Just nu är det rätt så mycket i skolan pga att det är slutet av terminen och betygen ska vara satta. Så därför blir det jätte lite inlägg.

Ibland har jag tänkt på att jag kan lägga upp ett inlägg, men då kommer problemet "Vad ska jag skriva/göra för inlägg?". Så om ni har några bra tips på vad jag kan göra för inlägg så får ni jätte gärna skriva dem så att jag ser dem.

Men håll gärna lite koll här på bloggen då det kan komma upp ett inlägg lite då och då, och nu mot jul och jullov från skolan kommer jag ha mer tid till att göra inlägg. Sedan i Februari ska jag och min familj till Lalandia, så då kommer det ett inlägg om det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

November 2017, Min vardag

Jag hade tänkt börja med att lägga upp lite mer om min vardag. Så jag kommer skriva om 2 dagar i ett och samma inlägg, så får vi se om det blir bra.

Men under vardagarna har jag ju skola och även mycker plugg, så det är lätt att det inte alltid kommer komma en bild med i inlägget. Det är även lätt att det inte kommer stå så mycket i inläggen om plugga och gå i skola det ända jag gör. Men på helgerna kommer det iaf stå met på inläggen.

Men ni går gärna skriva på dessa inlägg om ni tycker dem är bra eller om ni tycker att jag ska sluta med det och skriva om något annat.

Tisdag 14/11: Idag hände det inte så mycket förrutom att jag var i skolan och gick på konfimation. Sedan när jag kom hem var det daga att plugga och efter att jag pluggat hände det inte mycket.

​Onsdag 15/11: Idag hände det heller inte sådär jätte mycket. Det var skola och i skolan så hade jag ett engelska prov, sedan var det jätte tråkigt i skolan som vanligt! Men efter skolan så gick jag med min farmor och tog en fika. Jag tog ingen bild eller något för ville inte använde min telefon när jag var med henne. Men jag och min farmor tog vars en bakelse, jag tog någon chokldbakelse och min farmor tog den här bakelsen som heter ”Budapest”. Det var gott! Efter det gick jag bara hem och sedan hände det inget mer den kväll. 

Likes

Comments

November 2017, Veckoplanering

Måndag: Skola Drillträning, Plugga Eng, Skriva inlägg

Tisdag: Skola, Plugga Eng , Lägga upp inlägg, Skriva inlägg

Onsdag: Skola, Eng-prov, Skriva inlägg, Plugga so

Torsdag: Skola, Plygga so, Skriva inlägg, Lägga upp inlägg

Fredag: Skola, So-prov, Drilltävling, Skriva inlägg

Lördag: Drilltävling, Poolparty, Skriva inlägg

Söndag: Prisutdelning, Hemåt, Skriva inlägg

Likes

Comments

November 2017

Förlåt för att det inte har kommit något inlägg de senaste dagarna. Men som ni ser i rubriken har jag varit sjuk de senaste dagarna!

Men nu kommer det komma upp inlägg igen, men jag har ett problem! Vad ska jag göra för inlägg? Ska göra nya inlägg varje gång eller ska jag ha samma kategori i inläggen? Snälla skriv vad ni tycker att jag ska göra. Ska jag variera med i läggen eller ska jag upprepa inläggen som ska ha samma kategori?

Jag kan börja skriva om min vardag, alltså som en vlogg fast i text format. Men då kommer jag nog ta och skriva om två eller tre dagar i ett inlägg.

Likes

Comments

November 2017, Highlights of the week


Vecka 44

Den största är att det har varit lov hela denna vecka så har bara tagit det lugnt och inte tänkt en enda tanke på skolan.

Tisdag-Torsdag: Jag har varit på ett Konfa-läger som har varit roligt, förutom att undervisningen blev långtradig efter ett tag.

Lördag: Jag och min pappa åkte och shoppade en hel del på ett shoppingcenter som ligger nära där jag bor. Där köpte jag en hel del kläder och jag hade tänkt göra ett inlägg nästa vecka eller nästa vecka igen där jag hade tänkt skriva om mina senaste inköp.

Söndag: Eftersom jag är med i en förening där jag bor som håller på med drill och dans så är det en del uppvisningar. Så idag hade vi en uppvisning i våran ena idrottshall och jag tyckte det gick riktig bra, det var också roligt.

Likes

Comments

Dyr VS Billig

Detta är då veckans ”Dur vs Billig” och förlåt att den kom lite sent!

ÖGONSKUGGSPALETT

Dyr: Den dyra paletten kommer då från Urban Decay och heter ”Nakad 2”. Men det finns då fler olika sorters paletter från samma kollegion. Jag har själv ingen av den dyra paletten men har hört att den är riktigt bra! Att den har bra pigment och håller länge. Så jag skulle tipsa den för den som vill slå till med en lite dyrare palett.

Billiga: Den billoga paletten kommer från W7 och heter ”In the buff”. Men det är samma här att de har fler olika sorters paletter i samma kollegion. Jag har en palett av dem och jag har den som finns på bilden åvan, ”In the buff”. Jag kan säga att jag tror att den dyra är bättre, men den billiga paletten är riktigt bra för sitt pris. Det är inte världens bästa pigment, men den funkar bra till den som bara vill ha lite ögonskugga. Jag kan tipsa den till en present till kanske en kompis eller till en själv.

Likes

Comments

Oktober 2017, Veckoplanering


Måndag: Höstlov, Passa syskon, Skriva inlägg (Veckoplanering), Lägga upp inlägg

Tisdag: Höstlov, Åka och shoppa, Konfa läger, Skiva inlägg (Halloween)

Onsdag: Höstlov, Konfa läger, Försöka lägga upp inlägg

Torsdag: Höstlov, Konfa läger

Fredag: Höstlov, Skriva blogg inlägg (Dyr vs Billig), Lägga upp inlägg

Lördag: Va med kompisar, Skriva blogginlägg (Sammanfattning av veckan)

Söndag: Lägga upp inlägg


Likes

Comments

Denna veckas ”Dyr vs billig” är


MK VÄSKOR

Dyra: Jag själv har ingen ”äkta” mk väska!men tycker en den är riktigt snygga. Men dessa ”vanliga” som de flesta har (de på bilden) tycker jag är sådär snygga. Jag tycker deras form är typ ful på något sätt, men deras dekoration är snygg på väskan. Eftersom jag inte har en ”äkta” själv så kan jag inte säga sp mycket mer.

Billiga: Jag har själv en ”billig” som jag fått av min farmor och farfar som de köpte i Turkiet, den kostade dock inte så mycket som den ”billiga” gör på bilden (299kr). Den kostade runt 150kr. Man det jag kan säga med denna väska jag har är att den har riktigt dålig kvalite, asså inte att den gick isönder första dagen jag använde den, men efter någon vecka började sömmarna släppa. Som jag tror den ”dyra” är mycker bättre på, tror liksom att den ”dyras” kvalite är bättre. För ofta nät man köptes en dyrare sak så tänker man direkt att det är bättre kvalite och dyrare material och så tror jag det är i vissa tillfällen.

Likes

Comments