Dagarna springer iväg och jag ligger lite efter känner jag haha!
Men allt är bra med mig. Elouise mår också bra. Så mycket nu. Många som gått på semester på jobbet så får klippa lite extra denna och nästa vecka. Men det blir nog bra :).

Elouise har vart jätte fin i veckan. Igår visade hon upp sin högergalopp så fint! Alltså vi har tränat på den i 2veckor cirka och så som hon galopperade igår kan jag inte förstå? Så perfekt( för att va Elouise).
Håller på att byta foder till Elouise. Så har börjat med en säck nu. Saracen heter detta märket och känns som att jag hittat ett foder perfekt för Elouise. Men vi får se ifall det ger något resultat!

I onsdags kom Johanna och mormor ner till Karlshamn. Så har umgåtts med dom och mamma, pappa såklart. Igår kom dom förbi till min lägenhet och kikade hur jag hade det. Förutom att det va så många trappor var den jätte fin tyckte mormor ;).
Pappa hjälpte mig sätta upp staketet till balkongen så katterna kan va där med. Han hjälpte mig även att sätta upp några hyllor. Så nu ska det fixas i lägenheten!

Imorgon kommer Josefine ner och väldigt tidigt på söndag morgon bär det av mot Falsterbo?!?! Asså första gången för mig där och ska bli så galet kul och en stor upplevelse. Alltid vart en dröm men eftersom vi inte kunnat åka dit av olika anledningar tidigare passar vi på nu när jag ändå kan köra själv liksom :).

Nu ska jag jobba vidare lite så ses vi här senare idag!
Kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 206 readers

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Måndag idag vilket innebär ny vecka och jag sitter fortfarande och klipper gräs.

Igår va en helt otrolig dag! Startade med stallet, va ju där strax innan sju på morgonen och hemma någon gång runt två. Elouise va så fin! Hennes höger galopp va helt otrolig. Fick tvinga mig att avsluta när det gick så bra. Fick till bra galopp i båda varven med en mycket nöjd häst så det kändes bra. Blev ca 40min vi red så ganska lagom.
Städade och hjälpte till lite i stallet efteråt. Kollade när de andra red och hade det allmänt trevligt.
Åkte hem från stallet sen och lagade mat, städade och strax innan jag skulle ta en dusch kom Kristoffer<3
Vi fixade till oss lite fort sedan gick vi till en pizzeria och åt lite. Efter det promenerade vi vidare till en bio för att se den nya spider man filmen. Riktigt bra! Kommer vilja se den fler gånger :).
Efter det gick vi hem och sov typ.
Så en mycket härlig söndag blev det!

Idag är det stallet som står på schemat samt bygga staket till balkongen. Det är vad jag har planerat iallafall.
Ha en bra dag så länge så ses vi lite senare!

  • 274 readers

Likes

Comments

Godmorgon hörni!
Igår tog jag en dag of sociala medier typ. Va jätte skönt att bara va och vila ikapp sig från en jobbig vecka. Inte jobbigt något negativt men jag brukar alltid känna att andra/tredje veckan på nytt jobb är ganska kämpigt. Men när man tagit sig över den barriären så går det ganska bra sen :).

Hur som helt, sitter just nu i stallet. Elouise har vart ute i drygt 1,5h i hagen så ska plocka in henne nu och rida. Blir ett pass på banan med fokus på höger galopp som i fredags. Vilket hon gjorde galant!
Jag har just nu mockat riktigt ordentligt i boxen. Tagit ut mycket kiss. Är ju en bädd men klarar inte riktigt av att veta halva boxen är överfylld med kiss så det låter när man går i det liksom. Ja ni förstår.. Så mockade ur en hel del.
Fyllde på en ny spånbal med så den det fräsch och mysig ut. Nytt vatten, hö och kraft las in med. Så nu är allt klart för kvällen. Har även fixat frukostfodret för imon och blandat nytt lucern.
Degens stallsysslor: check!

Idag kommer även Kristoffer. Saknat honom jätte mycket<3
Han har också lovat mig att hjälpa mig bygga staketet till balkongen så katterna kan va där ute. Äntligen!

Och gårdagen blev en dag med tvätt, serier och häng med mamma och pappa<3

  • 292 readers

Likes

Comments

Godmorgon på er! Shit va skönt med helg snart. Ska bli så skönt och få lite ledigt. Jag ska passa på att vila upp mig och umgås med mamma och pappa.
Men innan det ska jag klippa några gräsytor till, tvätta och städa ur maskinen samt ha en timmes friskvård med promenad eller jogging. Har inte bestämt mig än :).
Igår red jag Elouise. Vi skulle ridit på banan men när jag kom till stallet skulle så skulle hon ut och jogga med sin häst. Så hon frågade om jag ville följa med. Min tanke va nu har jag chansen att lära mig den långa rundan med alla galoppbackarna. Så jag följde med. Tog lite mer än en timme tror jag. Den rundan är också en sån runda man kan ta ett till varv på. Vilket är riktigt bra!
Så idag ska Elouise gå på banan, höger galopp ska tränas. Imon får hon vila och på söndag kör vi ett kvällspass på banan tror jag :).


Som ni märker har jag börjat med ATM inlägg. Det står för at the moment för er som inte förstått än. Jag tror det ska bli min grej. Att jag lägger ut en ATM inlägg och så får man liksom live att nu sitter Lovisa på hästryggen, nu shoppar hon eller nu äter hon glass. Jag tycker det kan va ganska roligt, ofta säger ju en bild mer än 1000 ord.
Så bered er på mycket sådana inlägg!

Nu ska jag äta färdigt min frukost. Hej så länge!

Här ser ni kartan på gårdagens tur :)

  • 325 readers

Likes

Comments

  • 341 readers

Likes

Comments

Har precis ätit min frukost så tänkte jag skulle skriva några ord. Så skönt att det är torsdag idag. Bara en dag till sen lite helg! Lite taggad på imorgon med eftersom det är friskvård då och jag funderar på att springa en liten runda.
Ska bli spännande idag och se hur min rutin ska lösa sig. Den har ju vart innan att jag jobbat- lagat mat- chillat i lägenheten.
Nu ska det bli jobba- laga mat- åka till stallet- chilla i lägenheten.
Denna veckan har ju Kristoffer vart hos mig och lagat mat. Så det har liksom funnits där så vi har ätit med en gång sedan åkt till stallet.
Hoppas jag inte blir lat bara efter jag ätit och drar på att åka.
Ne men det ska nog gå bra.
Planen idag är iallafall att efter jobbet ska jag cykla till affären och köpa potatis. Sedan hem och laga mat. Käka och efter det åka till stallet. Fixa med Elouise och rida såklart. Sedan hem igen. Mamma går på semester idag så vet inte om vi ska göra något ikväll. Återstår att se :)
Ha en fin torsdag!

  • 345 readers

Likes

Comments

Okej, hemkommen från stallet och det känns så skönt.
Shit va trött jag vart idag, gjorde inte saken bättre att Elouise skulle fjanta för att hon ville bli påsatt av hingsten haha! Mina ben är liksom slut..

Men dagens träning med Elouise. La 25min till skrittjobbet och traven. Som sagt fick rida med mycket ben. Men tillslut kändes hon ändå ganska fin. Hade velat ha lite mer reaktion på vänster skänkel men känner att jag själv va lite otydligt eftersom jag va så trött i benen.
Vänster galopp va jätte fin från början. Så lät henne bara mala på och liksom fastna i den fina galoppen hon hade, hitta sin egen styrka och bära sig ordentligt. Vilket hon gjorde. Dock tycker jag inte om att hon inte ha samma framåtbjudning på att galoppera på rakt spår som när man rider ut. Hon vill liksom istället övergå till trav på banan när man styr upp på rakt spår. Men vi får träna på det.
Höger galopp va skit idag. Eller den är skit men va ännu mer skit idag. Tror hon va trött så imon bli det kortare jobb med traven och skritten. Rider bara fram henne liksom sedan nötar vi höger galopp. Väntar med vänster tills högern känns ändå okej. Tror jag ska sadla med dressyrsadel med. Vet inte men får en känsla av att det går bättre i den.
Sen ska jag försöka träna höger galopp när vi rider ut på fredag. Kommer bli svårt men man måste börja någon stans.

Jag är ändå helt okej nöjd. Vi fick liksom ut något av det och det är det viktiga!

Gammal bild, men hon är fin min tjej <3

  • 351 readers

Likes

Comments