Tycker det är så otroligt fräscht, feminint och vackert att ha långa fina naglar. Jag gjorde naglar regelbundet var tredje vecka hela sommaren/hösten 2015. Jag älskade det. Men mitt problem är att jag är en riktig nagelbitare. Biter speciellt på naglarna om jag är nervös inför någonting, vilket jag är en hel del haha. Det är en väldigt dålig vana men ändå försvarar jag mig alltid att jag inte har något behov av att sluta trots att jag vet att det ser ofräscht ut. Jag har aldrig någonsin lyckats få långa naglar naturligt. Biter till och med av mina akrylnaglar ibland när jag får panik tillslut. Men i mars tänker jag dock ge det en ny chans och börja gå regelbundet hos en superduktig tjej igen. 


Naglarna ovan är inte mina. Bilderna är lånade från tjejen som gjorde mina naglar regelbundet i höstas.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänkte att det kan vara roligt för er som läser bloggen att veta vad jag gör till största delen av dagarna. Just nu arbetar jag heltid som "förskollärare" med världens sötaste små snuttisar som bara är 1-3 år gamla. Det är nog det mest underbara jobbet jag någonsin haft. Jag älskar varje stund där. Har precis startat min heltid detta året och trivs så himla bra. Tidigare var jag vikarie på samma förskola. Finns nog ingenting i hela världen jag älskar så mycket som barn.

Bilden är från i Somras på mig, Simon och hans söta kusinbarn.

Likes

Comments

Min absoluta favoritdag under vår resa till Rom! Vi spenderade förmiddagen på vår ett årsdag med att gå en powerwalk genom staden till Colusseum. Var såååå himla imponerad av hela staden. Alla byggnader, maten, miljön, människorna och allt var så romantiskt och vackert. Kommer verkligen att bli en resa hit igen, älskade det!

Likes

Comments

Chips eller popcorn – Lättsaltade chips

Kjol eller klänning - klänning, tycker det är det absolut finaste plagget. 

Foundation eller Idpuder – Foundation, tycker inte att Idpuder ger samma täckning och kan ofta få min hy att se mer torr och kakig ut.

Utekväll eller hemmakväll – Jättesvårt, inget slår en rolig utekväll såklart men måste nog ändå säga att jag är mer för myskvällar med tjejkompisarna eller Simon! Men den bästa kombinationen är ju båda delarna.

Mascara eller läppglans – Mascara! Mitt hår fastnar ALLTID i mitt läppglans och det blir kladdigt överallt så använder det väldigt sällan haha.

Laga mat eller bli serverad mat – Det finns ju inget bättre än att bli serverad god mat, men jag tycker faktiskt det är väldigt roligt att laga mat också. 

Favvo rätt – Jag älskar olika rätter med kyckling i någon god sås med grönsaker tillsammans med ris! Men min absoluta favorit är nog ändå kött och bearnaisesås!

New York eller London – Båda är helt underbara på sitt sätt! Men måste nog ändå säga New York. Är helt förälskad i den staden. 

Drömresemål – Har sååå många, vill se och uppleva allt!!! Men några favoriter är Miami, Maldiverna, Dubai & Santorini. 

Mest minnesfulla resan – Resan till New york över jul som jag gjorde förra vintern. Det hade alltid varit en dröm att åka dit och det var helt fantastiskt!!!

Plattat eller lockigt – Innan hade jag ALLTID plattat hår men nu är jag mycket mer för lockigt hår! Dock tycker jag att det är som finast dagen efter när lockarna har gått ut lite.

Pizza eller hamburgare - Pizza, ett enkelt val! 

Mössa eller hatt– Hatt

Klackar eller sneakers – KLACKAR!

Favvo program på tv – Svenska hollywood fruar, lyxfällan, sen älskar jag programmen som går på MTV så som catfish, 16 and pregnant, awkard & plane jane haha!

Midsommar eller julafton – Midsommar!! Finns det något som slår att gå i en klänning med brunbrända ben och få ha blommor i håret? Älskar det!!!

Favoritsnacks – Mini röd/svarta dödskallar! Det är mitt största craving någonsin, älskar dom!

Äta ute eller hemma – Äta ute. Det känns så speciellt och mysigt, och det är alltid roligt att få klä upp sig lite extra!

Film eller serie – Jag älskar att fastna i en serie men det är sällan jag väljer att börja titta på en serie framför en film så måste nog ändå välja film.

Drinkar eller shots – Drinkar

Väska eller skor - Svårt val, men måste bli skor. 

Smokey eye eller eyeliner – Smokey eye. Jag använder väldigt sällan eyeliner.

Mest nöjd med min kropp – Mitt hår kanske!

Minst nöjd med min kropp – Tycker inte att man ska fokusera på det man är missnöjd med på sig själv, även om det finns en hel lista med saker. Alla har vi någonting. Men om du ständigt nedvärderar dig själv kommer det att ta bort glädjen från allt som du faktiskt har och du kommer att må ännu sämre. Jag tycker alla är sååå vackra på sitt sätt. Men för att svara på frågan så är en punkt på min lista mina ben. Jag har alltid velat ha sådär långa, smala ben!

Vänner eller familj – både och såklart.

Lugn familje semester eller party semester – Lugn familje semester, både med vänner, familj & pojkvän. Är inte mycket för party semester just för att allt känns så äckligt överallt och du missar en stor del av upplevelsen när det enda resan går ut på är att bli full varje dag. Men samtidigt tycker jag att det är viktigt att blanda båda delarna i en semester såklart!

Godis eller kanelbullar - Godis! Är faktiskt inget stort fan av kanelbullar, föredrar mycket hellre lussebullar även om det kan vara mitt i sommaren!

Snapchat eller Instagram – Instagram, använder aldrig snapchat!

Favorit podcast – Michaela & dashas

Vad jag vill ha just nu - Godis... Haha jag har just slagit vad om att jag ska klara mig till 1 maj utan att äta något onyttigt. Vi får nog vänta och se hur det går...

Frukost eller middag – Frukost! Jag älskar det, speciellt hotellfrukost eller frukost på sängen!

Vad spenderar jag mest på – Smink, smink och återigen smink. Mitt nyårslöfte är dock att omfördela pengarna lite haha

Skidsemester eller tropisk semester – Mest självklara frågan hittills - tropisk semester!!! Varken kyla eller skidor är min grej haha! För några år sen när jag var i Val d'isere ramlade jag i backen och fick min skidstav i ögat. Det slutade med att jag fick gå runt med världens blåtira och ett svullet ansikte resten av veckan...


Något jag aldrig skulle göra – Tatuera mig. Efter många om och men, har jag faktiskt bestämt mig att inte göra det. Tycker att det är skitsnyggt och hade gärna gjort det. Men jag är en sån där person som ständigt ändrar sig och aldrig kan bestämma sig... Haha så att tatuera in något på kroppen som ska sitta där resten av mitt liv, när jag antagligen ångrar mig redan nästa månad är nog ingen bra idé!


Kaffe eller Te – Te! Usch, kaffe är så vidrigt haha! Tycker att det ger sååå dålig andedräkt också! Men dock känner jag mig alltid som ett litet barn varje gång jag är ute och fikar och beställer in antingen en varm choklad eller en smoothie!


Vad dricker jag helst utomlands – Vatten, 7up eller en drink.

Vad är jag sämst på – 1. Att bestämma mig om t.ex vilken maträtt jag ska beställa... Ångrar mig typ 2/3 gånger också om jag blir för stressad och måste bestämma mig fort. 2. Att få saker gjorda med en gång, drar alltid ut på exakt allt. 3. Att gå upp ur sängen, snoozar säkert 1h varje morgon.


Högst upp på önskelistan – En lång resa till värmen!

Likes

Comments