Header

Har en lång och intensiv dag framför mig, med både träning, skola och jobb. Valde att gå upp tidigare så att jag hinner träna innan föreläsningen som börjar klockan 12. Var lite tufft att komma upp ur sängen men nu när man väl är vaken så känns det inte så farligt längre. Föredrar verkligen att träna på morgonen (dock inte alltför tidigt), det får en att vakna till och ger mig energi som räcker för resten av dagen!

Föreläsningen slutar vid 15, och då ska jag bege mig direkt till jobbet för att jobba 16-19, inte så många timmar men det är bättre än inget! Känner att det kommer bli lite tight att bara klara sig på studiebidrag, så vill gärna få in så mycket jobb som möjligt, men samtidigt gäller det att inte ta på sig för mycket, studierna är ju trots allt viktigare.

Nu måste jag kila iväg till gymmet! Kondition står på schemat!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Precis hemkommen från ett grymt armpass på gymmet, fokuset var på topp och fick till bra kontakt med mina muskler så nu hoppas jag på träningsvärk imorn! När jag började med styrketräning tyckte jag att det var så tråkigt att träna armar, förmodligen berodde det på att jag var väldigt svag och inte förstod vad jag skulle ha för nytta av att ha starka armar. Men för cirka ett halvår sedan, efter tre år på gym, insåg jag både hur kul det faktiskt är, speciellt när man märker hur mycket bättre man blir, och hur stor nytta jag har av det t.ex. på jobbet där det är en hel del tunga lyft. Så nu älskar jag att träna armar, känner mig som en riktig power woman!

Likes

Comments

Jag är nog inte ensam om att ha fastnat för Njies Proteinpudding, speciellt den med choklad är ju så god att man bara vill ha mer! Perfekt alternativ till kvarg, som jag annars äter till frukost, så snabbt och smidigt när man kan äta direkt ur förpackningen. Jag brukar även ha på lite granola med smak av kakao och hallon för att få lite mer tuggmotstånd. Perfekt frukost när man har lite knappt om tid men ändå vill äta något nyttigt!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Vilken skillnad i vädret i jämförelse med igår! Eftersom jag är en sådan soldyrkare bestämde jag mig för att trotsa det faktum att sommarn är över och köra på barbent i alla fall! Ska bege mig iväg till universitetet nu för att jobba med fältstudien, hoppas allt går som planerat.

Likes

Comments

Åt en så god lunch idag, mormor skulle komma över så mamma hade lagat god kyckling med svampsås och till det haricot verts, sallad och mjukt bröd, så gott! Sedan smakade maten kanske ännu bättre eftersom jag var så hungrig efter träningen.

Eftersom det fortfarande regnar tänkte jag försöka ta mig i kragen och rensa min garderob, det är en enda stor röra! Sedan har jag även en hel del plugg kvar att fixa klart inför imorn, så jag lär inte ha några problem att sysselsätta mig ändå.

Likes

Comments

Blev en timmes lågintensiv träning på crosstrainer och sedan avlutade jag med 10 minuters snabb löpning på löpbandet för att göra av med dom sista krafterna! Riktigt svettigt kan jag säga men jävlar vad nöjd man känner sig efteråt!

Likes

Comments

Godmorgon! Vilket väder vi har i idag, riktigt ruggit och blött. Känns som hösten kom så plötslig att jag inte har hunnit ställa om mig till att sommaren är slut. Laddar upp inför gymmet med en bra frukost bestående av kvarg blandat med funlight med hallon, pumpafrön, hackade valnötter och lite kokos på toppen. Hade tänkt att jag skulle köra ett konditionspass på gymmet idag, ett bra avslut på denna intensiva vecka!

Likes

Comments

Lördagskvällen spenderas vid skrivbordet tillsammans med socialpsykologiboken, ska börja på ett kapitel som i stora drag handlar om hur individen påverkas av grupper, intressant ämne och även det ämne som min grupp ska utgå i från i vår fältstudie. Lyxade till det med mango och Nellie Dellies mjölkchoklad (så god!) som tilltugg, och såklart en kopp te till det!

Likes

Comments

Phuhh vilken jobbig lördag det har varit! Dagen började med att jag försov mig med en hel timme, skulle vara på jobbet vid klockan sju och kom inte upp för ens klockan 6, så det vart en väldigt stressig morgon... inge trevligt alls. Men jag hann precis i tid och väl på jobbet fick jag tid att stressa ner mig, knappt några kunder så tidigt en lördagmorgon så jag gick mest runt och plockade runt kassan och såg till att allt såg snyggt ut.

Direkt efter jobbet begav jag mig iväg till Täby galopp för att hjälpa familjen med loppisen, eftersom vi ska flytta har vi rensat ut en hel del; framförallt leksaker och kläder, och galoppen är verkligen ett perfekt ställe att sälja på. Leksakerna gick väldigt bra och i stort sätt allt blev sålt på bara någon timme, kläderna gick väl en aning sämre men ändå bättre än jag förväntat mig. Känns som en så stor lättnad att bli av med så mycket som bara stått och tagit plats, bättre att det kommer till användning och gör någon annan glad, och lite extra fickpengar är aldrig fel.

Nu ska jag sätta mig med min Psychology bok och läsa en stund tänkte jag, är dock väldigt trött i huvudet så vi får väl se hur bra det går... förhoppningsvis kommer jag några sidor innan jag tröttnar i alla fall!

Likes

Comments

Det blev ett grymt bra pass på gymmet med mycket mjölksyra i benen, hatkärlek på hög nivå. Men nu när det är gjort känner jag mig som en ny människa, så mycket piggare än innan. Tänk vad lite träning kan göra!

Likes

Comments