Så från ena veckan till den andra blev det höst. Vi har haft himla tur här borta med vädret, varmt från maj till mitten på september. Vilken stor skillnad det har varit jämfört med hemma i Östersund. Förra veckan hade jag på mig shorts och hade picknick utomhus med två av barnen. Den här veckan är det däremot långbyxor och tjocksockar som gäller.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tiden bara rusar iväg, idag har jag varit här i USA i 6 månader!! Förstår inte vart tiden har tagit vägen samtidigt som det känns som att jag har varit här i en evighet. Jag trivs himla bra här borta, men jag saknar alla er där hemma! ❤

Likes

Comments

Igår (torsdag) åkte jag in till NYC med hela familjen. Vi splittrade upp oss lite och befann oss på olika ställen. Jag hade hand om minsta och vi gick runt i central park. Helt fantastiskt att kunna gå runt och upptäcka ställen i central park som jag aldrig varit på, och samtidigt jobba! Vi hade även med oss en boll som vi lekte med. Vi mötte upp de andra igen när det var dags för lunch. Eftermiddagen spenderade vi på en play ground i Central park innan det var dags att åka hem.

Vilken fantastisk bra jobbdag jag hade! Älskar verkligen NYC ❤️

Likes

Comments

Vart tog de senaste veckorna vägen? Tiden har rullat på så fort, jag har jobbat mycket och sedan gjort saker direkt efter jag slutat jobba. Har bland annat hunnit med ett besök till Ikea, läst en bok i en park, varit på carnival, bowlat med familjen, bakat en tårta, utgång, varit in till NYC, spenderat en dag på stranden och varit på baseball match. Jag har även spenderat en helg i Washington DC, men det kommer ett eget inläggen om det.

Likes

Comments

Att äntligen få träffa Fanny och Ellen igen var en energikick. De är så otroligt härliga personer och det är alltid lika mysigt att få umgås med bara några svenskar ibland. Det är ju inte så ofta som jag gör det, så det blir speciellt roligt de gånger då det faktiskt händer! 

Vi åt middag tillsammans och jag åt lax för första gången på 4 månader. Supergott! Vi avslutade kvällen med att Bowla. Ellen flyttar till Boston med sin värdfamilj på torsdag, så fick krama henne hejdå. 

Likes

Comments

Innan jag åkte hit till USA fick jag en bunt med kuvert av Agnes som jag skulle öppna när jag kände olika saker. Idag var det dags att öppna det här kuvertet. Åh vad jag saknar dig min vän! Saknar alla mina vänner där hemma! ❤️

Likes

Comments

Min helg var inte så speciell den här helgen, jag jobbade mest. Men igår (söndag) när jag hade slutat kom Nanda, Leo och Alex och hämtade upp mig. Vi åkte och åt "Allt du kan äta" sushi. Supergott! Testade flera olika sorter som jag aldrig testat förut. En sort som jag tyckte var lite konstigt först, men som faktiskt var riktigt god, var sushi med sötpotatis. Kommer definitivt att gå tillbaka till det stället nästa gång jag är sugen på sushi.

Likes

Comments

Tog med pojkarna och åkte till ett akvarium idag (lördag). De älskade det. Så roligt att få se hur spännande de tyckte det var när hajarna simmade förbi rutan. Vi hade en väldigt bra eftermiddag tillsammans! 


Likes

Comments

Vad har jag gjort den här veckan? Jobbat såklart, men även hunnit träffa några kompisar. Sov över hos Nanda i måndags. Tisdag och onsdag kväll kom Marie och Christina till mig. Jag har bakat med barnen. Byggt lego. Myst en massa. Dött lite av värmen. Plaskat med barnen i vår lilla pool på gården. Gjort te i solen. Vilat i hängmattan och massa mer.

I torsdags var jag helt ledig och därför åkte jag med Marie och Jessica till Trumbull mall och shoppade. Trodde såklart inte att jag skulle hitta något, men det slutade med att jag spenderade mer pengar än vad jag hade tänkt och kom hem med en hel del nya saker. Är dock sjukt nöjd över mina inköp.

Likes

Comments

Vilken fantastisk helg det blev förra helgen. Lånade en lägenhet i NYC och därför spenderade jag hela helgen i NYC med Marie och Christina. Största anledningen till att vi åkte dit var för att vara med på Black light run. Men vi passade även på att ha picknick i central park, strosa runt på New Yorks gator, åkte till Coney Island, hyrde cyklar och cykla runt central park. Vi dog dock lite av värmen för det var så otroligt varmt hela helgen! 

När jag kom hem på söndagkväll till New Canaan la jag mig och somnade med ett leende på läpparna. Behövde verkligen en helg då jag endast umgicks med kompisar och fick göra något roligt!

​Marie spelade Pokémon GO i NYC 

Likes

Comments