igår hade man vårkänslor och nu julkänslor igen? Våren leker med mina känslor😂 Polly gillade iallafall snön, sprang runt och hade jättekul med all snö! Nackdelen är att det är kramsnö ute, så det kommer inte gå att rida ut i detta. Får hoppas på bra fotoväder imorgon!

Likes

Comments

Bella och jag tog oss en tripp in till stan för att hämta mina nya glasögon och för att shoppa lite. Det var inte mycket viktigt som köptes, förutom lite smått och gott från Rusta, som t.ex. denna korg till katterna... Precis vad dom behöver😉.. Katterna stordissade den dock i början men när vi kom hem efter en tur till ridhuset möts vi av detta, så det kanske blir ett godkänt köp ändå?

Likes

Comments

Står nu i ridhuset och väntar på att Bella ska skritta klart, bjuder därmed på tre favoriter jag tog från idag! Helt oredigerade och rakt ifrån kameran, så nu vill jag hem och redigera!😉😇

Likes

Comments

YouTube
Madeleine Andersson

Mest lästa