Godmorgon!

Klockan är nu runt sju och jag ska snart gå till skolan. Bor hos min mamma denna vecka så bor cirka tre kilometer från skolan, vilket betyder en kilometer från busskort och det suger. Jag kan tyvärr inte cykla heller för att utomhus är det jättemycket snö, blask och verkligen jättehalt på vissa ställen.

Skrev i mitt förra inlägg att jag älskar snö.. Men just nu HATAR jag det. Det är försent för snön att komma nu. Inte okej!

Jag har inte bloggat på några dagar eftersom alla har ungefär sett likadana ut. Har gått upp, vart i skolan och sedan efter skolan har jag tränat, och på kvällen har jag myst med min kille.

Jonathan åker dock hem idag och det tycker jag är väldigt tråkigt, för jag får verkligen inte nog av honom.

Efter skolan ska ja antagligen bara åka hem och sedan träna. Har verkligen bestämt mig för att bli fit i år. Jag har försökt väldigt många år förut men det har alltid slutat med en påse chips i sängen. Hoppas Hoppas att jag klarar det denna gång.

Ha en jättebra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Vetlanda. Det var en mycket rolig dag igår. På morgonen innan vi åkte, tränade jag och pappa. Vid klockan 14 så satte vi oss i bilen och började köra. Ungefär en halv timme efter vi kört, insåg vi att vi hade glömt deras presenter hemma... Så vi fick vända och köra hem igen.

Vid klockan 17 var vi framme. Vi åt väldigt god middag, och sen så åkte vi iväg och bowlade. Jag förlorade tyvärr..

Kvällen fortsatte med att vi åkte hem till dem och kollade filmen "Heartthrob", det var en fruktansvärt konstig och psykisk sjuk film. Vid klockan 23 så åkte vi ut en sväng med deras bil, en av Fatimas barn är 18 så hon körde. Pappa och Fatima var hemma och bokade resa, eftersom i sommar ska vi alla åka utomlands ihop.

Vi körde till Mc'donalds och köpte glass och hamburgare, sen visade dem oss Vetlanda.

Nu sitter jag här i bilen och utanför mig är det snö, så underbart fint. I Kalmar var de snö några dagar innan julen, sen försvann den..

Jag ska nu åka till min älskade pojkvän o sova där, Han bor på vägen hem, så de är skönt att pappa kan skjutsa dit mig, och att jag slipper ta tåg eller buss. Hoppas du får en bra dag !

Likes

Comments

Godkväll på er!

Idag är det fredag och äntligen helg, även fast jag typ vart sjuk hela veckan, är det väldigt skönt.

Idag var det en väldigt lugn dag i skolan, vi bara hade två lektioner och slutade 11.50. Efter skolan stack jag hem till Sabina där vi umgicks och sjöng lite. Sabina och jag bor typ grannar när jag bor hos min pappa vilket är väldigt skönt då det var bara 10 meter hem.

När jag kom hem vilade jag lite, sen så satte jag upp min slinga i fönstret och tog lite bilder, jag skrev även ett cv som jag kan ha när jag ska söka jobb, för hade tänkt att söka lite olika helg jobb.

Imorgon ska jag, pappa och min syster till Vetlanda där min pappas tjej bor och träffa henne och hennes barn. Det är första gången jag träffar hennes barn så det ska bli väldigt roligt och spännande. Hon har tre barn och en är i min ålder, det är väldigt kul men även lite läskigt eftersom jag är lite rädd om hon ska gilla mig eller inte. Jag och Clara var därför på Maxi och köpte lite smått och gott till dem. Det var för det mesta jag som gick och köpte saker, eftersom Clara var väldigt trött och därför gick ungefär fem meter efter mig och kollade på helt andra grejer i sin mobil. Men jag blev väldigt nöjd med det vi köpte.

Vi åt kyckling gryta till middag, det var mycket gott eftersom pappa gjorde det.

Efter maten kollade jag och pappa på någon film & käkade mycket goda popcorn, jag fattade inte hälften av filmen, men det jag fattade var spännande. Efter det kollade jag första avsnittet på Talang.

Nu ska jag och pappsen gå ut och gå en runda. Sen ska jag kolla ett avsnitt på min favorit serie "Under the dome", om du inte sett den rekommenderar jag den starkt. Efter det ska jag nog gå och sussa, eftersom det är en stor och händelserik dag imorgon. Hoppas du haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej hej,

Mathilda heter jag, Jag är 17 år och bor i en stad i Småland, som heter Kalmar. Jag pluggar det andra året på det estetiska programmet på Jenny Nyströmskolan, På fritiden gillar jag att träna och umgås med mina vänner samt min pojkvän. Jag är en väldigt pratglad tjej som i denna blogg ska berätta om sitt liv och sina tankar. Inget speciellt roligt första inlägg, mer fakta. Men här kommer lite nya och gamla fina bilder på mig och vänner. Puss

Likes

Comments