Idag har jag och mamma uträttat en stor del av alla punkter inför Australienflytten. Bland annat fotade jag lämpliga bilder till mitt internationella körkort hos Fotobaren. Till min förvåning blev bilden verkligen bra så jag kan starkt rekommendera att unna sig en riktig fotograf om man vid något tillfälle vill se skapligt hyfsad ut på ett leg, pass eller körkort. Kul!

Mitt körkort produceras av företaget Motormännen och kommer vara giltigt i 3 år samt vara begränsat till länderna Australien, Nya Zeeland och Indonesien. Återkommer med bild när körkortet är färdigtillverkat.

Jag fick även med mig ett par lätta och tunna sneakers att resa i och ett par snygga tofflor i svart läder från märket ROMIKA, vars komfort är svårslagen. Perfekt att hoppa i när man ska ner till stranden eller bara vistas ute på gården!

Vi stannade även till på Sandvikens Italienska Café Aldos, jösses vilka goda Bruschettas! Jag tog en garnerad med Prosciutto, soltorkade tomater, mozarella, melon och med ringlad balsamico. Så gott!

Fina mamma och en lövtäckt stad man gladeligen snart flyr!

Likes

Comments