Header

Fick ett ryck o gick ut o sprang. De va sjukt längesen o ja tog bara 2,5 km. Men de va faktiskt ganska jobbigt ändå haha. Härligt att kunna känna sig lite stolt nu i efterhand iallafall.

Så resten av kvällen kollar vi film o myser, för de är jag värd.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För länge sen skrev jag ett inlägg om mitt sockerberoende. Tråkigt nog har jag inte lyckats ta mig ur de. För varje gång har jag försökt att sluta helt på en gång. Och det har jag inte tillräckligt med självdiciplin till. Så nu försöker jag äta bättre o se till att äta regelbundet för att minska sötsuget.

Jag har i ett par månader försökt att äta mer växtbaserat. Det va inte så svårt som jag trodde de skulle bli. De jag gjort är att lägga till mer grönsaker o ta bort lite av de andra mindre bra som jag tidigare ätit.

Nu har jag tagit de till next level o börjat byta ut den vanliga pastan mot bönpasta och vanligt ris mot matvete. Jag har aldrig vågat testa dessa alternativen innan. För de har suttit något i min hjärna som sagt att jag ändå inte kommer gilla de. Och jag vet att de är såhär för många andra också. Att kasta bort de hjärnan säger o testa ändå är ett stort steg. De värsta som kan hända är att man inte gillar de, o då finns de massor med andra grejer man kan testa.

Jag längtar tills mitt sockerberoende är borta och jag lärt mig att äta rent och hälsosamt varje dag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Bonnie är en av de mest känsliga hästar jag träffat.
Inte känslig på ett dåligt sätt för hon är alltid väldigt snäll. Men eftersom hon är så pass känslig så reagerar hon starkt när hon inte tycker om något. En dag råkade jag sätta på lite för varmt vatten för hennes smak. O när jag började att skölja henne... Ja då slet hon av grimskaftet och ställde sig rakt upp. En annan dag satte jag boots på henne bak, då vägrade hon gå. Sen dess har jag förstått att med denna lilla damen får man lyssna extra mycket på.

Hon har bara varit hemma hos mig i lite mer än 2 månader men vi har hunnit hitta varandra på denna tiden. Jag var helt förälskad efter provridningen och likaså de första veckorna jag hade henne. Sen började hon att bli slöare och tappade mycket av hennes bjudning. Det märks direkt för Bonnie är en häst som är extremt framåt. Jag hade misstänkt att det var för att hon inte hade några bakskor. Helt rätt, för när hon fick på sig bakskor blev hon som vanligt igen.

Igår fick jag hem en ny sadel som jag testade på henne, den andra var alldeles för vid.
Jag tror verkligen inte på att det ska ske mirakel med en häst bara av att byta utrustning. Men jag får väll snällt ta tillbaka mina ord. Så som hon är nu har hon aldrig varit sen jag provred henne. Det är den hästen jag blev förälskad i, och nu har jag den hästen i mitt stall varje dag.

Jag längtar efter att upptäcka vad framtiden kan erbjuda oss ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag drar vi en spontanare till Ullared.
Eftersom dom fått in lite märkestäcken så ska en helt ny täckes garderob inhandlas till Bonnie.

Täcken är alltså de som ska prioriteras. Men jag kommer plocka på mig ännu mer "nödvändiga" grejer när vi väl är där. Jag är helt säker haha

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har ni sett min nya header? Är en sucker för enkla och basic headers, så den här blev jag helt kär i. Tycker ju själv att min blogg ser proffsigare ut nu än vad den någonsin gjort. Eller vad tycker ni, är den fin?

Förresten så länkar jag vart jumpsuiten är ifrån, bara klicka på bilden

Likes

Comments