Header

Skriver nästan inte alls om Chica längre. För de finns inte så mycket att skriva om. Hon gör samma saker varje dag, aldrig något annorlunda.
Till en början blev hennes svullnad inte bättre, den var precis som den varit innan. Möjligtvis lite mindre. Men nu efter lite mer än 1 vecka är den nästan helt borta. Syns fortfarande lite på insidan av benet men såå mycket bättre. Är sjukt glad och det ser ljust ut tills återbesöket. Efter den 29:e får jag förhoppningsvis börja sätta igång henne ordentligt igen 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna helgen har verkligen varit min och Nemos helg. Alla 3 rundor kändes bra och stabila.
Första dagen var vi felfria i första klassen och vann andra klassen. Andra dagen 4 fel i omhoppningen och vinst i cupen.

Är nöjd med honom och han ska iväg på tävling igen redan nästa helg. Vi ska debutera LC, 90 cm. Får hoppas han känner sig så redo som jag tycker han är 😉

Likes

Comments

Ikväll hoppade jag Nemo sista gången innan helgen. Han ska tävlas både lördagen och söndagen. Han gav mig en riktigt bra känsla ikväll så de känns lovande inför helgen.
Han är ganska svår att få fram i början av passen men efter en stund blir han mer framåt. Vilket jag inte tycker gör så mycket. Jobbet i början gör att man själv också kommer igång😉
Jag gör mycket övergångar och tempoväxlingar för att väcka han, vilket är a och o. Byter varv, tar olika vägar, ställer ut-ställer in. Försöker hela tiden ändra på saker för att göra jobbet så roligt som möjligt för mina hästar.

Likes

Comments

Jag säljer min samshield shadowmatt med 5 swarowskistenar. Storlek M i skalet och 55 i linern. Går att byta storlek mellan 54-58. Vg-1 märkt, vilket betyder att den får tävlas med även efter årsskiftet. Några repor finns på höger sida, syns på bilden.
2000 kr, vid intresse kontakta mig på instagram DM @anderssonel1na

Likes

Comments

Idag har hon äntligen fått komma ut i sjukhage efter boxvilan ❤

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fått Chiquita checkad hos veterinären. Började med en hältutredning trots att hon inte visar någon hälta, men bra att få de kollat ändå. När hon inte visade något röntgades hon för att se om det var något med skelettet, men det såg fint ut. Så vi ultraljudade, men där hittades inte heller några skador.
Han trodde inte det skulle vara några problem för henne att hålla till hoppning, sålänge det inte blir värre såklart. Det finns tydligen många hästar som ser ut som henne och klarar att hoppa.

Hon blev behandlad med 3 olika grejer i benet och fick ett bandage med sig hem och medicin. Nu blir det boxvila, sjukhage, medicin och skritt i 30 min varje dag fram tills återbesöket om 3 veckor.
Min alldeles egna drömhäst, hoppas hoppas hoppas att svullnaden går ner ❤ ❤ ❤

Likes

Comments

Nemo blev trimmad i ridhuset idag, med bommar i både trav och galopp. Väldigt pigg efter att ha stått i 2 dagar. Mycket spring och bocksprång. Han behövde få ur sig sin överskottsenergi så vi kan jobba på ordentligt imorgon. 
Igår trampade en av hästarna mig på baksidan av foten vilket ledde till att jag varken kunde ha skor eller ridstövlar på mig. Så igår blev det ingen ridning för någon av hästarna. 

Likes

Comments

Idag tränades Vela med transporten igen.
All fokus på att hålla henne lugn och trygg. Mycket beröm och godis så fort hon gjorde något rätt. Sen avslutade vi med att gå en runda i skogen. Denna hästen är den svåraste att vinna tilliten hos av alla hästar jag någonsin träffat. Men vi är på god väg.

Likes

Comments

Räkan gick igenom besiktningen utan anmärkningar och har nu åkt till sitt nya hem. Fina fina räkan, hon kommer få de så bra. Ett hem där hon är den viktigaste för någon, precis vad hon förtjänar. Hon har gett sitt hjärta till mig och de kommer hon göra till sin nya ryttare också.
Här tog vår resa slut och vi fick säga hejdå för sista gången ❤

Likes

Comments

Idag var sista gången jag red räkan... Sjukt sorgligt, hon är den roligaste hästen jag har i stallet. Kommer säkert vara ganska ledsen när hon åker. Men hon är ingen hopphäst och hade inte trivts som det heller. Så dehär blir bäst för oss båda.

Världens bästa räka, hon har verkligen gett sitt hjärta och tillit till mig ❤

Likes

Comments

Instagram@anderssonel1na