Header

Är just nu i Barcelona men jag ska uppdatera och lägga upp alla bilder när jag kommer hem till Sverige! Är hemma på torsdag

// Emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eller jag är i alla fall klar med ALLA uppgifter! Så skönt! Imorgon blir det Tarifa och sen är det bara massa andra roliga saker kvar. Firade detta med lite poolhäng ;)

// Emma

Likes

Comments

Här är några extremt dåliga mobilbilder från vår sista utekväll i Marbella. Kvällen började med tacos hemma hos mig som vanligt, sen en 2 timmar bussresa till Marbella pga trafikolycka men den blev ganska rolig ändå. Sen gick vi och drack lite drinkar i Puerto och sedan åkte vi till Club oliva Valere som var grym! Vi hade sjukt kul förutom att jag tappade bort mina skor, men det var det värt! Resten av helgen har jag ätit nachos och haft filmkväll med ylvs, hängt vid hennes pool, varit på stranden och .. typ ätit och sovit.


​Nu ska jag förbereda mig för sista uppgiften i 2:an!! Imorgon blir det nog lite poolhäng innan skolan och på tisdag ska jag rida i Tarifa!

// Emma

Likes

Comments

Lite bilder från vår middag igår ;) Det blev en jättebra sista kväll och idag hann jag säga hejdå efter skolan innan mamma och Julia åkte. Imorgon börjar jag 13:45, helt ok.

Glad värdis

Lite gladare ;)

// Emma

Likes

Comments

Lever livet som om det vore semester.. Smet till skolan en kvart idag men annars är det stranden och mat jag, mamma och Julia har ägnat oss åt. Väldigt mysigt men imorgon blir det skola igen och de åker hem :(

Ikväll blir det middag på restaurang med Charro, det kan ju bli intressant framförallt eftersom jag får agera tolk ;)

// Emma

Likes

Comments

Igår var en så sjukt bra dag! Mamma och Julia är äntligen här, jag låter bilderna tala för sig själva!

Så sjukt god mat! Tikka Masala

Julia fick följa med och träffa gänget och till och med se partybaren ;) så kul!

Idag har vi ätit frukost på hotellet och nu blir det playan!

// Emma

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Känns som att det händer så mycket men ändå inte så jag hinner inte med att skriva om allt..
Men, imorgon kommer min mamma och lillasyster hit!! Ska bli såå mysigt! Har träffat dom ca 14 dagar på 9 månader!

Två random bilder som nästan visar hur najs livet på solkusten är.

// Emma

Likes

Comments

Jaha.. så senaste rubriken var en lögn. Det blev Nationella 2.0 i fredags (!) kul att spendera en fredag i ett klassrum med 4 timmar matteprov. Men men, det är helt okej faktiskt för det här provet var 1000 gånger lättare!

De senaste dagarna har innehållit lite allt möjligt. Strand, bad, tacokväll, utgång, ganska mycket plugg, nattbad, Eurovision m.m. Här är lite bilder i alla fall :)

// Emma

Likes

Comments

Nu är mattenationella över och för oss även hela matte 2b!! Så obeskrivligt skönt! Har sett lite överallt nu att det tydligen läckte bilder med svar till provet så det finns en chans att vissa eller alla måste göra om det.. Jag känner mest att jag vägrar och att det borde synas på mitt resultat att jag inte hade tillgång till dessa bilder..

Firade i alla fall med lite sol och lite fika :)

// Emma

Likes

Comments

Fick lite bilder från smygfotografen Bella ;) Så det blir en del II från balen.

Helt ok view på Tamisa Golf

Partybordet!

Nöjd

Så jobbigt att alltid bli smygfotad ;)

​Blev tyvärr lite kass kvalitet på bilderna eftersom jag fick dom skickade men men! Vem vet kanske fiskar fram ännu mer bilder, får fortsätta med balbilder då jag inte har någonting annat att skriva om ;) Om ni inte jättegärna vill höra om mina förberedelser inför mattenationella imorgon.. 

// Emma

Likes

Comments