Hejsan, hoppas det är bra med er. Själv mår man bra om man bortser från ryggvärken och självklart saknaden efter honom.
Saknar honom något enormt, även om han ringer morgon o kväll så vill man ju inget hellre att han ska vara här o hålla om mig.
Idag har jag inte gjort nåt speciellt faktiskt, vaknade med ryggvärk. Åt frukost, sedan sminkade jag mig. Sedan åkte mamma hem till sig o hämtade hennes internetet så nu har jag tillbaka det och kommer därmed kunna blogga mer.
Ni får ha det bäst så länge, puss.

Linn Andersson

@bilder från igår, o nej det blev ingen fisk

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla fina människor, hoppas ni mår bra för det gör jag. Dock har jag lite feber men tog en panodil så det är lite bättre nu.

Idag så ska jag, pappa, mamma och min bror Robin till landet. Pappa ska fixa lite med drängstugan som vi har hållit på att fixa ganska länge. Mamma och jag och Robin ska dock fiska vilket ska bli kul!
Slänger upp lite bilder efter vi varit där.
Pussar o kramar från Linn

Likes

Comments

Hej allesammans, hoppas ni mår bra för det gör jag! Har inte varit den duktigaste på att blogga även om jag sagt ett flertal gånger att jag ska ta tag i det och blogga varje dag.
Så denna gång tänker jag inte lova något utan slänger bara in ett inlägg och ser vad som händer sen liksom.
Iallafall, nu är det sommarlov. Inte heller vilket sommarlov som helst utan detta är sommarlovet ifrån högstadiet till gymnasiet.
Jag måste säga att det är lite blandade känslor inför gymnasiet men jag tycker att det känns skönt att jag valde en skola i våran kommun och inte utanför som jag först tänkte.
Hittills i sommar har jag sedan skolan slutat jobbat en del, slutade dock förra måndagen då jag känner att jag vill ha långledigt innan höstterminen, så jag känner mig ordentligt laddad. Vill verkligen plugga hårt.

Just det!! Tänker ta bort tidigare inlägg nu och se om mitt intresset för bloggandet tar fart igen ;)
Puss o kram Linn

@nomakeupneeded

Likes

Comments