Header

Ja det kan man undra!

Jag är egentligen här för att jag har så mycket on my mind just nu och vill liksom reda ut det och få det ur mig lite. Och det gör jag lättast igenom att uttrycka mig skriftlig. Dessutom tyckte jag att det verkade roligt att blogga, så det är väl det jag ska ta reda på nu.

Personligen har jag läst många bloggar med endast inlägg om nyinköpta kläder och outfits bilder, och det är väl egentligen inget fel i det men jag tror inte att det skulle passa mig riktigt och jag kan tycka att det kan bli enformigt i längden. Även om det antagligen kommer bli ett par sådana inlägg ska jag försöka varva dom med inlägg där jag skriver om saker som intresserar mig. Saker som jag går runt och tänker på.

Nu vet ni lite vad ni kommer få se här i framtiden men nu i mitt första inlägg kan det kanske vara läge att berätta lite om idag, så ni får ett hum om hur en dag i min liv kan se ut.

Idag är det onsdag. Jag hatar onsdagar tyvärr. Dagen är liksom upplagt på ett sådant sätt att man bara måste hata den. Den började med Idrott kl 8. Lyckligt nog hade vi gym idag och en vikarie som mest slängde ett lazy eye på oss emellanåt och lyssnade på 70-tals musik. Efter idrotten hade vi fika (också kallad mentorstid) Och ett studiepass där jag försökte jobba med spanska, det gick inge vidare. Sen var det lunch och jag kommer ärligt talat inte ihåg vad jag åt :/ Efter lunch var det Engelska och vi håller på och läsa The Hungergames. Hittils låter det kanske inte så farligt men BAM så börjar U-tiden (utvecklingstiden) Och hela dagen är förstörd :)

efter skolan

Nog trodde jag att dagen var förstörd efter den fruktansvärda U-tiden men allt kändes bättre när jag fick komma hem till Tilda och hon gjorde iordning mellanmål till oss och hjälpte mig plugga inför historia provet. Eller så mycket plugg blev det kanske inte.... Men vi hittade en jättebra sida där dom säljer tavlor & posters, vilket jag tyckte skulle va jättekul att beställa hem och göra den tomma vita väggen därhemma lite roligare med. https://desenio.se

Likes

Comments