Sitter just nu i bilen påväg hem från en jättemysig kväll med min finaste <3 Vi gick på stan ett tag och åt sedan ute. Efter middagen såg vi lights out på bio och omg säger jag bara (!!) absolut den läskigaste skräckfilmen jag sett, alltså den va hemsk. Tycker verkligen att skräckfilmer som har demoner med i sig är de läskigaste, jag menar de är ju redan döda? Nej fy, vill inte ens tänka på den mer, haha!
Nu ska vi hem och sova, sköt om er, massa kramar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var jag, mamma, Lovisa och Sussane på Selmas spa! Vår årliga tradition <3 helt underbart. Vi hann med mycket på de 7 timmarna vi var där, träning, yoga och massa spahäng. Så värdefullt att få ha lite kvalitetstid med dessa fina människor, speciellt Lovisa. Nu kommer snart J och hämtar mig så ska vi upp till stugan en sväng! Längtar så efter honom.
Nedanför kommer en bild bomb med massa mysigt och gott. Pussar och kramar

Lunchen, helt fantastisk.

Frukosten, minst lika fantastisk som lunchen.

Likes

Comments

Kom hem för ungefär 30 minuter sedan. Gjorde i ordning några knäcke mackor och denna juicen med klementiner och en halv citron, så god för övrigt. Ni måste göra den, så enkel. Idag när jag kom ut från skolan kändes det verkligen som vår!! Solen sken och det var ganska varmt ändå. Vi alla blev så glada och bara för det är jag på bästa humöret. Synd bara att solen är på väg ner nu så det fina försvinner.. Nu ska jag krypa ner under en filt och se ett vampire diaries avsnitt innan jag ska iväg på träning, ni är bäst kom ihåg det. Pussar <3

​Bilderna tog jag i bilen hem förut. Ser ni vad fiiiiint??

Likes

Comments