En söndag i helt min smak, att lyxa till det på veckans sista dag. Det är viktigt för mig. Idag tog jag en lång sovmorgon tillsammans med min sambo som nu är hemma igen efter jobb på bortaplan. Så mysigt att vakna upp tillsammans. Vi åt en gemensam frukost sen far vi iväg till svärmor och svärfar för en kopp kaffe i höstvädret.

Efter dagens ärenden inför kommande vecka så lagade vi mat ihop, Resten av kvällen kommer spenderas i soffan framför en film. Nu laddar vi om för en ny vecka!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Börjat min morgon med pass på stc för mina seniorer, vill också vara så aktiv och pigg när jag blir gammal. Idag är jag ledig från mitt jobb, vilket är skönt då jag har ärenden som måste göras. Senare på förmiddagen har jag städat lägenheten och gjort de fint inför helgen.

Ikväll blir de något gott käk innan jag och sambon ska ta oss till arenan  här i stan för att kolla på bandy. ​

Imorgon väntas en heldag med Maja på stan och sedan jubileumsfest med  sambons hockeylag.

Önskar er alla en härlig fredag! 

Likes

Comments

Första advent tillbringade jag på mitt jobb som ligger i centrum. Henrys bageri, började jobba där ungefär för 4 månader sen och trivs hur bra som helst. Min familj och sambons familj kom och hälsade på och fikade. Så himla mysigt och se dom umgås tillsammans. På kvällen åkte jag hem till min familj där de bjöds på mat. Kvällen avslutades framför midnattssol med min sambo Wilhelm.

En bra första advent!

Likes

Comments