View tracker

​Detta är vad jag sysslar med när jag inte håller på med hästarna.. Redigerar hästbilder! Har hittat väldigt mycket bilder som är helt orörda och tråkiga, men som faktiskt blir väldigt okej när de fått en liten redigering!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hela kvällen har tillbringats till att skicka grymt många bilder i mejl. Det är det drygaste man kan göra, men bilderna kommer att användas till något väldigt spännande så det håller tålamodet uppe!
Jag tror jag suttit vid datorn i 2h och är inte klar ännu, haft en bild som verkligen vägrar ladda upp sig i ett mejl.. somsagt, bara att tänka på det positiva.. Tror den tidiga sömnen jag planerade för idag inte kommer bli av!

Så fort denna spännande sak är klar så lovar jag att ni kommer få reda på vad detta handlar om, kommer troligtvist att bomba överallt också, så stay tuned!

Likes

Comments

Skrattar varje gång när jag ser denna bild. Efter denna dag lärde vi oss att man ska undvika uteritt på ponnyn när det är:
1. Iskallt ute.
2. Han hade vilat.
3. Nyrakad, bara huvudet var orört.

Så denna bild är verkligen helt underbar! (Ponnyn klarade sig, blev uppfångad av en person innan Ivan skulle springa över vägen. Ibland ska man ha tur!)

Likes

Comments

Starflow, vad är det?

Vill ni följa folk lika enkelt som jag? Ni vet, slippa byta mellan massvis av olika appar bara för att hålla sig uppdaterad om vad andra gör? Känner ni er träffade så har jag ett superbra tips till er!

Jo appen STARFLOW.

Men vad är det kan ni undra. På denna app kan ni följa eran favoritperson/kändis/bloggare/instagramare/mig! Alla deras uppdateringar på sociala medier samlas till denna app, som t.ex. deras bilder på instagram och twitteruppdateringar! Hur smart och skönt är inte det?
Som jag nämnde så har även jag fått äran att få vara inlagd i deras app, ni hittar mig genom att söka på Madeleine Andersson så kommer jag upp, jag finns inom kategorin bloggare!

Jag länkar in en film från Therese Lindgren när hon berättar otroligt mycket bättre om Starflow än vad jag har gjort. Så efter ni sett denna film går ni raka vägen in på App store och laddar ned appen! Och ge mig gärna en stödfollow för jag är inte ens känd och får ändå äran att vara en i deras app😘 Appen finns just nu bara i App store, kommer till android senare!

Likes

Comments

2016-12-01

Efter en väldigt kort dag i skolan kommer jag nu ha tid att rida Loppan medan solen fortfarande lyser! Planen är att dressyra och busa lite över de små hindren i hagen. Får känna efter så hon inte har för mycket träningsvärk efter gårdagen dock, efter senaste Matsträningen på Jälla var hon så trött i rumpan två dagar efter så hon knappt orkade använda baken. Isåfall blir det bara en väldigt lugn uteritt för henne. Stackaren har ju verkligen börjat få jobba nu så efter varje ridpass är hon svettig från hov upp till öronspetsen, hon måste verkligen börjat undra vad som hänt, men det är väldigt skönt att man känner en skillnad på henne efter varje ridpass, Loppan lär sig väldigt fort! Sånt gillas väldigt mycket😉👌.

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter på tåget påväg hem efter en kort dag i skolan, perfekt att passa på att skriva om gårdagens hoppträning/markarbete på jälla!

Träningen gick ut på att få Loppan att lyssna på halvhalterna och att arbeta bra över bommar och små hinder på serpentiner. Inte bara Loppan skulle lyssna på halvhalterna, jag fick lära mig på nytt hur jag ska göra en halvhalt "😊". Tydligen har man gjort fel i alla dessa år, så nu 9 år senare har jag fått lära mig göra en halvhalt! kul😉.

Vilketfall!.. Serpentinerna var jäättesvåra för Loppan, så mycket krav som vi ställde på henne har hon nog aldrig fått ta förut, så hon var inte jättenöjd. Blev lite frustrerad efter några försök men tillslut blev det hyfsat och då nöjde vi oss. Efter det gick vi vidare till att hoppa en kombination med sex/sju hinder. Loppan tog dom bra och hon började vänta på mig väldigt fint innan, så istället för att sitta och bromsa henne mot behövde jag nu driva istället (på ett bra sätt), så tror hon rev bara en gång och resterande gånger gjorde hon kombinationen felfritt! Stor skillnad eftersom förut skulle det varit plockepinn.

Så trots att jag blev lite frustrerad över dessa jädrans halvhalter så är jag ändå nöjd över passet. Efter varje träning för Mats har vi alltid kommit därifrån med ännu mer vetskap om hur jag ska göra och ännu mer motivation och inspiration till att utvecklas med Loppan!

Längtar till utomhussäsongen börjar, Loppan är alltid mycket lugnare och avslappnad på tävling när den är ute än inne. Hon hoppar då även mycket finare, kolla bara på dessa två bilder!

Likes

Comments

Imorgon har jag lyckats få till så att jag kan jobba hemma på min enda lektion, vilket då betyder att jag har en ledig dag! Ska bli så skönt, lite plugg hemma och sedan ska jag ta och storstäda min lägenhet för att sedan ta och börja julpynta. Ska ta mig ut och börja kolla på en lämplig gran för min lägenhet, den ska vara liten och fin. Ser redan fram emot att pynta den!

Reine ska jag ta och rida i våran ena hage, det var världens storm häromnatten vilket resulterade att ett flertal träd föll. Lite trist att de föll över hagens eltrådar men detta betyder även att jag har fått små hinder att hoppa över! Dee ligger perfekt till och nu har jag en plats att markarbeta på nu när ridbanan inte är ridbar, så jag är jättenöjd med dessa trän! Innan ridningen sker ska jag städa upp lite pinnar och grenar som förstörts i fallet och se om det går att bygga upp något mer roligt. Reine har redan fått skutta över dessa hinder och det var sjukt så kul han hade! Drog iväg i 190 efteråt och gjorde glädjeskutt, jag hade ingen chans mot honom på tredelat och ingen martingal. Var bara att rida runt i liten volt och hoppas att han saktar av om någon timme eller så.
Skulle det inte vara så att Loppan har Matsträning på Jälla imorgon så skulle hon också få skutta, sist jag terrängtränade på henne blev hon överlycklig, så tror hon kommer uppskatta dessa hinder!

Likes

Comments

YouTube
Madeleine Andersson