View tracker
Familjeliv och Vardag

Igår vart det en tidig kväll och idag vart det en tidig morgon men det blir automatiskt jag är ju van att kliva upp när Fredrik åker till jobbet så det blir ju en väckarklocka som kroppen sköter själv vilket kan vara ganska skönt men när man väl kan så skulle man ju vilja sova , lillen i magen verkar ha somnat om efter att ha haft kickboxning inne i magen någon timme nu på morgonkvisten

Nu sitter vi inne i köket och försöker lista ut hur dagen ska se ut så man har det lite klart i alla fall hittills har vi kommit fram till en enda sak

- Boka tvättid

Känns ju otroligt kreativt av oss att komma fram till en sak som är självklar men jag kan väl kanske skylla på att vädret gör en lite depp med , vaknar och det var soligt ute vilket kändes så sjukt bra och en massa ideér kom upp i huvudet men såfort det vart grått och trist så glömde jag bort allting som jag tänkt på så att vädret påverkar en är ju klart bevisat!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Familjeliv och Vardag


Jag blir ledsen när det inte går när saker och ting inte fungerar som dom ska eller när det inte blir som det är tänkt.. Jag hade planerat dagen och vad som skulle göras då det är en hel del som måste bli klart så jag vaknade imorse och bara " WOW! Satan så bra jag mår"  så jag drog igång med allt härhemma och kände mig nöjd tills det bara sa PANG.. Åhnej jag verkligen kände hur varenda muskel i kroppen la av och sa ifrån

 Helvete det är kaos härhemma, Saker överallt och ingenting är där det ska vara hur ska jag kunna fixa det här nu då ?! Det är helt enkelt att inse att det är omöjligt det går bara inte, jag klarar inte av det.

Som tur är kom Fredrik hem nu och skulle styra upp saker och ting Tackar gud för att det är den 12e snart så jag kanske kan få ordning på den här smärtan någon gång

Likes

Comments

View tracker
Graviditet

Jag lever med ständig smärta nuförtiden dygnet runt har jag konstant värk som strålar i hela kroppen , Sen tidigare har jag en permanent inflammation i min ena axel och med extra tyngd så slår den ut snabbare nu strålar den ut i hela kroppen och det är en plåga som inte går att göra någonting åt , den 12 September ska jag dock på första behandlingen för det men tills dess så är det strikta ordningsregler från läkaren som gäller.

Trots det kämpade jag mig ut i skogen idag och letade lite svamp, kom hem med en liten fångst vilket gjorde min dag mycket bättre men känner mig samtidigt lite nedstämd eftersom att jag vill ha orken att vara ute längre och oftare.

Jag äter tredubbelt så mycket mer nu när jag inte får göra något märker jag med!

Kvällarna blir mörkare med vilket gör att jag somnar mycket bättre, det är snart dags att lägga sig men först tänkte jag stoppa i mig lite nudlar och försöka komma på några planer för morgondagen.

Måla klart hyllorna till bebis rum ska jag i alla fall göra!

Likes

Comments

Graviditet


Något jag drabbats av ganska rejält är halsbränna , I början var det inget speciellt som gjorde så att den dök upp men en dag var jag så skadligt sugen på fanta ( jag dricker aldrig fanta ) efter ett tag så började det göra så himla ont först trodde jag att det var en allergisk reaktion då det kändes som att jag skulle kvävas men efter att ha tänkt efter lite så var det ju halsbrännan som slog till.

Jag drabbas lätt av panikkänsla så det gjorde inte saken så mycket bättre! Det la sig efter ett tag och nu har jag alltid samarin till hands utifall att jag skulle drabbas av det!

Samarinen har blivit min räddning i många lägen!


Likes

Comments

Graviditet


Det var den ständiga och eviga diskussionen inom familjen, vad skulle det bli?

Jag sa pojke från dag 1 , men de flesta trodde på en flicka men nejdå jag hade rätt för en pojke var det!


Likes

Comments

Graviditet

Jag vet faktiskt inte varför jag gjorde ett test just den dagen, magkänsla ? Något var det som fick mig att göra det i alla fall och inte ens halva tiden gick tills båda strecken var på plats, men det var tidigt och jag fattade inte riktigt vad jag satt och stirrade mig blind på .

Fick ringa en kompis som lyckades övertyga mig om att

1 Jag var inte galen

2 Jag drömde inte

3 Det VAR 2 streck där och dom skulle inte försvinna

Det gick in i huvudet och när jag hämtat andan lite så kastade jag mig bokstavligen in i sovrummet och väckte Fredrik i ren hysteri ( såhär efterhand var inte det så snällt )

Det var vågor, stormar , orkaner av känslor som kom på samma gång men lyckan var naturligtvis störst.


Likes

Comments