Halloj gänget! :)

Idag är det midsommar! XD Jag ska fira det med min mammas kusins familj, och min mormors syster och bror..? Det blev lite invecklat men det gör säkert inget! :)
Det ska bli ganska kul, vi ska vara vi sjön tror jag! Men vi kanske också skulle vara i deras hus.. Men vi får se, min syster är inte med dit. Hon ska ha fest här hemma, eller fest o fest det är väl snarare ett gäng kompisar som lyssnar på musik... Och firar. :D

Just nu ska jag åka och handla med mamma och pappa, sedan ska vi fira och imorgon ska vi kanske ner o minigolfa på Japan i Halmstad

Tack o hej.

Gladmidsommar!
🌸💕

Insta: jojjo_x01

Snap: jojjo_x01

Kik: _jojjo_

Video fy me: iNoob

Likes

Comments

Halloj allihopa!

Idag är det E3, en gala/mässa där olika företag som electronic arts, ubisoft and stuff berättar om lite nya spel och soelutvecklingar m.m, och jag kollar på en Vaka med Jacob Andersson (pixelpaj) och David Ehrelind (polygonprettot). Jag har kollat sedan klockan 18.00 till nu, klockan 01.30. Ska kolla i typ tre timmar till beroende på hur länge Sony håller på.
Imorgon är det fotbolls träning och jag har lovat mamma att städa o sånt här hemma nu på sommarlovet. Så jag har städat lite nu mitt i natten.
Idag har jag varit med en kompis, hon heter Ebba. Vi har gjort en challange video på youtube och video fy me. Kolla gärna in det! Vi åkte skateboard.. :|
Men jag kanske ska sova över med Emma och lite sånt imorgon så vi får se!

Sov sött alla :]<3

Insta: jojjo_x01

Snap: jojjo_x01

Kik: _jojjo_

Video fy me: iNoob

Youtube: Johanna Andersso PS. Tog lite bilder. DS.

Här är dom:

Likes

Comments

Halloooj :)

Hur mår ni en vacker dag som denna? Detta är mitt första inlägg så ni får gärna kommentera och följa för mer inlägg.

Okej en kort presentation.. Jag heter Johanna och fyller 14 i slutet på september. Jag bor i småland (så ursäkta lite stavning btw..). Jag är intresserad av Spel, Fotografi, Filma och att Sova. Jag gör vloggar på Video Fy Me (användarnamn till alla sociala medier där nere). Jag har två projekt i sommar, Sommar Collaget och Challange Måndag. Sommarcollaget som ni säkert hör är ett projekt där jag tar bilder på olika saker i sommar så som havet, Karlshamn när vi ska dit, mm.... Challange måndag är ett projekt på Video fy me. Det finns en förklaring på min kanal där om vad det är.


Hur som helst så har jag sommarlov nu och ska den 24 juni till Liseberg i Göteborg. Så om ni vill ha en liten uppdateringen under den dagen så får du hänga kvar på bloggen så hörs vi imorgon.

Tack o Hej <3 :)


Video fy Me - @iNoob

Instagram - @jojjo_x01

Snap - jojjo_x01

Kik - _jojjo_

Twitter - cintix_like

Likes

Comments