Agnes

Igår var roligt! Vi träffades några kollegor och hade jättegos. Är trött och bakis idag. Börjar jobba om två timmar. 15-23 en lördag! Hur kul???
Ledig söndag och måndag!!!! ÄNTLIGEN TVÅ DAGAR LEDIGT!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Agnes , outfits

Varför visar jag ens min outfit när jag ändå ska byta om när jag jobbar. Anyway, let's go toooorsdag!!!

Likes

Comments

Tankar

Jag fick mitt första jobb förra sommaren. Fick en heltidstjänst men jag jobbade med mitt största intresse så jag såg det aldrig som ett jobb. Jag såg det som att göra det jag älskar och få pengar för det. Det var i ett stall!

Märker sån skillnad nu när jag jobbar på mc donalds. Det är verkligen ett arbete och jag brinner ju inte för att hålla på med mat (vilket man kanske bör göra om man ska ÄLSKA jobbet) och det gör att man kanske inte älskar att vakna upp på morgonen och veta att man ska till jobbet. MEN!!!!! Jag älskar att jobba, speciellt inom serviceyrket. Det är något för mig. Såklart gäster kan vara skitjobbiga men det är kul. Jag tycker om mitt arbete på mc donalds för att det händer nya saker varje dag. Helt ärligt, ingen dag är den andra lik.

Dock börjar jag känna mig lite som en workaholic. Jag jobbar bara, är knappt hemma. Jag lever allvarligt talat för att få en stor summa pengar på mitt konto. Även fast man inte får världens fetaste lön varje månad den 25 så klarar jag mig på det. Men jag började inse det nu när jag satte mig själv på extrapass utan att ens behöva göra det?

Men mitt mål med livet är att kunna leva. Allvarligt. Jag vill kunna leva ett liv som jag kan vara stolt över. Att vara stolt över att jag är Agnes, jag har köpt detta och det är tack vare allt slit, jag har kunnat resa till denna destination för jag har slitit på jobbet. Det är alltid värt att jobba i slutändan.

Eftersom jag har min adhd och har min panikångest är det svårt för mig att jobba. Men förut gick jag inte utanför dörren om jag hade ångest eller om min adhd skulle börja bråka. Men nu gör jag det. Bara DET är ett stort jävla steg. Och jag är stolt över mig själv redan och känner bara att jag blir bättre. Och kommer att bli bäst.

Så workaholic är inget negativt för mig JUST NU - jag lever typ för de ordet.
Godnatt

Likes

Comments

Agnes

Måndag, jättetrött. Finns inga fler ord. Vill verkligen inte lämna sängen idag.
Jobbar 9.45-18.00 idag och efter det blir det träning. Är ledig imorgon och det ska bli S Å Å Å Å Å Å Å SKÖNT!!!!!!
Nu ska jag kila iväg till bussen. Det blir bara jobb denna veckan och inga nöjen. Kanske fylla på fransar om jag har tur!!!!

Likes

Comments

Agnes

Börjar om 6 minuter!!! Jobbar bara fyra timmar så det här ska jag klara.... Är bakis AS FUCK bara men det bästa med att jobba på donken är att det finns bakismat!!!!! (Som jag håller på att spy upp atm)
Hörs sen!

Likes

Comments

Agnes

Höll på att skriva godmorgon, haha! Klockan är 13.20 men vaknade 11.30... Är allt annat än van att gå upp så sent nu för tiden.

Kom hem tidigt inatt, jag hade jobbat hela dagen och det är kanske ingen höjdare att gå ut då. Men hade jätteroligt. Vi beställde in en hel del drinkar och hinkar, you name it. Lösningshelg ska väl firas. Har dåliga snapchatbilder (som vanligt!!!) men ikväll hörni ska jag iväg på en hawaiifest. Skoj va?? Är såååååå trött, ligger och ser på solsidan, äter godis och nu ska jag äta chips. Min kost är inte alls bra.

Det roliga är att jag alltid varit så noga med min kost. Men när jag var tillsammans med en kille för ett år sedan så förändrades min kost HELT och den har inte blivit bättre sen vi gjorde slut heller. Dessutom blev den sämre när man började gå ut varenda helg, dessutom på onsdagar.

AJA, hörs ikväll!!! Rörigt inlägg. Men är skitstressad hörni...

PUSS

Likes

Comments

Agnes

Hejsvejs!
Fick sjukanmäla mig i tisdags pga lite olika skäl som gjorde att jag kräktes och bytte bort mitt pass idag. Sov hos Hilda inatt, vad vore jag utan henne? Min livskamrat haaha!!!

Idag har jag shoppat för 211 gången denna veckan så nu får jag fan sätta stopp. Sen var jag iväg och tränade. Duschade och hade ansiktsmask.. Nu ligger jag och ser på solsidan och laddar för jobbpass 11-20 imorgon. Sen blir det utgång!!

Likes

Comments

Agnes

Känner mig som en kung efter denna natt. Jobbade 23-06 och kom hem för ca 30 minuter sen. Har ätit så mycket skräp inatt (lätt hänt när man jobbar på mc donalds). Lite kul att jag skrev till killar på driv på tinder att de skulle komma förbi inatt och att de faktiskt dök upp!!! Haha...

Nu ska jag sova, ska sova så länge som jag bara kan. Sen ska jag träna och ska säga nej till festande imorgon. Wish me goooooood luck!!!
Godnatt för mig och godmorgon för er. Pusspuss

Likes

Comments