Lördag 16/7: Vi åkte ut med båten igen vilket jag inte gjort på ungefär 2 år! Alltid lika avslappnande, men den dagen var det extremt varmt! På kvällen samma dag drog jag iväg till gamla vänner och kände mig rätt trött och seg under nästan hela söndagen, som det kan gå💁😉...

Måndag 17/7: Hade världens energi och tog mig ut på en promenad blandat med lite jogging samt red Loppan på kvällen. Den energin försvann dock lika fort nästa dag..

tisdag 18/7: Hoppade av Loppan lite överskottsenergi, när galoppbommarna tillslut låg rätt tog vi 135cm utan problem!

Likes

Comments

Jag har på något sätt så dålig koll på vad jag ska göra denna och de kommande månaderna, även fast jag vet vad som redan är planerat. Låter inte det konstigt? Känner mig alltid så bokad och upptagen, men egentligen är jag inte det. Eftersom det mesta som gör att jag känner mig upptagen är just vårat stall och våra hästar, finns alltid något att göra. Ska iväg en snabbis till stan imorgon och köpa mig lite hårfärg samt en kalender. Förhoppningsvis så kan en kalender få mig att varva ned lite, jaja.

Loppan har som vanligt varit otroligt fin att rida, det jag har som mest fokus just nu är min sits och inverkan. Loppan har en förmåga att dra upp huvudet ibland mot hindren när hon vill bestämma själv, då är det viktigt av mig att ha låga händer så slutar hon för det mesta direkt. Men istället så drar jag upp händerna och försöker bromsa (utan att riktigt tänka på det), svårt att träna på ensam men det går långsamt framåt!

Likes

Comments

©Madeleine Andersson
🌸🌸🌸🌸
Instagram: m.anderssonsfoto
🌸🌸🌸🌸
Hemsida: anderssonsfoto.weebly.com

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen lite bilder när jag tränar här hemma! Däremot var det kanske inte den bästa träningen, och min sits var inte heller den helt hundra (som det syns på bilderna, jag blir för platt över hindren). Jag hade ett kryss på medellinjen och skulle hoppa den på lite olika sätt. Men det hela slutade med att jag fick träna på att vända upp bra mot hindret, det var tydligen dagens svårigheter. Men hon hoppade väldigt bra med ryggen, så det är alltid något!

(Foto: @anderssondressage , redigering har jag gjort via mobilen)

Likes

Comments

Rips Sir Ivanhoe

Fotografen till dessa bilder är jag, strängt förbjudet att ta och använda.

Likes

Comments

Fick dessa bilder från Tilda igår! Huur fina blev de inte?!😍 Ska bli spännande att se flera bilder från gårdagen då hon är så duktig!

Själv blev jag inte helt nöjd med mina bilder, jag tycker att "det lilla extra" saknas. Nu har jag bara hunnit redigera två bilder, så än har jag inte ens hunnit kolla på alla. Mina bilder kommer ut ikväll!

Likes

Comments

Kolla vad som hittades i hönshuset idag! Vi alla fick en rejäl chock eftersom vi gett upp hoppet om kycklingar här hemma, vi har försökt men hönsen har varit lite dumma.. Vi hade gäster och visade de hönsen, så det var faktiskt en av gästerna som såg lillen, mamma hade klampat in utan att se den alls!😂🙉 Vi hoppas det är en höna, skulle vara jobbigt om det blir en tupp då de är svåra att sälja..

Likes

Comments

🌸Bild jag fotat på en tävling för ett tag sedan🌸

Trots två dagars vila så levererade Loppan ett superpass! Väldigt mjuk i båda sidorna och tog travbommarna jag lagt fram utan problem. Hon har förut varit rätt slarvig och mest älgat över de, men nu efter mycket träning så bar hon äntligen börjat lyfta på benen😂 Nästa mål är att få henne böja igenom hela kroppen på böjt spår (med travbommar), just nu är det lite mycket för henne med att försöka gå i lägre form och lyfta på benen, men vi tränar på det! Utvecklingskurvan stiger uppåt i snabb fart!


Ikväll ska jag även iväg med ponnyn för att fota! Miljön där är otroligt fin så nu håller vi tummarna för fin solnedgång, sedan kommer bilderna att spamas för fullt här!😻

Likes

Comments

YouTube
Madeleine Andersson

Mest lästa