Dessa örhängen har jag varit ute efter väldigt länge men de har varit slutsålda överallt online så jag trodde tyvär att dessa aldrig skulle hamna i mina händer, men så var jag in på h&m igår och där fanns dom! Många tycker säkert att de här örhängena är ganska fula, men jag tycker dom är nästan lite fulsnygga och blir ascoola till rätt outfit! Längtar till nästa festlighet så jag får använda dom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den 16:onde juni så tog jag studenten mina vänner, så här bjuder jag er på en hel drös med massor utav bilder ifrån min studentvecka.

MÅNDAGEN:

Måndagen bestod utav mösspåtagning på stora torget i falun.


TISDAGEN:

Tisdagen bestod utav en middag på blackstone med brudarna, några drinkar och sen vidare till rådis.

ONSDAGEN:

Onsdagen bestod utav först en middag i skolan, sedan på kvällen blev det parkhäng som förfest med brudarna. Kvällen avslutades sen på etage.

FREDAGEN:

(Torsdagen blev det att vila upp sig lite) Fredagen var STUDENTDAGEN wiiho! Vi började morgonen med champagnefrukost, sedan utspring och sist åkte vi flak och gick sedan en parad. Kvällen avslutades på en brygga som förfest och sedan etage efter det.

Bästa dagen i mitt liv är över och jag är både lättad och ledsen samtidigt, men mest glad såklart!!

Likes

Comments

Idag är det måndag och jag har för en timme sedan klivit upp ur sängen haha.. det har varit sjukstuga här hemma i två veckor nu och den verkar inte vara över än. Så imorse vaknade jag med feber och har sen dess legat under täcket och kollat på oitb. Nu har jag dock förflyttat mig till soffan, nyss ätit lite lax och bulgur och nu sitter jag och käkar lite daim-glass, mums! Imorgon är min sista lediga dag innan jag börjar jobba på onsdag, så morgondagen ska jag spendera med mina brudar och shoppa lite inredning faktiskt, roligaste shoppingen enligt mig.

Likes

Comments

Den 30:onde maj drog jag och brudarna på studentresa till Magaluf, vilket var ett helt nytt ställe för mig så jag hade inga förväntningar alls på hur fint det skulle vara, jag kom liksom dit med endast inställningen på att "ah det är ett festställe liksom" men blev faktiskt väldigt positivt överraskad, var riktigt fint faktiskt!! Utöver att det var fint så var det även det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Veckan fylldes utav utekvällar, partybåt och en massa sol och bad. Brännan blev dock inte fulländad då de två sista dagarna var regniga.

Men iallafall så i det här inlägget tänkte jag dela med mig av lite bilder från denna underbara resa.

Likes

Comments

INSTAGRAM@madddeandersson