Hej! 👋🏻Just nu har jag det inte så bra min bästa vän va med om en bilolycka och skadades rejält och jag ramlade av cykeln det är därför jag inte har skrivet något tidigare idag.

Jag gråter väldigt mycket vid vissa tillfällen som exempelvis när det gör jätte ont i benet eller armen (jag har en spricka i armen och tre sprickor i benet) men ibland gråter jag för min kompis skull hon har alltid varit ärlig,snäll och hjälpsam mot mig ända sen vi föddes. Jag och hon föddes en timme emellan oss så hon är en timme äldre än mig.

Jag ligger på sjukhus och väntar på att få smärtstillande och så väntar jag på min kille som ville komma, och jag har ju inte berättat hur gammal jag är men jag är tolv år och fyller år den 15 Augusti. Men om ni har Instagram får ni gärna skriva till mig på DM för jag behöver någon att prata med mitt Instagram namn står i det förra inlägget men jag kan skriva det här igen @andersson_official_ heter jag och min profil bild är på ett B men nu måste jag sluta så hejdå❤️

Likes

Comments

Hej! Nu har jag haft denna bloggen i typ 10 timmar och jag mår faktiskt lite bättre redan. Jag hade väldigt gärna att ni kommenterat något fint eller något jag kan bli bättre på eller något helt annat.

Jag känner redan att det börjar gå framåt men jag måste utvecklas mer ändå. Jag kanske behöver utveckla mer än vad jag vet så ge gärna lite tips till mig.

Jag har lite andra medier som ni kanske också vill läsa jag har ett Instagram konto som handlar om min blogg och om lite annat och på den heter jag @andersson_official_ så har ni Instagram så kan ni följa mig där med.

Jag tror det här räcker för idag så kan vi höras mer imorgon Hejdå❤️

Likes

Comments

Hej!❤️ Denna Bloggen kommer handla om olika saker men det jag mest kommer fokusera på är mitt liv och hur jag har det.

Jag kommer förstås lägga upp andra saker som exempelvis lite foton jag tar med min kamera och lite till om mig fast det handlar om när jag blev/blir mobbad och hur det känns att vara osynlig.

Jag startade denna bloggen för att kunna vara mig själv och berätta om mina problem för er och kanske inte vara lika osynlig som jag är i verkligheten hoppas ni kommer gilla min blogg hejdå❤️👋🏻

Likes

Comments